icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
19. sep 2016

@sara22 boze akoze moj je fakt obrovsky, nosi veci 68, nohavice su mu 62 este dobre ale vacsinou su mu male na pupku 🙂. Uz mam velke vrece vyradenych malych veci. Boze strasne rychlo mi rastie

sara22
19. sep 2016

@mimikas moja je v 56 a este chvilku ponosi 😁 ale aspon vynosi teraz po petruske veci,62ky uz mam vacsinou letne 😅

badimeria
19. sep 2016

Babule tie co byvate Rakusko alebo Nemecko mam na vas obrovsku prosbu poslala by som vam peniazky na ucet ci by ste mi mohli kupit taketo cigy foto sem dam moj manzel ich miluje ale dlhsiu dobu tetaz nejdeme mimo sk ba by ste ochotna niektora prosim????Poslem aj na postovne vsetko dakujem 🙂

sara34valentina
19. sep 2016

@melisssssa
@sara22
@badimeria
@mimikas
@rula

AHOJTE ZIENKY ♥

neviem, kde mi hlava stoji, tak som si vas vsetky precitala a pokukala fotecky, naadherne vsetci rastiete, letiiii to .. .. clovek to vidi na vlastnych detoch FAKT !! ♥
My sa mame dobre, Eliasko ma 8,5kg , prikrmy nam vsetky chutia, (brokolicove s couscous., mrkvove s ovsenymi vlockami., kuracie mäsko s kalerabomm zemiacikmi, aj palenta s jablckom .,) Maminka ma stovky receptikov zdravych a pridava mi vzdy olej omega3+6 ., a ja vsetko krasne popapam, dakedy mi je aj malo, tak maminka musi viacej navarit 😀 😀 😀
Maminka schudla zase 3kg, a velmi sa tesi z toho 😀
Uz sa viem pretacat, na brusku sa citim dobre, a ked som v postielke robim rozne akrobacie a maminka ma vzdy v inej polohe najde 😝
Ked mam chut, tak sa pricucnem maminke na bradu a nepustim jej ju 😅 😅 😅
Maminka sa mi vela venuje, lebo spinkam sice v noci 12hodin (kazdu noc !!) doobedu este 2hodinky, ale poobede uz len po hodinke 2x 😀 😀 😀 dakedy poobede len hodinku 😀 Uz som viacej zvedavy, viem sa sam hojdat, a musi sa mi ocko aj maminka viacej venovat 😵 😵 😵 Ocko mi cita knizky, a ja som pri nich vzdy ticho a skumavo ockami rozumiem , co mi ocko ukazuje 😅 😅 😅
Maminka bude chodit somnou plavat , zacina nam coskoro plavecky az do decembra 🙂 velmi sa rad kupem , cize sa velmi tesim ze si konecne zaplavam, lebo vo vani mam sice koliesko, ale malo miesta 😀 😀 😀
Maminku boli zubok, a pani zubarka nevie prist nato preco a bude musiet maminke zase dlhsie porobit zubky, maminku caka este dlha cesta za novymi zubkami 🙄 🙄 🙄 Ocko ale hovori ze to dame, a ze zubky su na prvom mieste 😕 😕 😕
Ja este zubok nemam ale daco ma uz svrbi a tusim ze o par dnim mi cinkne von 😅
Chodime casto na vylety, so starkovcami, maminka vzdy soferuje , chodime do hor dychat cerstvy vzduch a uz poznam aj par zvieratiek 😝
Maminka darovala nasho psika LADY jednej milej pani, ktorej zomrel syncek a Lady si hned ublubila, bola to laska na prvy pohlad, maminke posle vzdy fotku ze sa ma dobre a maminka je o to menej v strese, a ma viacej casu na rodinu, a aj ocko nemui rano o 5.30 chodit so spikom vonku, maminka je rada, ze je v dobrych rukach a ta teta s nou chodi kazdy den na dlhe prechadzky, a na ihrisko kde uteka cez tunel, a ma vela priatelov psikov a teta kedze je cvicitelka psov a ma skusenosti ju uz naucila nejest nic zo zemi a vychadza s kazdym dobre , dokonca ju naucila chodit po spravnej strane v lavo 😀 😀 😀
Maminka vzdy hovori ze vsetko je OSUD a nahody neexistuju 🤐
Maminka vas sleduje ako rastiete a tesi sa ze sa mate dobre ♥ dolezite je aby sme boli zdravi a milovani, ostatne je nepodstatne 😉
Posielame vam tiez fotecku aki sme uz veukiiiiiii 😅 Pozdravujeme aj tetu @rula a dufame v dobre spravy 🙂 🙂 🙂
prajeme vam vsetkym dobru nocku , lubte sa a uzivajte si naplno kazdunky den s detmi, nic nie je krajsie ako ked sa rano zobudim a objimem svoj pokladik ktroy sa na mna usmieva hned ako otvroi kukadielka 🙂 🙂 🙂lubim najviac na svete !! ♥

