icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
29. júl 2016

@sara22 moja to nam Viktorko doniesol darcek zo skolky ☹

badimeria
29. júl 2016

@melisssssa fuu tak ty si aka frajerka bez sitia.a.taky silak blahozelam z celeho srdiecka urcite si si ku komcu vytrpela ako ka po oxytocine ale.mame uz babenka vsetku juchuuuu hodme zdravicka obom

sara34valentina
30. júl 2016

@mimikas vam skore uzdravenie 💜

mojezlate
30. júl 2016

@melisssssa gratulujem nech ste zdravucky

melisssssa
30. júl 2016

@mimikas dakujem moja 🙂 no bol to teda riadny vykon,ale stalo to za to 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@hennyinnsbruck dakujeem 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@sara22 dakujeem 🙂 no tak cumeli aj v porodnici ,ze toto bez nastrihu 🙂 oplatilo sa cvicit 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@sara34valentina dakujem 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@badimeria no veru balonik mi pomohol..bez neho by som to urcite nedala 🙂 presnee ten oxytocin-katastrofa .. ale uz mame po,tak je dobre 🙂 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@mojezlate dakujem 🙂

agathachristie
30. júl 2016

@melisssssa gratulujem ty hrdinka 😘 mala si epi?

sara22
30. júl 2016

@melisssssa a oxytocin ti na co davali? Mne na otvaranie,bez neho by som asi zostala trcat na 4cm 😐 ale ja som mala epi,takze som citila len hrozne tlaky. Sranda,sa mi tak z toho rozbehli kontrakcie, ze zrazu ten monitor uplne inak vyzeral 😁

sara22
30. júl 2016

@mimikas no super,toto je riziko,ked uz starsie chodi do skolky 😕
Dufam,ze my zvladneme aspon prvy rok v zdravi

melisssssa
30. júl 2016

@agathachristie dakujem 🙂 isla som bez epi 🙂 🙂

melisssssa
30. júl 2016

@sara22 ja som v piatok rano bola uz konecne otvorena na 3-4 cm a zacala voda odtekat..,ale bez kontrakcii..po 2 hodkach na 5 cm a stale bez kontrakcii..tak mi museli pustit 2 flase oxytocinu ..moj porod bol cely umelo vyvolany ,takze o to som si to viac uzila.. ale v podstate trvalo to v bolestiach takych 2,5-3 hodky.. ale priznam sa ,ze som ho nedokazala vytlacit bez problemov..som zle tlacila ..az ked doktor pohrozil kliestami ,al.vakuom ,tak som to dala... 🙂 🙂 a to som myslela ako ja mam natrenovanie dychanie 🙂 🙂

sara22
30. júl 2016

@melisssssa tak to si mala super,ze 2,5 az 3 hodky v bolestiach,wau. Tak aspon si si tolko neodtrpela. Aakoto,ze si zle tlacila? Si si v tom strese nevedela spomenut,ako si s balonikom tlacila?
To je jedno,ze bol porod umelo vyvolany,hlavne je,ze to zabralo a "malinky" je na svete 😉 a ako sa vam spolu travi prvy den? Inak ako tak rozmyslam,tak si porodila presne tyzden po mne 😊

melisssssa
30. júl 2016

@sara22 ja som si myslela ,ze tlacim dobre..proste furt som nechapala co maju za probleem 😀 😀 proste ako som mala krce som sa este viac napla a neslo to..proste som si sla svoje..az ked mi muz dohovaral ,ze ich mam pocuvat co mi hovoria a prisiel jeden dr,kt mi ponukol jeho telo na moju nohu,ze mam sa zapriet kolko chcem a povzbudil ma ,ze to dam sama bez kliestov a pod.tak isiel stuplik von 🙂

sara22
30. júl 2016

Baby,co pouzivate na bolave bradavky? Mne mala pri prvom prisati na sale dokusala bradavku a strasne ma boli,obcas aj krvaca. Uz som zufala 😭😭😭

sara22
30. júl 2016

@melisssssa super,ze takyto doktor tam bol. A muz bol teda pri porode? Co hovoril,lubilo sa mu,ci lutoval? 😁

mimikas
30. júl 2016

@sara22 kamoska si chvalila krem cicaderma, ja zas krem ja oradavky od Aventu. Ja som mala take musle od aventu na bradavkyz vopchas do toho bradavku, ta je kvazi na vzduchu a nicoho sa nedotyka. No a skontrolovat prisatieb a kym sa bradavka nezahoji zmenit polohu. Minule som kukala videa a tam odporucali polohu Futbalista, dieta mas akoby pod pazuchou. Vlastne sa zmeni tlak pri tahani dietatom a teda nedrazdi sa to poskodene miesto. (sa tvarim mudro ale len neake video som videla ked som hladala ako spravne prisat mojho drobca). Inak je tu skupina Laktacna poradna a baby vedia super poradit.

