V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina a chutilo? U nas mala uspech 😁
@mimikas moj zlaty.... Aj.mne to.chyba...
To Sa neda opisat aké je kojenie krasne..
Ale krajsie je aj to ked sa 11hod maly v noci spokojny vyspinka 😉😉😉😉😉
My uz len na umelom 😉
@sara22 ano velmi chutila, viac mu chuti tekvicka ako mrkvicka ☺☺☺☺
@sara34valentina Och, ja som asi divna, ale ja teda na kojeni som nic krasne nenasla 😒 Ja si viac uzivam, ked ju mozem ovoniavat a pusinkovat, to pri kojeni nemozem..
Babylove l😀
Tak baby ja neviem akej kvality mam mlieko ale mam ho urcite dost, vytiahnem z oboch prs v pohode 200-250ml za den cca 1l dam v pohode. To ten moj drobec nechce ani bohovi tahat. Np ale on tohobspapa naozqj strasne vela, ked je hore par hodin tak v pohode da za 3 hpd a 250 az 300 ml mojho mlieka. Nechapem kde sa to do neho zmesti. Na Nutrilone vydrzi dlhsie, ten davame skor vecer a to pekne sa uz budu len 2x na noc. Problem ale je ze on ke brutal spokojny a ked sa naje tak sa uskieva, rozprava a pod a uspat hp da zabrat. Posledne 3 dni som bola hore od 4:45 🙂. Alan vyrehotany jak slniecko. Inak je viac v pohpde, aj led stale placka ked ma ist spat, ale uz to nie su tie hystericke place ako predtym a nezaspava od hladu a vycerpania ako predtym. No rozmyslam ze este skusim kojit, oddychmem si aj ja aj on par dni a vyskusame ci to pojde. Ak nie tak budem len odsavat kym to pojde.
@evittam nie su to babske reci. Ja mam podobny problem a mala som ho aj pri malej. Proste z mojho mlieka sa nedokazu najest,nezasyti.. Alebo ako inak by si to nazvala,ked je v nom malo tuku a rychlo vytravi? Mne kvalitne a nekvalitne/silne a slabe pride najvystiznejsie.. Ale mozno je na to aj nejaky speci vyraz 😁😊
@sara34valentina ved uz o chvilku bude mat pol roka a to uz sa bude dat za tu zlavu kupovat 😉 prip.skus hipp,ten si tiez chvalia a tusim je lacnejsi
@sara22 ostanem pri aptamile 😉
@sara22 vodu 😉😉😉😉😉hihi deti vedia,co je lepsie.. Keby nebolo umele, tak moj by ma asi zežral😉😉😉😉
@sara22 Nepoznám žiadny "špeci výraz" - proste povedať, že mám "slabé mlieko" je hovädina - to je všetko......Jasné ak žena ledva niečo zje a neje normálnu stravu (nehovorím teraz o nejakom prežieraní) tak nemá byť z čoho výživné to mlieko - ale tu sa jedná o obsah živín..... 😉 A keď je v tvojom mlieku málo tuku a ostatných potrebných živín tak sa skús zamyslieť nad tým čo ješ...
@badimeria Jeeej to je super,ziva podlozka na kupanie 😍
Ako bracho berie maleho? Neziarli? My sa stale trapime s kojenim,ale tak co uz,hlavne je,ze je zdrava a spokojna. Aj ked je dost narocna,stale chce byt na rukach. Petruske stacilo byt pri niekom,nemusela sa navlacovat,stacilo vedla nej sediet alebo stat a behat.. Takze je to narocne,lebo obe sa snazia o pozornost a nie vzdy sa to da sklbit s malou na rukach 😞
@sara22 netrap sa ja som kojila az jeden den 🙂netrapila som seba ani maleho je maximalne spokojny papame vecer a budi sa rano az okolo 4-5hod.Brasko sem tam ziarli ale venujem sa obom a Maximko neni narocne miminko.bud je v hojdacke alebo v postielke ked varim v kociku na balkone a vzdy ked lezka sa hram s velkym bratom 🙂casu mame.dost a ked sa venujem drobcovi vzdy zapojim Matka vsetko robia spolu kazde babenko je ine tvoja sa chce nosit tak ju nos uzi si aj to @mimikas dobre asi radi skus satku bude ta.citit stale a mozes robit vsetko aj snou ja som to neskusala nikdy nomozno vam to bude vyhovovat
@mimikas ta pusinka 🙂 🙂 🙂 satkovanie sa mu paci 🙂
@badimeria ja az styri 🙂 chudatko moje som prazdnymi cickami krmila 🙂 inak super,ze Tivydrzi takto lezkat.Moj,pokial nebuvka tak by sa len mojkal na rucickach 🙂 ale to som si ho ja naucila..mi to zakazdym srdce trhalo ,ked tak bubatko plackal ☹ kolko Ti vypije maly mliecka?
