V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 hej tiez si myslim,ze skor to je v tom ,ze on je spokojnejsi ,ked ma citi takto blizko seba..aj tym,ze neni kojeny si to vyzaduje .. jednoducho je este malicky ,tak ma narok na rucicky.. len niekedy je toho uz moc..,ale tak mam jedneho ,tak sa to da..tazsie to mate vy co mate uz doma dve deticky,vtedy je to narocnejsie.. a malu dokrmujes vecer ci cez den? Nerob si kvoli tomu stresy..
@melisssssa
@badimeria baby ked mate deti len na UM davate im aj neaku vodicku na potie v tomto teple? Ja mam pocit ze moj je kusok smadny. Mozem mu dat par hltov vody?
@melisssssa ani petruska nebola kojena a nepotrebovala byt tolko na rukach. Ja neuznavam take to nadmerne navazovanie si dietata na seba a vytvaranie az akoby zavislosti na matke,no ked si aj petra aj viki vypytaju ruky,vzdy(ak je to co len trosku mozne) ich vezmem. Kolkokrat aj obe naraz 😂
Malu uz dokrmujem po kazdom papani. Tuto noc mam pocit ze z prs nevytiahla vooobec nic 😞
Ale tak prikladam a davam jej ho,kym neodmieta..
@mimikas
@sara22
@melisssssa aj moj kaka iba jeden krat za.den ze tak aj maju toiba z kojeneho mliecka kakaju snad kazdu plienku.A pit davam denne vypije tak 30ml prevarenej vodicky a ked boli brusko kedze ma koliky striedam to aj s feniklovym a harmancekovym cajikom.Tych 120ml som si povedala ze.mu dam ked bude mat 2m.tak uvidim.ci nebude skor pytat 🙂
@sara22 tak on mi niekedy zacne tak plakat,az sa zabuda nadychnut a to ho jednoducho na rukach musim mat.. niekedy aj hodku dve,lebo akonahle ho polozim niekde ,tak zacne zas..vobec si neviem vysvetlit preco takto place ..a to z nicoho nic..esteze to nie je tak casto.. ale min.1-2x denne ho musim na rukach uspat,lebo sa nevie dat do spanku sam..tak snad je to v ramci normy 🙂 🙂
@mimikas mne moc nechce vodicku pit,ale snazim sa aspon cosi donho naliat 🙂
@melisssssa to je uplne normalne, ved si zober,ze ma len par dni,co je mimo bruska,kde 9mesiacov citil teba non stop.. 😉
Vela deti ma takyto plac,neviem preco.. Petruska nemala vobec a u viki som si to raz vsimla. Ale to uz bolo take skor vyhecovane,ze zacala plakat ked som bola na wc a kym som dobehla uz dlhšie plakala,cize total hysak..
Baby,aj vase babatka furt prdia? Moja stale len tlaci a potom rana jak z dela..
@sara22 moj prdi tiez...najviac prtkal v 2-3MES,teraz tiez ale vtedy to bolo extrem...ešte aj teraz dakedy da supu 😉
Vsetko pracuje, creva,budme len rady😉
@sara34valentina ja som rada,len si to nepamatam od petrusky. Ale mm tvrdi,ze prdela jak delo..
@sara22 jasne, ze prdela 😉😉😉😉inak budu po kazdom jedle asi aj inak voñať😉hihi
@sara34valentina ano,to uz si pamatam tie prikrmove aromy 😂 toto len obcas smrdka,takze zatial pohodicka 😊
@mimikas hahaha 😂😁😂😂😂😂😂😂
Vraj susedia 😝😝😝😝😝😝😝
Hihi, len nech si prdka☺☺☺☺
Ahojte
@sara22
@melisssssa
@mimikas
@badimeria
Co mate noveeeeeee?
Dufam su deticky zdrave 😉
Moj sa uz pretaca jedna radost,zeleninka nam chuti a ja začala sportovat a zdravo jest,ziadne pecivo,ziadne sladkeeee
Dnes varila Paellu..
Eliasko je velmi sikovny a robí nam radost,spinka stale 11hodín,cez den este die doobedu a dve poobede..
