icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

juliett99
27. okt 2016

Ahojte majovky ... mozno si tu este niektora na mna pameta 😉 pekne vas citam a sledujem.. nam sa uz konecne zadarilo a tak v maji buduceho roku ku nam pribudne drobatko... 😉😉😉

badimeria
27. okt 2016

@mimikas
@sara22 krasne deticky vsetky su ine a predsa rovnake 🙂zboznujem ich ja neviem ci je to,normalne ale drobec po kazdom,jedle kaka robili mi aj vyter z konecnika a negativny nie neboli sme v nemocnici pekne som,ho,napajala vodickou sem tam par lyziciek neprelivej mineralky aby mal aj soli tak sme to zvladli ale stale to neni ono ako predtym ked kakal raz za den som z toho nestastna ma to tak znervoznuje brali mu aj krvicku z hlavicky,krvny obraz ci nema zapal a vsetko bolo ok akurat papa zelezo mame ho malo co by som zato dala keby sme byvali blizko seba a stretli sa vsetky a vymohkapi si babetka 😘👶

sara34valentina
27. okt 2016

Ako krasne všetci rastiete juuuuuujjjjjj😍😘😍😘😍💕💕💕💕💕💕💕💕💕

sara22
28. okt 2016

@mimikas je to sranda s tymi dvoma, ale zatial sa to dalo. Teraz sa zacala otacat, tak to uz bude horsie, lebo to uz bude musiet byt na zemi a petrusa je tornado, takze sa bojim, ze ju uslape.. no nejako to budem musiet vymysliet 😀
Ten dvojity kocik sa kocikuje super, len mame domcek dost na kopci, tak to je zaberak ich tam vytlacit 🙂 ale aspon schudnem poporodne kilecka :-P

sara22
28. okt 2016

@badimeria skoda, ze sme tak daleko, keby si mala cestu do BA, tak mozno aj s @mimikas dame konecne to stretko 😀

sara22
28. okt 2016

@mimikas a ako ste dopadli s tymi mandlami? vsetko ok?

rula
3. nov 2016

ahojte .... tak ja mam 3 dni do ms

mimikas
3. nov 2016

@rula silno silno drzim palce

sara22
3. nov 2016

@rula ✊✊✊✊bodaj by to vyslo!!

sara22
3. nov 2016

@rula kedy budes robit testik?

rula
3. nov 2016

@sara22 bojim sa testovat, tak som si radsej test nekupila a boli ma brucho uz 3 dni na ms, tak pockam este do nedele

sara22
3. nov 2016

@rula mna bolelo na ms pri oboch babach..no tak som zvedava na nedelu 😉

rula
3. nov 2016

@sara22 aj ja ...ten graf je iny ako byva

agathachristie
3. nov 2016

@rula držím palce snáď čoskoro pozitívne info ❤

sara22
3. nov 2016

@rula a vydrzis do nedele? 😀 ja som nikdy nevedela vydrzat 😂

rula
3. nov 2016

@sara22 ale ano, vydrzim, ved u mna je dolezita BT, uvidim rano ci sa udrzi, ak ano bude babo

rula
3. nov 2016

kocky moje, dakujem za podporu, nikto nevie, co prezivam, len tu na MK , este ze vas mam cmuk

badimeria
3. nov 2016

@rula aj ja drzim palecky ja sa v grafoch dako nevyznam ale uz to proste musi vinst👶💕a obdivujem ja by som uz ocikala co by sa dalo 🙂)))

rula
3. nov 2016

@badimeria 🙂🙂🙂🙂🙂 no aj ja sa obdivujem ale vobec ma nelaka testovat, nechapem to...pred rokom by som testovala jak besnaaa

sara34valentina
3. nov 2016

@rula mojkooooooo😍😍😍😍😍😍😍drzim palceeeeeeeeeee,UZ sa musi zadarit
MNE DO RITI MESKAJUUUUUU😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

sara34valentina
3. nov 2016

@rula uz sa snazite dlho, musi sa zadarit, velmooooo ti (vam)to z celeho srdca prajem

badimeria
3. nov 2016

@sara34valentina ale ale co toto citam zeby sa nechtiac podarilo 👶a ako sa mate?Co nove ako Eliasko co uz vsetko robi chval ho mamicka 🙂

mimikas
3. nov 2016

@sara34valentina a kolko meskaju? Nemozes mat len rozvrateny cyklus po porode, ci ste isli na ostro?

sara34valentina
3. nov 2016

@mimikas meskaju len dva dni,uz citim ze dostanem, teraz su mi Zuby na prvom mieste,este dve veľké operacie,tak snad daval pozor! Nesnazime sa! Moze byt ze sa posunul,a ak nie tak ho prizabijem😉😁

sara34valentina
3. nov 2016

@badimeria uz dva tyzdne štvornožky 😉 tak mam ci robit, stale spinka11hodin,cez den dve hodky dakedy tri, som znicena ani nevidim 😂😁😂😂😁😂😁pridala som fotky tak kukni 😉chodime na plavecky tak sa tam vysanti, no a vy princeznicky ako? Musi to byt supi mat surodenca! Aj ja chcem ale teraz bolo este skoro,by som osedivela 😂😁😂😁😂

sara34valentina
3. nov 2016

@rula inak ma napadlo, kamoska nemohla 7r, mala male vajicka a potom daco brala a BUM ma dve dcerky

rula
3. nov 2016

@sara34valentina ahoj, uz som tu. no, ak sa vam zadarilo aspon to budes mat za sebou, Eliasko bude mat segru a nebudes musiet snazilkovat🙂🙂🙂🙂🙂. a Ty si sikulka, zvladnes velky rodinku.🙂🙂🙂🙂
zatial netusim ci som tehu, ani to moc neskumam, len ten graf sledujem. ale je fakt, ze som mala antibiotika pred 2 tyzdnami a odvtedy mi nepride na mysel kavicka, bez ktorej som si myslela, ze neviem zit. nechapem to, kolkokrat som sa pokusila prestat ksvickovat a neslo to. teraz si popijam Caro a som spokojna. 🙂

sara34valentina
3. nov 2016

@rula to je super znak!!!!co znak....znamenie!!!!!!
Mne káva prestala pozdejsie chutit,na začiatku si pamatam mi smrdela sunka a vajcia varenee😂😁😁😂😁😂
Mas krasny Graf síce sa nevyznam ale mam z toho dobry pocit 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ja tehu byt teraz nemôžem este dve op zubov a az v Aprili maji mam všetko za sebou, tak az potom😂😂😂😂😂
Moj velmi chce, ved aj ja,ale teraz este nie 😁😁😁
Dnes sa pochmejthucky usmieval, tak snad dal pozor! To by bol iny Gol,mame kejsik asi 3-4x za mesiac😂😂😂😂😂😂😂😂taki sme unaveni tak snad dojdu zajtra, ved mam predmenstr,syndrom chute, a som nervozna.... To ked som bola tehu zmizlo som bola ako anjelik 😉

rula
3. nov 2016

@sara34valentina hiii aj ja som nejaka kludna a dnes som bola stale hladna🙂

sara34valentina
3. nov 2016

@rula povedal že dal pozor,tak mu verim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂inak sa furt s ochranou, len raz bolo bez.... Chcem si Eliaska vychutnat a zubky dat do poriadku 😊vam drzim silno silne palce a aj Eliasko silno drzi😉