sara22
20. sep 2016

@sara34valentina ty uz mas riadneho chlapa teeeeda 😊
Odkial beries inspiracie na obedy? Ja som mala a stale mam problem,ze furt varim dokola to iste 😞
Mimochodom, cez den ti na jeho vek slusne prespi.. A o noci ani nehovorim , to je iny spachtos,ti poviem.. My sme s muzom spaci,milujeme spat a ani jedno dieta nie je spac,nechapeme preco a ako sa to stalo 😂

sara22
20. sep 2016

@badimeria pozriem ti ich,ked sa dostanem dole do nakupaku,kde je trafika. 😉 a kolko ks chces?

badimeria
21. sep 2016

@sara22 juj ty si poklad prosim 10krabiciek napis mi sukromne cislo,uctu a aj postovne a poslem peniazky 🙂 ho potesim 29ma narodky a to.si dava vynimocme tal mu to dlho vydzi daaakkuuujjeemmm

sara34valentina
21. sep 2016

..som po OP sanky....vxera mi necele 2hod operovali Kost....mám 7stehov.....museli nastiepit, pol roka hojenie.... Potom vsunu Implantovane zubky.. Som s tym včera neratala,esteze bol drahy doma s malym....zeny neprajem.nikomu.....4davky injekcie!!! ked sli von to bola ukrutna bolest..aj.ma vxera dva krat zaliala krv...nesmiem si fukat nos, robit tlakove pohyby....dnes opuchnuta ale to od spania... Som na Antibiotikach.....silne lieky na bolest.... Druha Strana co mi Trhali min tyzden zub mam zapal tak musim do piatku na vyplachy chodit a maste....
ZENY SI VYTRPIM TIE ZUBY
😩😩😩😩😩😩😩😩
Davam obklady, každý den bude snad lepsie....
Celý cas pri op mi daval silu Eliasko
💕💕💕💕💕

badimeria
21. sep 2016

@sara34valentina och moja ty si silna zena toto by som nedala mna caka nieco podobne 4zuby aj hore aj dole musia von ale musia vysejat mam hrozne korene a neviem kedy sa odhodlam uz pred tehu som tam mala byt ☹((( ked zaberu atd aj bolest prejde a este ta caka nieco???

sara34valentina
21. sep 2016

@badimeria das to.....si nevidela moje korene mi tahala min tyzden 27minut stolicku!!!!som myslela ze sA zblaznim preto ten zapal.....sA jej zlomila na sto ks!!!!!
No zatial mi tahala 3zuby von....a 4pojdu Nove....
Teraz pol roka hojenie .....
Potom sroby.....potom zubky......jeden ma este boli ale zubarka tvrdi ze to ma boli ta diera tak neviem 😂uviidime ked sA zahoji a to bude iny proces kedze tam mam mostik a ten ma len DVA roky !!!!!!budu musiet novy robit ....alebo pockame am sA bude dat radsej by som si dala tie Implantats potom uz aj tam 3zubky....tie uz nikdy nebolia potom 😂
Daj si porobit !!!!

sara34valentina
21. sep 2016

@badimeria budem mat Auto v ustach .....AK si dam aj druhu stranu urobit tak cca 17tisic eur

sara34valentina
21. sep 2016

@badimeria super ze ti Sara kupi cigy ,ja teraz nechcem moc behat,spuchnuta som

sara22
21. sep 2016

@badimeria pojdem tam dnes pozriet,nech to stihne do 29prist. Posli mi,pls,adresu este. Oni by mali vsade stat rovnako,ze?