Dnes som kúpila uz Aptamil PRE (predtym sme mali pre ha)kedze na mliekovu bielkovinu alergicky nie je,stoji15,40eur, pri4-5baleniach je to dvacka usetrena tak snad bude chutit.
Kamoska mi mala letiet z Frankfurtu do Seatle a museli evakuovat letisko, tam jedna pobehovala s nalozou!!!!!
Clovek sa uz bude bat aj letiet..
@sara34valentina ahoj🙂
Boze umrem z toho tvojho maleho,ze 11 hodin pospi 🙂 moj dal v sobotu rekord 7 hodin ,inak uz strajkuje so spankom a niekedy je to boj.. unaveny je,ale nevie sa ulozit do spanku a potom dost placka ☹ no nastastie tych dni nie je az tak vela 🙂
Dnes sme s muzom boli na veceri a svagroci strazili ,po 2 hodkach ryychlo domov lebo im chuudatko cely cas straaasne plakal az sa zachadzal..prisli sme domov a za chvilku bol pokojny.. zlaticko moje.. ako rychlo sa tie deti naucia na mamicku a ukludnia sa az pri nej ako ju citia 🙂
Inak od zajtra idem uz aj ja cvicit a menit stravu ,lebo som stale rozkysnuta a uz mi je zle zo seba 🙂 🙂 sice mam este pred ukoncenim sestonedelia ,ale uz mi to je jedno,lebo pohlad do zrkadla sa mi nepaci😀
Baby aka je pravdepodobnost otehotnenia tyzden pred ukoncenim sestonedelia,ked uz ani nespinim a vobec som nekojila?
Dnes sme s mm akosi nevydrzali a on zabudol ,ze nie som tehotna a nasupoval to cele do mna ,pokial sa spamatal bolo neskoro..Tak drzte palce,aby maly nemal surodenca skor ako bude mat rok 😀 😅
To by som asi nepredychala 🙂 🙂
@melisssssa
@sara34valentina
@badimeria
@mimikas
Caute baby,ja nic nestiham. Trapime sa s tym kojenim a potom este flasku davam. Zabrra to 2x tolko casu 😒 ale snad jej to moje mliecko na nieco bydr..
Ako zistovali alergiu na mliecnu bielkovinu?
My inak nic nove,petruska uz je v 2.leveli mojkania sa s viki-uz nestaci pusa na hlavicku, treba pusu na pusu 😁
Ja som tak grogy,ze som vcera odpadla s babami o pol 22
S tym cvicenim som na tom podobne, velmi chcem uz zacat,aspon behat,no mm si netrufne byt s oboma babami naraz. 😒 hlavne ze odo mna ocakava,ze pri nich budem stihat este aj upratovat dom..
@sara22 ahoj mojko, to mi je luto, ze ich nepostrazi,,,,,ja by ti ich postrazila 😉
moj ma furt zenie chod behat, on je rad s malym, su uz zohrata zabavna dvojka, vcera maly Eliasko zistil ze sa da flasa z ust von tak ju vytahoval a dnu von a dnu, no podarene je to dieta 🙂 dnes mi zaspinkal co nezvykneod 10-do13 hod, tak sme neskor papali,.....zeleninka mu chuti, teraz sa mi tu hojda( mame od svagrinej toho bjorna, tam lezi a sa nozkami sam vie hojdat a zatial ho to bavi 🙂 a ja tiez konecne v klude obedik 🙂
no ja tiez zatial nejdem na vsetko zhurta ale pecivo nejem ziadne a ani sladke, vcera som sla kolo *spajzi* a tam tisic sladkosi ale nic som si nevzala, som si dala radsej olivy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
som zvedava dokedy vydrzim 😝 😝 😝
su to 3tyzdne tak som zvedava kolko kg pojde dolu, mi pisala vcera znama, teda ja jej na fb, ona je uz asi cez 39r, a ona cvici 3x tyzdenne , neje sladke a slo za 7mes len 3,5kg dolu........................a ja musim dat 9kg 😕 😕 😕 😕 😕 😕
tak uvidime, moj zacala ze chce UZ druhe , hovorim mu, drahy vydrz, nech si zubky dam dokoncit, a potom...... vidim, ze UZ ani kondomy nekupil tak som zvedava ked budem po MS ( som vcera dostala uz2x a NIC ma neboli) ked bude mat chut ako to ''zahra'' hihi 🙂
