icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
16. júl 2016

@mimikas no som teda zvedava ako to bude v mojom pripade 🙂 ako sa inak mate? Alanko poslucha?

badimeria
17. júl 2016

Babule ahojte zotavujem sa moje sitie je riadne az na ritku beham ako,spomaleny,zaber 🙂ale co je najhorsie poradte ako,na velku potrebu,tlaci ma od vcera pridem tam a nic total,blok bojim sa ze sa roztrhnem pridavam,foto dalsie Maximko je uzasne babenko ako tie vase dobrucky.A co kocky @sara22 @melisssssa ako,sa citite?

agathachristie
17. júl 2016

@badimeria mas krasne deti 🙂
co sa tyka potreby tak jednoznacne glycerinovy cipok (idealne aj 2ks). ale ked si ho das tak ziadne pobehovanie, ale lahnut na brucho a pol hodiny cakat.

sara22
17. júl 2016

@badimeria presne tak,dat cipok,mne aj po sekcii ponohol,som mala strach,ze sa mi brucho roztrha.. Krasni su 😄

melisssssa
17. júl 2016

@badimeria juuj krasni su 🙂 a ako baby pisu skus ten cipok.. inak u mna ziadna zmena zatial..uvidim co zajtra na poradni sa dozviem nove 🙂

sara34valentina
17. júl 2016

@badimeria ahoj mojko ♥ jeeej ci su krasnunkiiiiii♥ boztekujem ich oboch ♥
ako uz pisali zienky cipok (nam ho dali v nemocnici, ) a stravu by ti mali dat taku aby si nemala tvrdu stolicu ,, ,, to tiez vela robi 😀 a neboj sa , ja som ani nevedela ze *kakuskam* 😀 😀 😀 😀 😀 a bolo to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nam dali daco sumive , ale ja som si to nedala 😝 😝 😝 😝lebo ja som zatial nikdy problem nemala so stolicou..
mojko co sa tyka sitia, ufffffff preco ta az tak nastrihli? mne len 2cm a nie tym smerom ale na boku,,,,, zahojilo sa a ani stopy uz niet 😅 drzim palce nech sa ti rychlo zahoji, treba oplachovat (ak vam dali dubovou vodou, ta pekne stahuje ) a ak ti mozem poradit , mne pomohlo ze som sa furt cez den 2-3x sprchovala tam dolu studenou vodou a to lieci 😉 😉
mozes si kupit na zotavenie aj * Arnica montanaD12 a * Kalium Phosphoricum D6
viac ti poradit neviem mojko ♥
drzkajte sa, a nech si coskoro zahojena 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sara22
18. júl 2016

Boze,baby,tak my sme vcera aj prirodzene prostaglandiny skusili a stale som pokope.. Dnes ma cez obed caka poradna,tak som zvedava,co mi povie. Mozno sa to do vtedy rozbehne 😊 aj ked zatial tomu nic nenasvedcuje 😒

sara22
18. júl 2016

@melisssssa kedy mas dnes poradnu?

melisssssa
18. júl 2016

Uz na nu cakam 🙂 ale ide to tu pomalyy ☹
@sara22 aj tak tusim ,ze nebude ziadny posun vpred...

sara22
18. júl 2016

@melisssssa ja mam o hodku, som zvedava..

melisssssa
18. júl 2016

@sara22 aj ja som zvedava,potom hned pis,ze co nove 🙂

sara22
18. júl 2016

@melisssssa no tak ja na monitore maternica 60-80,len kontrakcii bolo malo. Krcok takmer spotrebovany a otvorena pre volny prst. Ze moze to byt aj dnes,no moze to este trvat. Skusime dnes zasa prostaglandinami napumpovat,ak by sa to nerozbehlo 😁
A ty ako?

melisssssa
18. júl 2016

@sara22 tak to je super,ze uz sa to pomaly rozbieha... u mna absolutne ziadna zmena oproti min.tyzdnu..krcok stale 1,5 a zatvorena.. a povedala,ze zatial to nevyzera na porod...,ale samozrejme sa to moze zmenit...ale mne fakt ani nic neni..nic ma neboli..tak zacinam mat hlavu v smutku...ja nechcem vyvolavany porod ☹

sara22
18. júl 2016

@melisssssa a ani sex ani nic nezabera? 😐

melisssssa
18. júl 2016

@sara22 veru ani ten nezabera..ani kupel,ani schody...

