icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
17. aug 2016

@sara22 oki ved uvidis.. .. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

sara22
18. aug 2016

Boze,baby,ja som vcera vecer travila na pohotovosti. Myslela som,ze som chytila nejaku alergiu na jedlo,ale na pohotovosti to vyhodnotili ako virozu.. Zakazali kojit 3dni. Vikinusik uplne hotova,celu noc sme poriadne nespali. Scucla nieco z nutrilonu,ale stale hladala prsko 😭😭 a teraz som na kontrolnych odberoch a doktor ze urcite nemam prestat kojit 😭😭 tak vyber si 😂😂
Dnes mame aj poradnu,tak snad pediatricka bude vediet..prsia mi idu vybuchnut a to pravidelne odsavam

sara34valentina
18. aug 2016

@sara22 uffff tak snad ta viroza coskoro pominie!!!!! 🙋
Chudatko, skus zavolat gynekologicke,co ti povie😉

agathachristie
18. aug 2016

@sara22 pokial viem s beznou chorobou sa kojit moze, ved keby nie tak tie dlhodobo kojace zeny by stratili mlieko ved urcite byvaju niektore chore

mimikas
18. aug 2016

@sara22 mojko ja som mala teraz zapal stredneho ucha a anginu a lekar povedal ze kojit mozem, ze aspon maly bude mat protilatky

sara22
18. aug 2016

@agathachristie
@mimikas
@sara34valentina baby,aj pediatricka povedala, ze pre plne kojene dieta je vacsi stres odstavenie ako by jej mohli ublizit lieky,co mi vcera dali. Do infuzky mi totiz dali analgin,ktory sa pri kojeni neodporuca. Boze,ale uz sa mi take guce v prsach spravili 😭😭 a to som odsavala furt.. Dufam, ze to mala vysaje.
Ale nakazala mi dr.aj dokrmovat, lebo mala zle pribera.. Takze mam davat na striedacku prso a nutrilon

sara22
18. aug 2016

A pisem jak blbec,asi mi to mlieko uz aj na mozog tlaci 😂

sara22
18. aug 2016

@mimikas mojka,ty nedavas nahodou malemu Nutrilon ADC? My sme vcera v zufalstve otvorili ten,co sme mali doma,ved co by sme kde v noci kupovali. A Dr.ze ho nemam davat,lebo ze on je trosku slabsi ako normalne,ze viki musi zacat hodne priberat. Tak mi ho je luto zahodit,je skoro plny 😒

mimikas
18. aug 2016

@sara22 davame Nutrilon HA, podla lelarky uz mozme, ze ten prvy mesiac bol najrizikovejsi. A teda kojis malu ci ani nie a ako ste dopadli na prevazeni? Ja som cisto zufala Alan sa odmieta prisat oocas dna, kokos mlieko mam, pribera z neho krasne a on nechce pit a ja jal drbnuta musim dokrmovat. A v noci potom dahana a papa stale. Uz neviem co a tym

sara34valentina
18. aug 2016

@mimikas skus sa zatat vydrz 2-3dni revu a bude chciet len cicik 😉
InAK OTAZKA ak moj z plnotucneho mliecka NIC nemal,znanena to ze mozem kupit aj ine mliecko ako nutrilon Ha PRE??????
Kedze alergiu teda nema....
Lebo premýšľam ze zmenim mliecko....
90eur-120mes mliecko😉😞
A dnes som nasla Babylove ha pre za 6eur a milupa9eur, tak este ma tri Balenianutrilonu(aptamil u nas v rakusku) a zmenim 😉
??????co povieš, lebo Platime len za znacku

sara34valentina
18. aug 2016

@sara22 teplunko sprchu aODSAVAT!!!!!!!

melisssssa
18. aug 2016

@sara34valentina moja aj ja davam malemu babylove pre.. a zda sa mi ,ze je uplne v pohode s nim.. tiez si myslim ,ze inak je to iba o znacke..

sara22
19. aug 2016

@sara34valentina a preco pouzivas PRE a nie jednotku? Pre je pre predcasniatka..
Ja som to robila tak,ze cez babydays som si v bipa nakupila na cely mesiac..mozno aj ty tak robis a tvoj maly tak vela minie. Mala vypila tak 4/5krabic mesacne..

sara22
19. aug 2016

@sara34valentina odsavat mi nepomaha,vobec mi to neodsaje tak,ako potrebujem 😞 sprchu teplu som vcera dala,to bola ulava. No vysla som z nej a znova naliate 😭

mimikas
19. aug 2016

@sara34valentina s HA pije lebo mate alergiu v rodine? No ak ma aj Babylove HA mlieko ja by som ho oludne kupila. Ono je to tak ze vyzivovo musia obsahovat vsetky dojcenske mlieka to iste, to je zakonom dane, rozdiel je len v pridanych latkach ako probiotika, latky na podporu imunity a pod. Ale vyzivu ako vitaminy a pod maju vsetky rovnake. Cize klidne chod do Babylove, nutrilon je jednak znacka a super je pre malinke deti, moj pijr Nutrilon ako prikrm ale to hlavne koli tomu ze nam polovicu preplaca poistovna koli Viktorkovim alergiam.

mimikas
19. aug 2016

@sara22 mojko a mala to nevytiahne? Skus rozne polohy a uz neodsavaj, cim viac odsajes tym viac sa tvori, skor masiruj v horucej sprche a ked kojis stlacaj prsnik aby si zlepsila tok a tak sa to mozno pouvolnuje. Juj davaj pozor aby si zapal nedostala. Inak ako dopadlo prevazenie? Pribera bambulka mala?