cvicim cviky na brusko ale som taka leniva ze sa furt musim kuk do zrkadla aby som sa prinutila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pocuj, povedz drahemu, ze ak chce mat peknu sexy ritku doma, tak nech strazi deturence a ty sa oblec a hajde behat, mas na to pravo, je OTEC a musi sa vediet postarat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja by mu hned ukazala 😉
@melisssssa ahoj 😀 no tak ste tomu dali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj to tiez tak dal prvu supu ale uz som bola po sestnedeli, ale este som nemala prvu MS a len raz a potom som dostala MS .. ,
no ale mozne je vsetko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
podaj potom spravy 😉 😉 😉 😉 😉 a ano som rada , ze maly tak dobre spinka, tak sa sam naucil, ja ho len pravidelne iste veci ucim, spinkat, papat, a vzdy o 20.00 aj keby padali mrakodrapy ide do postielky 🙂
no a pijeme to aptamil(nutrilon) PRE HA a na nom vydrzi pekne tych 11hodin a ked sa zobudi ani nemukne , zacne blabotat ale nie hned papat 😉 este sa polubkame, vybozkavame kazdy mm jeho telicka , umyjeme, oblecieme a potom az mliecko 😅
a som pisala ze sme kupila len PRE aptamil a si predstavte ze ho neche !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si zvyol od narodenia uz ve nemocnici na aptamil pre ha 🙂 tak ideme dalej frcat na tom 😀
@sara34valentina no vies,o tie 2deti sa starat to nie je ziadna sranda.. O petrusku nemal problem sa postarat,no teraz su to 2babatka,petruska je moc mala ns to,aby bola samostatna a vyzaduje si vela pozornosti. Viki chce byt vela na rukach,dnes ma 6tyzdnov,este je malinkata. On je z toho v strese, ked mu place a nevie preco..budem chodit behat s viki v kociku a o petrusku sa postara.. Mne celkom pri aerobnej cinnosti spaluje,ked cvicim 3x do tyzdna aspon hodku aerobne a potom posilovacku na brucho,ide to dole. Prve 2-3 tyzdne sa to pomaly rozbieha,ale potom to uz pekne ide 😄
Juuuj,to sladke by som aj ja mala vynechat,len ja mam nan hrozitansku chut. Mozno si telo ziada energiu,ked je tak vycerpane. Kazdu noc som skoro 2hodky na kazde krmenie hore,lebo najprv jedno prsko,druhe prsko,potom nutrilon,ktory slecinka pije lezernym tempom a na 5x 😂 takze telo je vycerpane..
uz sa tesim,ked nam tu budes oznamovat,ze cakate druhe mimi 😊 ja by som este jedno dala,velmi by som si chcela este raz odrodit 😍
Mas super, ze ti maly tak spinka. To sa deti nenaucia,to musia mat v sebe a on to zjavne ma 😁 mne teraz vsetci traja spia a ja rychlo pracku naplnila a potriedila som si pradlo na dalsie 3varky.. Len to nemam kedy zehlit 😭
Skus mu ten novy aptamil ponukat viackrat,on si zvykne. Je trosku sladsi,pretoze HAckove mlieko tym,ze ma nastiepenu bielkovinu ma horkastu chut..
@sara22 hej skusim este ale ja som ZA aby mal to iste co od narodenia, ved krasne kakuska, spinka , nema koliku, aby to tak ostalo, to MOJ vymysla furt .. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 MUZI a vraj my zeny furt vymyslame 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa dam nahovorit aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ano viem ze je este malinka, vsak staci ti pol hodku keby spinkala , tak som myslela, pol hodku a to by UZ zvladol, ale ked ti dobre ide dolu tak len koj ja tym ze som prestala kojit po 3,5mes mi to neslo dolu uz 😔
@sara34valentina kojenim mne vobec nejde dole ☹ musim sa hybat.. Ked som bola v anglicku,chodils som 4x do tyzdns do fitka na stroje a nabrala som brutal svaly,skoda,ze nic nespalila a vyzerala som jak tucny svalovec 😀 cize u mna len pohyb a pohyb..