sara22
19. júl 2016

Boze,baby,ja uz som z tejto nasej malej nanervy 😭😭 nech uz ide von,ja uz mam strach o svoju placentu,kedze som brala tolko magnezka.. Dokina vcera ze nevyzera po infarkte,co ma teda vobec neukludnilo 😂
Napustena som muzovymi prostaglandinami uz asi od hlavy po paty a furt nic,vcera som vybehla(doslova) na 5.poschodie, popila caj so skoricou a zazvorom,vecer cervene varene vino,nasla akupresurne body a postlacala podla instrukcii na internete,masaz bradaviek robim pomaly od rana do vecera, na co som este zabudla,ze to nezabera? 😂

sara34valentina
19. júl 2016

@sara22 uplne sa na to vykasli😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Tento týždeň to das, len bud v pohode...

melisssssa
19. júl 2016

@sara22 neboj,budes v poriadku 🙂 ja som tiez vyskusala asi vsetko mozne a stale nic... aj to vino som si naliala, ale ani nedopila...po 3 glgoch som sa citila ako po litri 🙂 inak ,kedy Ti dali najblizsiu poradnu ak neporodis?? mne az na piatok..

sara34valentina
19. júl 2016

@melisssssa joj nepite zeny, ono to pride raz dva, teste sa a spolupracujte potom s nim,on da pokyny☺☺☺☺☺

sara22
19. júl 2016

@melisssssa ja uz zajtra,aj s monitorom,musime zacat vyvolavat 😞

sara22
19. júl 2016

@sara34valentina ved ja sa jej dohovaram,mojkam,muz ju prehovara a ona si robi po svojom. Zajtra uz zacinaju vyvolavat 😞 no mam pred tym umelym vyvolavanim respekt kvoli tej sekci..

melisssssa
19. júl 2016

@sara22 ahaa...no , tak by si to mohla malicka rozmysliet do zajtra a vypytat sa sama... ja mam vyratany prvy termin na 20.7,druhy na 19.7.... takze ,ked si to rozmysli chlapcek moj a bude chciet ist dnes-zajtra von tak bude terminovy... aj ked ma uz vcera brali uz ako po terminovu... a ostavas lezat uz na klinike?

sara22
19. júl 2016

@melisssssa neviem,nic mi nehovorila.. Asi da hamiltona najprv,alebo dufa,ze sa to rozbehne 😂

melisssssa
19. júl 2016

@sara34valentina veru dohovaram mu ,aby to nenatahoval.. 🙂 aj,ked verim tomu keby to prislo teraz ,tak pride panika, ze to uz?? 🙂

sara22
19. júl 2016

@melisssssa u mna nie,ja uz sa tesiiiim 🙂

melisssssa
19. júl 2016

@sara22 ved ja sa tiez tesim, ale predsa idem do toho prvy krat 🙂 🙂 som sa rozhodla , ze idem peso do mesta , nech to rozhybem 🙂 ja chcem aby to prislo same.. 🙂

sara22
19. júl 2016

@melisssssa aj ja chcem,aby to prislo same a nie vdaka liekom 😞
Prave som dopiekla skoricove slimaky 😂

wewitta
19. júl 2016

@badimeria Ahojte kočky,už som.tu strašne dlho nebola,a prídem a také krásne správy🙂 gratulujem k synčekovi 🙂 juuj či je kraaasny 🙂
@melisssssa a Vam babulky prajem nech je to čím skôr už vám musí byť dlho :( ja už to mám tiež o 24 dní a dúfam,že aj trošička skôr🙂
@sara22
@mimikas tiež gratulujem k babatinku i ked oneskorene,videla som v julovkach 🙂🙂 dnes som mala taký nistalgicky deň a nejak som.sem zabludila a nasla tento príspevok môj. No zimomriavky totálne🙂 drzte sa všetky aj s vasimi krasnymi babatkami 🙂 ja uz sa neviem dočkať tej našej,určite vám dám potom vedieť,ved akoby to bolo. Bolo tu písané o jej zrode 🙂 tak musí byť aj o narodení🙂 pekný dnik 🙂

sara34valentina
19. júl 2016

@wewitta ah zlataaaaaaaa

rula
19. júl 2016

🙂