melisssssa
30. júl 2016

@sara22 ano bol pri porode..a bol uneseny,spokojny.. povzbudzoval ma a doteraz rozprava,ze sme hrdinky toto dat...🙂

melisssssa
30. júl 2016

@sara22 inak aj mna strasne dnes boleli bradavky..ale teraz na vecer som asi lepsie vopchala bradavku malemu do pusiny,tak lepsie..okolo 17 som sa pytala dr,ze ma strasne bolia a jedna este kusok a do krvi..tak mi povedala,ze si mozem kludne dovolit jedno kojenie malemu vynechat 🙂 tak som natrela mastickou na bradavky z dm a uz je su v pohode.. len tu mi kazali kojit ,ze 10min.jedno prso 10 minut druhe... tak som ho teraz naposledy kojila z jedneho asi 20minut a teraz dam druhy..ten uz je tiez vo forme neboli 🙂 a inak uz mas dost mliecka? Som zvedava ako sa nam rozbehne 🙂

sara22
30. júl 2016

@mimikas ona sa uzprisava dobre,len to prve prisatie bolo take všelijaké a vtedy mi ju dorantala. A nevie sa mi to zahojit. Futbalistu skusame od vcera,lebo som potrebovala,nech mi vycuca bok prsa,ktory sa mi nalial.. Je to lepsie,ale stale boli 😓
Ten krem od aventu sa nezotiera,ze? A cicaderma sa tiez nemusi,nevies?

sara22
30. júl 2016

@melisssssa hej,mliecka mam dost,len neviem,ci je dost silne,lebo sa furt na prso pyta 😭 v noci vydrzi pekne 3,5-4hodiny,ale cez den,ked je hore,len by papala.. A pritom ked dopapa,mlieka este kopec,cize sa odpoji,lebo uz nechce,nie ze uz netecie.. Snad si rychlo najde rezim..
Tu masticku mam aj ja,no po kazdom prisati to vyzera zas tak isto 😞

melisssssa
31. júl 2016

@sara22 tak super ,ked je dost mliecka 🙂 mozno potrebuje len cecok v puse 🙂 preto casto pyta 🙂 my sa zaciname ucit papat,tak som zvedava.. maly je strasny jedos ,ked mu nestrcim cicik do pusy hned ako zacne pomrnkavat a pusou otvarat..a potom ho nechce pustit a mrkota ,ked mu ho dam prec..,ale uz ma zacina boliet a mam pocit ,ze len dudluje.. 🙂 dufam ,ze aspon cosi taha 🙂 pojdem si to dnes odsledovat na vahe 🙂

sara22
31. júl 2016

@melisssssa praveze stale z neho taha. Ked vidim,ze dudluje,dam ju dole. na dudlovanie mame dudel,nue moje prso.. 😁 ja som v tomto striktna,pre mna je prso sucast potravy,nie ukludnovak,takze nenechavam ju na nom,ak nevidim,ze taha..

mimikas
31. júl 2016

@sara22 mojko mala je este malinka, ked je hore papa a ked spi tak spi, aj moj je taky a vacsina novorodencov. Moj ked je hore papa aj 6x a potom spinka aj 2-3 hod. Casom sa naucia papat viac a zlepsi sa to. Teraz musime len vydrzat

melisssssa
31. júl 2016

@sara22 hehe presnee 🙂 ja som dudu uz vcera dala do ust,lebo mam pocit,ze by sa od ciciku neodlepil 🙂

sara34valentina
31. júl 2016

zeny prva MS je tu a NIC ma neboli 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som zvedava ci to tak aj ostane, (uz nebudem tolko citat, ved sme kazda inaaaa, ) ani som nevedela ze dostanem 😉 😉 😉 😉 ma uz tyzden nic nebolelo, a to co ma minule 2dni bolelo bola ovulka 😉 prajem kazdej taku bezbolestnu MS ako mam ja 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
31. júl 2016

@sara22 mojko nam dali v Sanatorium klinike na bradavky toto,su to navlhcene obrusky,ucinkuje 24hod,chladi,a bolesti su okamzite fuc,ihned zahoji!!! Daju sa kupit v lekarni,tusim ze 10eur stoja,neuveritelne rychle hojive posobenie 😉😉😉 inak to len teraz tak budes mat,potom uz nie.. To len zaciatky, a ja som si aj mliecko materske Cvrkla na to 😉😉😉😉😉