U nas zasa vymyslam ja(hlavne s plienkami,pri petre som vyskusala snad vsetky,co AT a SK trh ponuka 😂),mm sa do toho vobec nestara,co ma obcas trosku zamrzi,pride mi to akoby nemal zaujem..
Viki malinko spi,dava 20min.slofikov.vcera od 8.30 do 16 vobec nespala,potom polhodku v aute a zasa bola hore.. Vecer uz bola taka unavena,ze sa vyplakala do postele.sprchovala som sa s petruskou a mm zufaly ju doniesol do spalne (zo spalne sa ide do nasej kupelky,kde sme boli),okamzite predtala plakat a ked som ju polozila do postele,hned zaspala. Za 20min.bola sice na papanie hore,ale napapala (2hodinovy ritualik 😂) a spinkala dalej..
@sara22 fuhha moja tak nech mas vela sily, to sa neskor upravi a ked bude celu noc spinkavat sa dobre vyspis aj ty !! prajem sladke snicky, predsa je este malinka, tak ta potrebuje, moj vtedy tiez este plackaval ale potom si perfect zvykal na ocka, dnes som mu volala(pracuje) a dala mikofon, a hovorim Eliaskovi, Ocko je tam , a on ho pocul gamba dolu a skoro plackal, boze on ho pocul, nevidel a hned mu slza vysla, moj zlaty, rano pride ocko domkov a ked ho maly uvidi to by si mala vidiet tu radost, zacne trepat nozkami, ruckami, ako taka vcielka a sa smeje dokonca skoro place od stastia ze uz je ocko domka, nastastie ocko pracuje len 9dni max 10dni v mesiaci , sice cely den ale medzi ma 20dni volno, a to je na nezaplatenie, ked je aj 5dni celych domka 🙂 velmi mi je oporou a mi pomaha, zajtra dam rano mliecko malemu, a skocim si kupit rifle, a oni su v pohode spolu, napisem co treba (kedy spinkat a tak...) telefonicky odkontrolujem a uz sa nebojim, predtym som bola na ihlach teraz uz viem ze maly snim vydrzi,,,,,, ked som bola u kadernicky som prisla po 2hodinach a ked som vosla dnu tiez sa tesil ( uz som sa bala ze to len ocko ma taku moc 🙂 bru nocku princeznicky 🙂
@sara34valentina petruska to iste,ked zbadala tatu,tak div ze sa nezblaznils od stastia,mojich rodicov ked po tyzdni vidi,sa rozbehne a skoci na nich a ja? Ja som vsedna 😂 ale to tak je,to je udel matiek,zato nas maju najradsej 😊
Mne ani petruska celu noc neprespi a budi sa ci uz na dudel,zle sny alebo cokolvek,ale minimalne 2-3x v noci je hore..hned zaspi,ale vstavat musim..
Ja som mojmu vzdy absolutne doverovala,aj teraz aj pri petre a viem,ze keby nieco,sam sa ozve. Raz ked mala petusa asi 5mes.a bola som vo fitku,strasny hysak chytila. Chudak bol zufaly,volal mi ze nech idem domov,ja sa zbalila,ani som sa neprezliekla a sla hned. To bolo 10min.kym som dosla a ona uz spala,zo spanku este vzlykala. Zaspala uz z vycerpania. Chudatko,jej bolo teplo. V byte 100stupnov,muz ju aj vyzliekol,aj plienku dal.dole,nosil na rukach bez plienky,celeho ho ocurala 😂 ale nepomohlo.. Chudak,mi ho vtedy doslo hrozne luto.. Preto viem,ze ked je problem urcite zavola. Koniec koncov,kym som bola v porodnici, o petrusku sa staral on sam cely cas..
To mas super, ze ho mas takto domka,aj ja by som chcela..
Uzi si krasny nicim neruseny spanok 😂 ja som ulozila petrusku, idem dat hajat viki,tatko isiel na hokej,tak snad kym pride,uz budeme spat,lebo potom je to na dlhe uspavanie..

@badimeria jednou Supou obidvoch okupes, prakticke 😍😘😍😘😍😘😍😘😍