icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
8. aug 2016

@agathachristie vies ze som skusala ci mu nerastu zuby 🙂? Ale zatial nie. Volala som s laktacnou zama "dojcensky strajk" a mam ho uspat v satke a tak polospiaceho nakojit ak sa bude dat. Skusila som a terax papal, sice len 3 min ale aspon nieco

sara22
8. aug 2016

@mimikas juuj,toto robi vraj vela deticiek,ze v pokospanku pekne kludne papaju a ked su hore,tak ani za svet. Snad ti budr vediet poradit nieco,co zaberie. Ale mlieka mas teda riadne 😀

Mojej malej zacalo tiect ocko,aj petruska to mala. Tak som jej kvapla mlieko do ocka,poradili mi to vtedy viaceri,len vtedy som nemala co kvapkat 😁
Tak si robim srandu,ze sa tak objeda,az jej z oci mlieko tecie.. 😝
Juj,uz ma 2,5tyzdna,ako to leti..dnes som bola prvy den bez muza,celkom sa to dalo.

melisssssa
8. aug 2016

@mimikas tak to mas iny tok 🙂 skoda ,ze nespolupracuje... ale haadam sa to zmeni a bude lepsie...

melisssssa
8. aug 2016

Baby neviete co moze znamenat,ked je maly cely den ako medik a vecer okolo 20:30 ,ked sa napapa chyta zachvat placu?? Uz treti den.. vcera asi 5 hodin vkuse plakal a ja netusim preco ☹ a dnes to iste.. sice teraz zatial je ticho 15 minut... inak cez den sa napapa a za chvilku spi..napapa a spi...

sara22
8. aug 2016

@melisssssa to je brusko,vecer robi najvacsie problemy.. Davas nieco proti prdikom?

sara34valentina
8. aug 2016

@melisssssa pred spanim si dieta premietne v hlavke co sa za cely den udialo.. Male babatka potom placu.....
Trosku sa pomaznikajte, vycmukajte a skus dudlik 😉

badimeria
9. aug 2016

@melisssssa presne moja to.je kolika brusinko mame to iste cely den ok ako nahle pride vecer po kupani a uz to ide plac vzdvy sa to.objavuje vecer a do toho dako chrci chytil dake sopliky akurat rano ideme k dr takze celkom psycho 🙂a vobec som nepostrehla davala si uz foto maleho nunuska?

bibien
9. aug 2016

@mimikas my sme tak mali krizu v dojceni,trvalo to zo tri dni,takisto mlieka dost a cez den sa odsuval,som sa tiez bala a v noci v pohodke,ja som ho kojila vtedy vzdy v polospanku....a preslo to,moze to suvisiet s kolikou,refluxom,ale aj s prudom mliecka,ked sa spomali,tak je dietatko nervozne,ale aj ked je prilis velky prud,vtedy si musi zvyknut na to,alebo pred kojenim odstriekat trosku....Drzim palceky,drobcek je nadherny.

bibien
9. aug 2016

@melisssssa my to iste kazdy vecer od cca siedmej hodinovy plac....kolika,teraz mame 4mesiace,ale prve mesiace kazdy den to iste....teraz len obcas,najma ked zjem banan😢,masas bruska s Pupikom,Espumisan alebo Sabsimplex....to prejde...

melisssssa
9. aug 2016

Ja som myslela,ked deti maju koliku ,ze sa jeduju pocas celeho dna ☹
No vcera to nastastie trvalo len nejaku hodku.. tak som si ho v rukach uspavala,hojdala,cicikovala,dala som mu plienku cez oci a prespal od nejakej 22:00-2:30... takze tuto noc super.. zobudil sa 2x na papanie.. mna napadlo ci to nemoze byt aj z toho ,ze cely den viac -menej prespi a potom sa ma ulozit zasa na nocny spanok 🙂 vcera mi spal bez pol hodinky od cca 12:30- 20:30 co sa medzi tym len napapal..