@melisssssa neva ja to kojenie som vedela ze tak bude a po pravde som pohodlns nato sby bol furt na cicikoch aj mi to ulahcilo zivot zarabam 90, a ty?🙂ja som hotak neucila nebolo ani kedy 🙂))
@badimeria ja nemam vyvinute mliecne zlazy mi povedala na sono prsnikov,ze kojit pravdepodobne nebudem..ale tak som si povedala,ze ked sa pozitivne naladim,tak budem .. a nevyslo..co uz svet sa nezruti.. a mas pravdu je to pohodlnejsie 🙂 uz som si celkom zvykla brat so sebou termosku s ohriatou vodou flasku a v davkovaci mlieko 🙂 🙂 a mame pohodu 🙂 ja tiez davam 90ml ,ale prave dnes som mu dala teraz vecer o osmej 120ml prvy krat..a zaspal snad v momente ako dopil 🙂 a bez cirkusu 🙂 posledne dni som ho musela utesovat a mat na rukach min.hodinku dve,tak som vyskusala dat viac.. inak ked mas aj ty maleho takto cisto na um ako ja ,tak ako casto maly kaka? Lebo moj len jeden krat za den..
@mimikas aka si tam krasna!
Ja mam ergo nosic a tiez som si hovorila,ze vyskusam,ale ona tam byt nechce,asi lebo nevidi svet 😁 v kociku je velmi spokojna,tam je schopna prespat hodiny,ak sa hybe..
Ale nad tym stretkom som minule rozmyslala,ze by sme mohli nieco dat 😉 este kym je teplo a starsich mozeme vypustit na ihrisko 😁
@badimeria tak to mas super,ze matko neziarli. On uz je asi aj dost velky na to,aby niektore situacie,kedy hned a zaraz sa musis venovat babatku,pochopil,ze?
Ja som zacala dokrmovat,no kymnieco v prsach je,chcem jej to davat. Lenma hneva,ze preco,ked sa mi to tentokrat tak pekne rozbehlo,mala sa ukazkovo prisava,je to aj tak na figu.. 😒
@melisssssa tak male babo sa neda naucit na ruky 😉 bud to potrebuje,alebo nie.. Nase to zjavne potrebuju,sme to jedine,co maju,tak preco,ked nas chcu,ich mame nechavat plackat? Ja som ani petrusku nenechavala,ani viki nenechavam. Pri oboch rovnako a vidis,petra ruky nonstop nepotrebovala,viki potrebuje..

Baby od vcera robime pokus na Alankovi a papa len z flase, bud moje odsate mlieko alebo Nutrilon, ze ci bude taky hystericky, vcera sme spali u nasoch a dkes sme tam boli. Moja mama ked videla aky je Alan uplakany a nervozny mi sama povedala ze sa mam na to vykaslat a dat mu normalne najest, lebo ze jeho spravanie nie je normalne. Tak uvidime aky bude teraz. Rano vstal vysmiaty o 4:45 a nespal len 20 min a zaspal na dlhy spanok o 11. Ale bol viac menej v pohode, nechal sa uspat pekne, ziadne pol hodinove zavijanie a pod. Tak uvidime. Eate chcem buduci tyzden volat laktacnu ze ci nam pomoze, ak nie kaslem na kojenie, budem odsavat pokial to pojde a kombinovat s Nutrilonom. Ale chyba mi to jeho tulkanie a to ako ma hladkal ked papal. No uvidime, trapit ho nebudem, lebo to bolo trapenie pre nas vsetkych, aj ked mi to chyba.