badimeria
21. sep 2016

@sara22 myslim ze ano cca sa mi zda ze 4ecka krabicka idem pisat postuteda joj si fakt poklad moc dakujem

rula
21. sep 2016

@sara34valentina teta rula🙂 sa ma dobre, ale ma 2 zamestnania a nestiha konikovat... a mam novinku, idem sa v maji vydavat juchuchuuu

rula
21. sep 2016

@sara34valentina a kup si tvaroh, daj si ho do kapesnika a priviaz na hodinku dve na lico a vytiahne Ti to zapal, aj 2x za den si to daj

sara34valentina
21. sep 2016

@rula videla som Foto ze si zasnubena😊mojko chodim na vyplachy a uz zabrali ,zajtra kontrola...
No a po svadbe dufam prirastok💓💙💜💚💓💙💚💜
Super ze dve prace ,a KDE mojko?dufam stihas zit😊

sara22
22. sep 2016

@sara34valentina booozinku,to co ti v tej puse porobili?
Tie kila dole zavidim,ja som prave dokrmila viki a idem cvicit. Inokedy ako rano na to nie je cas. Teda,nikdy na to nie je cas,uz ma to hneva. Dufam,ze teraz aspon hodinku stihnem,neviem,kedy mm planuje ist do prace,lebo chce ist na biku,to si vzdy vramci treningu robi okruh. Lebo na jeho cvicenie je vzdy čas ☹ juuj,hneva ma tento princip..

sara34valentina
26. okt 2016

Zeny zijete?
Ja tu mam mamku tak si to uzivam...
Eliasko uz tyzden po štvornožky, tak mam co robit 😂😀😂😀
Videla som asi osem kostolov v Graz, Mama chcela všetky vidieť 😁😁😁
Chodime na plavecky, Eliasko pekne plava 😍😍😍😍😍😍uz som ho aj ponorila 😍👌
Dni ubiehaju a my sa tesime na nase prve Vianoce..
Zubky ziadne ale slintame 😀😀😀
Ukazujeme uz svoj Charakter 😂😂😂

sara34valentina
26. okt 2016

@sara22 ja som uz Schudla a to len nejem sladke a mucne
Do leta to dam 😂😀
Az sa nebudem gulatiet :-P

sara34valentina
26. okt 2016

Pridam aj fotky ked bude cas,nepoznate ho ako narastol :-*

sara22
26. okt 2016

@sara34valentina zo mna to uz tiez ide dole ako nekojim. Teda,na obleceni som si zatial nevsimla,ale vahovo mam uz len 2kg navyse spred druheho tehu a 5spred petrusky. Teraz som bola 3t chora,tak som ani cvicit nemohla ☹
Juuj,tak to uz mas zabavu ked stvornozkuje. Mne sa viki pomaly uz pretaca,hrozne je sikovna a motoricky zdatna. Petruska sa zacala otacat az v 5mesiaci a viki mala teraz v sobotu 3!! Strasne to leti,o chvilku uz aj my s prikrmami zacneme.

sara22
26. okt 2016

Takto sa chodime prechadzat,ked sa na ihrisko neda+nejake fotecky vikinky

badimeria
27. okt 2016

Ahoj babule my slintame tiez obsto sest vsetko ide zjest neviem ci uz zu y alebo preco?Inak sa mame fajn presli sme si kde cim mali doniesol brusnnu virozu tak Maximko mal tri tyzdne hnacku a 5dni horuckoval ☹ zjedol by aj nas tsk je taky pucko mame 3,5mesiaca a pije 150ml a vy?Eliasko je uz sikovnicek a Vikinecka princeznicka 😄😂👶😘keby sa dalo poslat video sa nasmejete ako sa on chichota nahlas a z chuti

rula
27. okt 2016

maminyyy, jake uzasne deturence,prajem vela radosti a trpezlivosti, tesim sa s Vami.🙂

mimikas
27. okt 2016

Caute kocky, juj zke zlaticka mate. Nad Alanko je tiez riadny papkosko a papa dost vela, ale uz sa vela smeje, je akcny a nudit sa s nim nenudime a jasne najradsej sa nosi a cez den neako velmi nevie spinkat.

sara22
27. okt 2016

@badimeria jaky vlasac krasny 😊 a na tej druhej foto ako taky gangster 😁

Aj si bola s maximkom v nemocnici, ci vas doma nechali? Moja papa 90-120ml(zarobim 120 a scucne raz plne raz menej) a vecer pred spanim 120-150ml.

sara22
27. okt 2016

@mimikas alanko uz sophie zuzle? Zeby som ju aj ja uz oprasila? 😄
Aky je veliky,ksichtosko 😁 a ako viktorko? Uz ma mandle vybrate?

mimikas
27. okt 2016

@sara22 sodie ozuzlava poriadne, a majviac mu chutia nohy, tie aa mu najlepsie drzia. Dnes sme na vybere mandli, akurat je na operacke a ja cakam s tlakom asi 500 a pulz ma 300

mimikas
27. okt 2016

@sara22 inak mam pocit ze Viki ke cela na teba 🙂. A ako sa ti kocikuje takyto dvojity naklad a ako to zvladas s oboma?