V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina Juuuj, moja, super, ze mu nic nie je. Ale on sa este velakrat obucha 😉 Deti su gumene 😀 Moja petrusa ked si treskne nieco napr.o kus nabytku, ani si to nevsimne velakrat. Tak ju ucim, aby sa nelutovala, ved kto ju v zivote bude lutovat?! Ked je to supa a zace plakat, jasne, ze pomojkam 🙂 ked sa ucila chodit a stavala pri nabytku, trieskala sa jedna radost, moja mama helmu chcela kupovat. Ale dieta sa tym buchanim nauci opatrnnosti 🙂
@sara34valentina chvalabohu ze je ok🙏🏻Taketo sa este stane hlavne nemaj vycitky deticky su nevyspytatelne a moze na nich pozerat aj 8 oci😘
@sara34valentina ahooj☺Bozinku,chudatenko malinke😩😰Hlavne,ze je v poriadku drobcek ..Ako vravis,este len nas cakaju odreniny...
Ja dnes si isla spravit kavu a maly na gauci sa hral..Ked som sa vratila maly vykruteny,otoceny na boku a este kusok..tak neviem.. a to ja este spokojna,ze ved sa este nepretaca.. hm..evidente uz zacina prichadzat na to,ze nemusi byt len tak ako ho ulozim😅
@melisssssa moja mala vrtula sa uz pretaca. Na obe strany, ale ked je na brusku, iekedy si da rucicky tak od seba, ze sa nevie otocit a potom len jaci. Dobehnem, otocim na chrbatik a ani sa nestihnem vzdialit a uz je spat na brusku 😀 este to len bude sranda, lebo bezpecny gauc (pred petruskou) uz je nebezpecny a ideme na nebezpecnu zem do bezpecia 😀 zatial ale petrusa chodi okolo, dava si pozor, ale predsalen je este mala a je tam riziko velike. Same ich takto nenechavam..
@sara34valentina ahojte, no, bude z Teba mama stihačka🙂.Nastastie to dobre dopadlo, uff. ale kukam,ze je z neho uz velky Muž.🙂 Prajem Vam vsetkym len same radosti z deti. Drzte sa šecky moje.
Ah zeny esteze je v poriadku 😊
Viem že sa este naudiera... Len je to ine ked mi tak rychlo spadol.. Sme boli na klinike a tam svokra, ze kukaj co ta este len caka 😂 😂 😂 😂 tolko zlodeji a urazov 😂😁😂😁😂za hodinku 12ti😉
Zlomenin nie zlodeji 😂😂😂😂
@sara34valentina veru tych urazov este bude, vybite zuby a pod 🙂 ale zakazdym je clovek v strese aj ked je uz dieta vacsie, su to predsa nase deti a bojime sa o nich
@mimikas veru tie stresy.. v zivote nikdy som si nemyslela,ze sa tak o niekoho budem bat ..a v zivote nikdy som snad nevyznala tolko lasky ako tomu drobcovi.. aach to je laska 🙂 🙂
@sara22 sikulka mala 🙂 ako on sa uz vykruca po stranach,ale toto som ho nasla tak na boku ,ze mu stacilo len tou prdelkou tazkou pohnut a je na bruchu 🙂 len to uz by bol snad aj na zemi.. uz mu robim zabrany poduskove 🙂 no inak toto Ti nezavidim ,2 male deti a davat vyse pozor na starsiu aby nespravila cosi mladsiej..a ozaj pojdete uz aj na prikrmy?
@melisssssa ano,ano,chystam sa buduci tyzden zacat 🙂 a ty?
