icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
24. júl 2016

@rula drzime palce ✊✊ vyzera to nadejne 😊

sara22
24. júl 2016

Tak slubene fotecky 😄

rula
24. júl 2016

dakujem za povzbudenie, dufam, ze v aprili aj ja budem v porodnici. Gratulujem ku krasnej dcerke a prajem celej Tvojej rodine vela zdravia.

mimikas
24. júl 2016

@sara22 zlatinko malinke. A na ktorej izbe lezis a si sama alebo s niekym?

sara22
24. júl 2016

Som s niekym 😞 vcera asi 5hod.sama a bolo to super,lebo som na 306,tej najmensej a je to tu masaker.ale je tu uplne plno

sara34valentina
24. júl 2016

@rula joj.mojko ani nevies, ako ti drzim silno palce,zasluzis si uz si najst dve ☺

sara34valentina
24. júl 2016

@sara22 jeeej aka je krásnunká 💞 boze prekrasna a spokojnucka☺☺☺☺☺ten cas ale letiiii, neboj prejde to rýchlo 😊 myslim v tej nemocnici.... O chvilku idete domkov,a ak si nebola śita a mala nema zltacku, mozete ist uz dnes....

mimikas
24. júl 2016

@sara22 ja som bola na 106 su to identicke izby a veru malinke boli, ale zas ak nie si sita je to lepsie. A ako si ma tom s kojenim, malej sa chce tahat?

rula
24. júl 2016

@sara34valentina dakujem...o tyzden uvidime

agathachristie
24. júl 2016

@rula silno drzim palce. kedy budes testovat? 🙂

sara22
24. júl 2016

@mimikas ano,mala pekne taha,aj ked ma problem s prisatim. Raz sa prisaje hned,inokedy ani za toho boha.. Ale to sa nauci 😊
Jop,106 a 306 su rovnake,keby som tu bola sama,tak ideal 😀
Mala zacina trochu zltnut,tak uvidime, ci nas pustia zajtra..

sara22
24. júl 2016

@melisssssa no co ty,ako? Zohnala si tu pupalku?

mimikas
24. júl 2016

Moje zlaticka

melisssssa
24. júl 2016

@sara22 ja stale nic 😕ano kupila som ,tak uvidim co mi zajtra povedia🙂 ked nie tak ,viem ze v stredu idem na prijem ☹ uz mi je do placu z toho,ked ja chcem.tak strasne prist z domu ,ze uz to prislo, a nie umelo vyvolavat 😭a ako vikinka? Aka je?

melisssssa
24. júl 2016

@mimikas fesaaci 🙂 aky je alanko uz velkyv🙂

sara22
24. júl 2016

@mimikas aky je uz velkac,alanko..to kedy tak narastol? Vobec nevy za era uz ako novorodenec 😁

mimikas
24. júl 2016

@sara22 mojko Alanko strasne narastol. Ma uz 4 kg, v stredu ideme na poradnu, tak som zvedava kolko vazi a meria presne, ale veru velkost 56 mu je uz LTT

mimikas
24. júl 2016
sara22
24. júl 2016

@melisssssa neboj,to sa ti spusti,uvidis 😉
Viki je super,je velmi snaziva,co sa tyka papania,tak som happy. No dnes trosku ozltla,teraz ju merali,ma hranicne hodnoty,tak snad to bude uz len klesat..

sara22
24. júl 2016

@mimikas no pekny valibuk 😊 kukuc ma tusim po muzovi,ci? tak pekne ti rastie z tvojho mlieka?

mimikas
24. júl 2016

@sara22 ano zatial len kojim, priznam sa ale ze noci su narocne ale verim ze sa to casom upravi.od nosa po celo to je moj muz a pery a brada je moja 🙂 no Viktorko mi tiez tak priberal na zaciatku a pritom stale plakal od hladu

sara22
24. júl 2016

@mimikas mu to v noci nestaci,ci sa casto budi?

melisssssa
25. júl 2016

@sara22 tak to je super,ked je takato snaziva 🙂 a pustili Vas domov,ci ostavate? Ja po dnesnej poradni zasa bez zmeny.. v stredu na prijem ,tak dufam,ze aspon tie vyvolavacky hned zaberu...

sara22
25. júl 2016

@melisssssa celu noc sa opalovala, herecka 😁
Ale uz zltacka klesa.. Je velmi snaziva,aj petruska bola,len ja som to vtedy nevedela. Teraz uzviem,ako viki napchst dvorec do tych drobnych ustociek,co je velka vyhoda!
Ja verim tomu,ze este aj ta pupalka zaberie 😉

sara34valentina
25. júl 2016

@sara22 ahoj mojko, aj moj Eliasko mal zltacku, nam klesla az o 3dni , aj to len vtedy ked som zacala po kojeni dokrmovat, musela som lebo mi nepriberal ....ako nahle pribral 400g zltacka bola zrazu fuc, 🙂 moj bol oranzovy , juj moje zlaticko, si pamätam na to , 2dni sme v tom lezkali 😉

sara22
25. júl 2016

@sara34valentina moja tiez jak pomarancik 😁 uvidime,co dnes povie vaha,ci schudla,ci pribrala,budi sa pravidelne na hlad,takze aspon ze to..

mimikas
25. júl 2016

@sara22 zlatusik. Juj aka je drobnucka, hadam bude uz dnes lepsie a zajtra pojdete domov

sara34valentina
25. júl 2016

@sara22 aka je malinkata bozemkoj, neboj ked papa a taha dobre bude dobre, moj bol unavenaý a furt mi zaspal na ciciku, ze to deticky, co maju zltacku su take unavkane, preto som musela flasku lebo 2hodiny na ciciku bolo pre mna vycerpavajuce a furt bol na ciciku ........ potom sa to napravilo, ked mal mesiac 😉
drzkam vam palceky

sara22
25. júl 2016

@sara34valentina
@mimikas no uz dnes je to lepsie,tlacila som do nej cely den prso a vecerna vizita uz pofstatne lepsia. Ak to do rana nestupne,ideme domov 😊
Mne zaspavala na prse,vcera,no ked uz bola moc hladna,papala aj zo spanku.ale odsavacka a flaska boli pripravené 😁

mimikas
25. júl 2016

@sara22 super a aj pribrala alebo teda neschudla? Neboj ju este budes kojit do 2 rokov