sara22
19. aug 2016

@mimikas jop,skusam vsetky mozne krkolomne polohy,aby mala bradicku tam,kde potrebujem odsat. Neodsavam od kedy zasa kojim,odsavacka to neodsaje,ked to viki neodsaje.. Aj som sa snazila masirovat,ale vtedy vzdy mala prestala pit,tak som uz nemasirovala a nestlacala. Uz je to trosku lepsie,este som jej nutrilon nedavala,nech mi najprv tie guce odsaje a potom dam az.. Aj kapustu som bola pred chvilkou kupit..ak by sa to nezlepsovalo..
A vcera na poradni 2960g,od poslednej poradne(16dni dozadu) mala 2560g. Ze vahovo by sa to este dalo,ale ze obvod hrudnicka a hlavicky by sa malo zacat vyrovnavat a ona ma stale hlavicku o dost vacsiu ako brusko..

sara34valentina
19. aug 2016

@mimikas čítala som a porovnala s milupou, tak si predstav ze Babylove pre ha,ma vyssie hodnoty vitaminova Mineralov!!!my mame 10% Müller stoji inak 19,90eur za 800g
@sara22 na aptamil (nutrilon) zlava neplati.....
Zeny on ma od narodenia nutrilon, v nemocnici mu davali....chuti mu,vydrzi na pre 3hod a v noci 11hodín!!!! Lekar kazal do 1roku len pre!!!!!!!!!!!
Ked dopije tri Balenianutrilonu skúsime Babylove
Chcela som humanu ale sama len viac objednat a to zase nerisknem
Ak mu bude chutit dam mesacne len 30eur za mliecko 😉 neskor 18eur vsak bude potom uz papat aj ineeeee, takto je to dost nutrilon 100eur.....
Ako dovolit si tomozeme, vsak aj plienky len pampers, ale ja by som chcela aby skúsil aj ine,no ved uvidime
Dnes spapkal dost tekvicky 😉😉😉a hodku aj pol bol hladny tak este mliecko ☺

sara22
19. aug 2016

@sara34valentina do roka len pre? Ved ale dieta,ktore uz je na prikrmoch potrebuje uplne iny pomer vitaminov.. Kvoli niecomu tie rozdelenia su..
Mas pravduuu,ja som zabudla,ze podla zakona nesmie byt na pre a 1 mlieka poskytovana zlava 😞
No som zvedava, co mu ty budes vyvarat o chvilku 😉
Inak moja petruska zboznovala pastrnak 😁 neviem preco,asi kvoli tej vyraznej chuti..
Ja som tiez len pampersky zo zaciatku,neskor mi prestali vyhovovat a teraz davam babywell ci ako sa volaju tie bipacke a su super.

sara34valentina
19. aug 2016

@sara22 nepretecu? Premýšľam aj ja ze na den kupim obycajne a ked dade pojdeme a na noc dam pampers

sara34valentina
19. aug 2016

@sara22 hihi a prave tlačí, kakušká hihi

sara34valentina
19. aug 2016

@sara22 aptamil PRE a 1 je to isté 🙂 to isté zlozenie, je len viac syna a pre je najviac podobna materskemu..

sara22
19. aug 2016

@sara34valentina ten isty pomer vitaminov? Musi tam byt nejaky rozdiel.. No ale medzi pre a 2 je rozdiel,tak preco aj po pol roku davat pre? Ci nevies?
Nepretecu,su super.moja mala vypije denne aj vyse litra vody a to este v jedle (polievka a pod.) ma tekutiny a pretecu len ked uz ju ma fakt uplne plnu a snad stokilovu 😂 ja som s nimi velmi spokojna,vyskusala som vselijake znacky asi 10 a tato mi sedi najviac

sara34valentina
20. aug 2016

@sara22 pozrela som tak pre a1 to isté..hm...
Kukla som vcera a stoja tie babywell 9eur skoro a len 50ks 3 MIDI
No a ja kupila v DM 80ks za 6eur Babylove.. Len tak na doma.. Keď dade pojdeme a na noc len pampers..
Treba skusit vsetko 😉
Ved to sa da aj 120-140eur usetrit
Co používas na kupanie?
Ja mala Hipp a teraz Babylove sa to vola od hlavy po pätu..perfect je to!
Mne sa ta weleda(som dostala balicek) nepaci.....

mimikas
20. aug 2016

@sara34valentina mne sa plienky Babylove pacia viac ako Pampers premium, tie sa malemu zvykli lepit na kozu a mne po pocikani strasne smrdia. Babylove som pouzivala aj pri prvom a malokedy sa precikal a to ich mal celu noc ja sebe

sara34valentina
20. aug 2016

@mimikas ja pampers len tie dry pouzivam,Babylove dnes odskusane, drzia😉

sara22
20. aug 2016

@sara34valentina ja som pouzivala najprv penaten,bolo to super. No kedze sa s alergiou na kravsku bielkovinu zacal robit ekzem,zacala som pouzivat dpeci na atop.ekzem.
Plienky kupujem len pocas babydays,tie stoja 6€ vtedy..mne babylove precikala skor,o 1plienku viac som v noci davala,cez den to neratam..

sara34valentina
20. aug 2016

@sara22 ved uvidime, kazdej ine sedia 😊moj píje aj vodu aj caje, mlieko a vela cika, uvidime 😉

sara22
20. aug 2016

@sara34valentina to je super, ze tolko pije. Aj nasa veľa pije,sama si pyta,netreba ju nutit a kontrolovat. 😊

sara34valentina
20. aug 2016

@sara22 takze, zatial som spokojna s Babylove,cikat,Kakal,Suchy☺
Na domka ok....uvidíme..
Super ze ti píje😊
My dnes zase hokaido a zapijal aj cajikom