melisssssa
9. aug 2016

@sara22 nedavam mu praveze nic..no dufam,ze dnes sa to nezopakuje.. skusim ho po spani pomojkat hned a nedavat do postielky 🙂

sara22
9. aug 2016

@melisssssa nie,nie,praveze kolika je prevazne vecer,lebo crievka inak funguju.. Vyskusaj davat ten espumisan L a prip.probiotija a uvidis,ci pomoze..

sara22
9. aug 2016

@mimikas no co,uz lepsie?

sara22
9. aug 2016

@badimeria co povedala doktorka na chrcanie? Mne to robila aj petruska aj teraz viji,vraj je to normalne, su to len susniky a dychacie cesty,ze su este take chrupavkove

badimeria
9. aug 2016

@sara22 teraz sme sa vratili z pohotovosti lebo sme mu teraz vecer namerali aj zvysenu teplotu 37,4 zdal sa mihoruci to uz je po odcitani 0,5 a ze nostek ok ze to deticky tak chrckaju a hrdielko ciste ze bud prehriaty alebo nieco vypukne dake prechladnutie mame ist rano k svojej dr.Tak snad vnoci sa nebude zvysovat

sara34valentina
16. aug 2016

ZENY
ako sa mi máte??
Dufam ste zdrave a spokojne☺
My sa mame supi, mrkvicka nam chuti, veľa sa hrame, sme sikovni....
V noci stale spinkame 10hodín, dakedy11😉
Chodime do prirody, ocko si maleho vezme na seba (a teraz na zabite, ale neviem ako sa to po slovensky povie)do nosica? 😁😂😁😂😁😂
Vela sa smejkame, a maminka uz kupila aj bundicku na zimu ☺
Tesim sa na Kazdunky dnik s mojimi rodicmi,
Maminka začala cvicit a ja ju pritom POZORUJem 😉
Bru nocku zienky, danke o sebe vediet

sara22
17. aug 2016

@badimeria ahoj,no co,zdravi ste?

sara22
17. aug 2016

@sara34valentina super,ze uz cvicis. Aj ja by som uz chcela zacat,na mna sa stale tie kila lepia a to aj kojim,aj s babami sa natahujem a so starsou jasim.. 😒
Boze,to nocne spanie je neuveritelne. To ti na aptamile tolko prespi?
Daj foto bundicky,ked ta tak ocarila,ze uz teraz si ju kupila 😄

sara22
17. aug 2016

@melisssssa
@mimikas baby a vy ako?

melisssssa
17. aug 2016

#sara34valentina tak to je neuveritelne,ze 10-11 hodin 🙂 spokojne babenko 🙂 moj spinka max 6 hodiniek a to od cca 20:00 do 2:00..aj tomu sa tesim 🙂 aj ja uz sa tesim na cvicenie.. som si povedala ,ze ked skonci sestonedelie idem na to ...

melisssssa
17. aug 2016

@sara22 my celkom dobre 🙂 maly je zlatucky ,strasne sikovny..vacsinou len spinkame a papame 🙂 aj ked za posledne 2 dni uz je viac zvedavy ,tak vydrzi dlhsie pokukovat okolo seba 🙂 inak si musim zaklopat,ze tie vecerne vystupy uz od piatka neboli,tak snad ho brusko uz neboli.. radsej mu cez den pomasirujem brusko a pocvicim nozkami a je spokojnucky a ja tiez 🙂 🙂 🙂 inak je strasny hlados 🙂 ked nedostane flasu hned ako pyta ,tak sa inak jeduje a to stoji za to 🙂 a vy sa ako mate s vikinkou ? Mas mliecko ? A ako to mate v noci s dvomi babami?

sara22
17. aug 2016

@melisssssa a ake mlieko mu nakoniec davas? Ja zatial kojim,no viki velmi z toho mojho mlieka nepribera,. Zajtra mame poradnu, tak uvidime, co povie Dr. Ja by som ju najradsej trosku dokrmovala,aby dlhsie vydrzala bez papania..takto vobec nemam cas na petrusku 😭
A este sa mi tuto noc tak fajne zapalilo prave prso,ze ked sa prisaje,az do krizov mi bolest vystreluje 😒
Nasu brusko trapi furt. Super,ze vas s tym problem nema!

