icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
3. nov 2016

@sara34valentina aki ste rozkošni, tak nech mas tie zubky za sebou a v poriadku cim skor a potom uvidite, kedy bude vhodny cas na surodenca

sara22
3. nov 2016

@rula no, zena, ja ta vazne obdivujem. Ako pisala badimeria, ja by som tiez vsetko ocikala nedockavostou 😀 zajtra hlas ako BT 😉

badimeria
4. nov 2016

@sara34valentina tak som prave popozerala rozkosny a tie okale😘 to stvornozkovanie jeveru zabetak ja som to robila tak samozrejme kym sa nezacal stavat popri nabytku ze som dala uplne vsetko prec co by mohol zjest stiahnut na seba a podobne a vtedy som v klude varila a nebehala za nim az ked sa zacal stavat lebo toho zakyvali a bum 😂to som sa bala rohov a o hlavicku.Nas uz je nervozny chce sediet este nejde lezat uz nebavi ...a kolobeh

rula
4. nov 2016

dnes som klesla, ide sa dalej 🙂

badimeria
4. nov 2016

@rula ale nie to znamena ze pride ms?A ako dlhoda snazis?A aky je problem?

rula
4. nov 2016

@badimeria 1,5 roka, budem to riesit po sviatkoch a pojdem k dr a drahy na SPG

agathachristie
4. nov 2016

@rula raz ti to urcite vyjde 🙂

sara34valentina
4. nov 2016

@rula mozno mu treba len vitaminy a mozno tebe prefuknut vajecniky,poznam rozne pripady aj po9r😊ja stale nic ale ma boli uz cely clovek a to prve 3kramy ma nic nebolelo, tak som zvedava aka smršť sa dovalí....meskaju Tri dni,Asi som prechladla😣

rula
4. nov 2016

@sara34valentina nooo ved budem sa musiet vypravit k dr aj moj na SPG

sara34valentina
4. nov 2016

Tak a ja uz kramy☺☺☺😝😝😝😝😝

sara22
4. nov 2016

@rula no skoda,uz som sa tesila. A to zvykne takto len na jeden den vyskocit?

sara22
4. nov 2016

@sara34valentina ja som dostala prve v stredu a prvykrat v zivote uuuplne bez bolesti,nechapem 😄😆😎

rula
4. nov 2016

@sara22 nie, nechapem, co sa stalo

rula
4. nov 2016

aj tak to nepasuje, LF mavam 14 dni, ms by mala prist o 2 dni, nie dnes

sara22
4. nov 2016

@rula a podla coho z toho grafu by mala prist dnes? Ja sa v tom nevyznam 😀

rula
4. nov 2016

@sara22 lebo to kleslo na teplotu, pri ktorej mi prichadza ms

sara22
4. nov 2016

@rula aha. No tak som zvedava,co bude dalej..

sara34valentina
4. nov 2016

@sara22 aj ja som take mala bez bolesti 3x a teraz tieto stvrte uz bolia

badimeria
4. nov 2016

@sara34valentina aj ja som prave dnes dostala MS 🙂

badimeria
4. nov 2016

@rula hm mne sa tiez.nedarilo a ked zadarili tak zle skusala si uz alchemilku a na podporu som,uzivala ten drahy prasok co je aj,pre muzov nemozem si spomenut na nazov.A ovulacia u teba predbieha ako aky vellky mas folikul ked ide prasknut?Bola si si dat dakedy odsledovat ovulku folikumetria u dr?Ze ako to prebieha a ze ti povie teraz sa snazte....

sylvine
4. nov 2016

@rula este nic nemusi byt stratene, ja som mala takyto pokles v den, ked mi mala prist MS, napriek tomu, ze uz 4 dni pred som mala pozitivne tehu testy 😀 ... teplota na druhy den isla naspat hore 🙂 ... drzim palce 😉

sara22
5. nov 2016

@rula no ako to vyzera dnes? 🙂

rula
5. nov 2016

@sara22 som 2DC ☹

sara22
5. nov 2016

@rula

rula
5. nov 2016

@sara22 aom smutna, ale beriem to tak, ako to je.

sara22
5. nov 2016

@rula neboj,pojdete na vysetrenia,pozru vas,poradia a zadari sa hned

sara34valentina
6. nov 2016

@rula mojko obaja na vysetrenia a hlavu hore 😉všetko pride, ked má ☺Eliaska som dnes takto vozila,uz bol unavkany večer, božtek 😍

sara22
6. nov 2016

@sara34valentina booozinku, ved to uz je kus chlapa 🙂

rula
7. nov 2016

@sara34valentina krasna fotka, som sa pobavila. je veliky chlapisko .
Ano, pojdeme po Novom roku riesit, kde je chyba.Dakujem, ze na mna myslis. Bozkavam vas, pekne rastite

sara34valentina
7. nov 2016

@rula
@sara22
Veru velky je😉ako jeho ocko☺