@melisssssa tak to uz len par dni a bude z neho tiez vrtula 😀
@sara22 ja zacnem asi od 1.12.. dr mi kazala az v januari,ale asi sa sekla,a ak nie ved je to moje dieta..uz sa celkom tesim 🙂 on je taky papkac,ze sa bojim ,ze ked mu dam len zopar lyziciek na kostovku ,tak ho len najedujem 🙂 🙂 a vikinecka ako rastie ? Tobi mal pred cca 10 dnami ,6400g 🙂 🙂 🙂
@mimikas aky je zlatunky 🙂 no veru krasna vaha 🙂 ale nas ho dobehne urcite,lebo je to riadny pucko 🙂 my pijeme tiez dost..vypije 150 tak 6x za den..ale myslim,ze by zniesol aj viac keby pridam 🙂 ty co das fotku,to so satkou 🙂 maniacka .. ja som tiez kupila,ale mna to az tak nebavi.. 🙂 mne v nej zavadzia 😀 😀 a to som ju strasne chcela ,ale tak verim ,ze este vyuzijeme 🙂 inak my sme tiez stale bez vlasov 🙂 len take minimum 🙂
@melisssssa no u nas nie je satka q noaic len modny dolnok ale nevuhnutnost, Alanko byva od takej 4 uz podrazdeny a zdriemne si len v nosoci, no ked sa narodil spal len v satke a vela plakaval a len v satke aa ukludnil, cas aj o 2 v noci som ho v nej hojdala po byte a uz som si na to tak neak zvykla ze by mi to aj chybalo a zas pri Viktorovi je to super pomoc. Boze moj papa strasne vela, on da cca 1050 az 1200ml za den 🙂. Zatp sme zacali prikrmovat som myslela ze sa chyti, ale teda nechuti mu. A vlasky nam zacali rasit nove, ma take ako travicku na vrchu hlavy teraz 🙂
@melisssssa a on ak nie je napapany do syta tal robi neskutocny bordel a nenormalne nahlas dokaze revat a hulakat. Inak ked je napapany a aj vyspaty tak je uz lepsi aj sa smejka, hra sa, vela rozprava a slinta ako bernardin.
@melisssssa pre teba foto mimo satky 🙂
@mimikas ano,ano to viem,ze satkujes od narodenia,ked inak Alanko nedal 🙂 ale hlavne,ze je spokojnucky 🙂 Ja som ju kupovala,tiez kvoli tomu,ked bol stale mrzuty a len by sa na rukach vlacil 🙂 ved Tobias vypije 900ml tak to a taky rozdiel nie je..a predsa len alanko je o nejaky mesiac starsi 🙂 🙂 a kasicku si neskusala,ci na to je este cas? Ci by ho viac nezasitila 🙂 no to odppadnem,keby mi moj papkac odmietol papat.. Ja som totizto teraz v tom,ze ma bude este viac zrat ako doteraz,ked mu dam nieco navyse 🙂 🙂 inak mne niekedy toto tiez robi,ze dopije a zrazu rev .. musim ho ukludnovat ,nech sa utisi.. ale 180 mu nedam este..to mi pride moc .. aj tak je strasne tucny 🙂 🙂 zlatuucky je drobec 🙂 🙂 dakujem za foto.. hodim aj ja cosi 🙂
@melisssssa Alanko je aj dost dlhy a na to aky je baculo je celkom ohybny a akcny. No nechce papat ani lyzickou ani kasu ani nic. Na noc mu kusok zahustujeme mlieko kasou ale nepomaha. No moj pije cca 170-180 ml lebo mu do davky na 150ml davam kusok viac vody lebo mal kusol problem ze ho zapekalo. Inak od buduceho tyzdna nas caka rehabka a masaze ☹
@melisssssa zlatucky je, len vyboskat
@mimikas aj nas veru zapekalo,ale davam mu obcas espumisan,tak ten mu pomaha.. a preco idete na rehabku?
@melisssssa ak si pamatas mali sme podozrenie na skrateny sval na krku. No ten sa nepotvrsil ale Alanko ma jednu stranu silnejsiu ako druhu a nema este spojene brusne svaly a ma ho slabe a ma nepomer slabe brusko a silne svaly ma chrbte.
@mimikas ano,to si pamatam..hmm chudatenko malinke.. tak verim,ze mu rehabilitacie a masaze pomozu.to by ma ani nenapadlo taketo nepomery..potom daj vediet ako to zvlada drobec 🙂
@melisssssa jej mymame tie iste dupky aj mazlosa 🙂krasne su tie vase deturence zeny 👶💕😘
@badimeria to vazne? 🙂 sranda 🙂 to je jeho najvacsi kamarat🙂 bez neho ani na krok 🙂 aj Tvoj krpcek je krasnucky 🙂
@melisssssa aha tu ho mame😊nas ma este jedneho od prveho syna a toho teda nepusti vsade snim

Tak zeny
Mame prvy röntgen hlavicky.....spadol mi z postele 😞
Nastastie sa udrel len nad ockom na tej kosti,nezvracal, zrenicky reagovali,plakal krátko... Dnes mi to nedalo, som celu noc nespala len ho.pozorovala ci dycha.... Preto dnes klinika, tam ho odborne vysetrili plus röntgen, nic mu neni vsetko ok....spadol mi kamen zo srdca 😉
Zeny, este nas cakaju odreniny,taky je rychly ze musim vacsi pozor dat.... Foto na ceste z nemocnice, dostal medveda lebo bol poslusny 😉