mimikas
17. aug 2016

Ahojte kocky. My sa mame tak striedavo l, niekedy to je lepsie a niekedy ani nie 🙂. Alanko je uz chvala bohu zdravy, Viktorko je tento tyzden u babky na prazdninach lebo bol chory s tak ja mam kusok volnejsie tempo a viac cas na oddychovanie. No Alanko stale velmi plakaval, mysleli sme si ze to je brusko, cele dni len plackal, uz som bola z toho na prasky, nespal vobec a nakoniec on bol hladny bubacik, divne lebo stale krasne priberal ale asi ho to moje mlieko nedostatocne zasyti a tak sme aspon vecer zacali dokrmovat a niekedy aj cez den. No a uz sa zlepsil bubacik maly, ak ked vecer este ho trapi brusko ale uz to nie je take strasne ako predtym. Inak je to taky maly tucko, ma riadne faldiky na nohach a iz aj rukach a ramenach a vazi uz 5460g a meria 58,5cm. A uz sa vie na mna krasne usmievat a strasme sa snazi komunikovat a sem tam mu uz aj neaky zvuk podari vydat.

melisssssa
17. aug 2016

@sara22 davam mu babylove.. myslim,ze mu sadlo,tak zostane pri nom zatial 🙂 no moj z mojho tiez nepriberal,ale ja som ho ani nemala ☹ viem,ze toto mlieko ho zasyti.. no ved sa spytaj doktorky na poradni co povie keby dokrmujes.. a kolko ti mala vazi? Moj v piatok na poradni este nemal porodnu hmotnost,ale cez 4 kila sa uz dostal 🙂 🙂 a mala Ti aj taha mliecko ? Necumluje len?

sara34valentina
17. aug 2016

@sara22 cez víkend pofotim 😊som kúpila viacej veci od jednej cez Internet, po jednom dietati,Benetton, Zara,nadherne veci,50ks 50eur, Bunda od inej zeny este neprana ako nová za 15eur, Benetton 😉
Svagrina mi dala vsetko a dava po detoch ale teraz ako uz Papa zeleninku je to vsade, uz som objednala taky podbradnicek ze to vies ihned umyt sa to dokonca navlieka s dlhy rukavom umyvatelny,na to prso si daj tvaroh mne to pomohlo 😉 fotky nedavas na koniku?? 😣

melisssssa
17. aug 2016

@mimikas tak to ma riadnu vahu uz 🙂 ale je nadherny chlapcek 🙂 ja som si myslela ,ze aj nas bude mat faldiky,ked mal taku vahu,ale ma len buclate licka a dvojitu bradu 🙂 🙂 tak super,ked ho um zasyti,aspon si aj vy oddychnete trosku ,ak dlhsie vydrzi buvat 🙂

sara34valentina
17. aug 2016

@mimikas ejha takze hladnunky bol vidis ako ten moj...dokrm a bude spokojnucky 😊 rastie rychlo,uau

sara34valentina
17. aug 2016

@melisssssa no som veru spokojna, ze spi 10hodín..
Potom este spinka po mliecku 2-3hod a potom uz len poobede 1-2hod
Uz sa pretaca,uz mam oči na Stopkach😊😊😊😊
Predtym spinkal len 6hod, sa to po 3mes upravilo na10hod☺☺☺☺☺

sara34valentina
17. aug 2016

@sara22 hej aptamil PRE HA
Vecer vždy mliecko.. 19.30 a odgrgnut 20.00 spinkat.. Spi potom do 6-7mej, aj 11hodín..
Ty stale kojis? Tak to max 6-7hod ti vydrzi ci?

sara22
17. aug 2016

@sara34valentina ze max 6-7 😂😂😂 max 4zatial vydrzala aj to je skor nahoda ako pravidlo 😞
Ale asi budem musiet aj dokrmovat..