V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa teraz asi,neuveris ale druhe navliecky co mam na vymenu presne tieto iste z😂😁😊asi sme fakt spolu nakupovali este aj to oblecko uvidim casom co este mame rovnake ked das dake foto😊
@badimeria tak to je uz mooc 🙂 😀 😀 mame rovnaky vkus 🙂 isto este sa v noecom zhodneme 🙂
@badimeria
@melisssssa
@mimikas
Zienky,akych mate krasnych chlapov doma. Som rada,ze moje baby si budu mat z coho vyberat 😀
Moja viki je krpuch,ma ledva 5kg,no v noci stiahne zo 150ml vody zarobene mliecko. Cez den zarabam do 120 a castokrat ani nedopije. Od buduceho tyzdna zacinam s prikrmami,som zvedava,ako jej bude chutit a ako velka segra zvladne,ze viki bude sediet v jej byvalej stolicke 😁
dakujem za srdiečko
@sara22 boli sme na pohotovosti dostal diazepan a klop trochu sa skludnilo cajik som donho dostala pomohla som mu kakat lebo prezmenu ho zapeka.....ale este mam jeden problem potom vsetkom ako sa to ukludnilo drobec zaspal a nasla som si s manzelom na seba chvilku a doslo k zlyhaniu komunikacie 😁bolo tutu mutu a on sa pytal ci moze dnu ze ake mam dni neviem co ho,to napadlo nikdy sme sa na takuto formu antikoncepcie nespoliehali lebo je to hlupost!!!!zasomrala som ze absolutne neviem nakolko ma to nezaujima kedze vytuzene stastie je doma a potom vsetkom som nanho skrikla kde to dal ci mu sibe a on ze ja som pocul ze dnu mna skoro porazilo s teda vezmem diar zacneme ratat baby poslednu ms som mala 5.11. Cize dnes ako naschval je 14ty den myslite ty kokos ze prave ked nechcem budeme mat tu smolu ze by to vyslo na prvy krat
@badimeriabyt tak na tvojom mieste by som sa moc tesila.Je to mozne ze bude mimco🙂
@badimeria 😀 no ved a to by bolo zle, keby sa este jedno zadarilo? :-P
super, ze krpec je uz ok. Mne dnes baby nejako blbli, viki zaspala o 20.30 a potom sa okolo 21.30 zobudila. horko-tazko som ju uspala a mm isiel uspavat petrusku. Ta ju zobudila,medzicasom sa viki vykakala, tak som ju prebalila. Polozim do postielky a zacne si pfffkat akoby bolo poludne 😀 obe zaspali o polnoci!! ufff
@eliska1986 ja by som sa aj tesila 🙂ale mam domka 4mesacne miminko 😂👶toto si dost dobre nedokazem predstavit hi ake zvazovali sme do buducna zas o takych 5r tretie lebo aj prvy ma uz 5rokov a je uzasny ten rozdiel dokaze sa malemu povenovat pomoct mi a tak ale viac isto nie uz by sme ani do auta nevosli😊
@sara22 moja este som ani neschudla to xo som nabrala teraz a zas sa nabalit ved by som sa zblaznila zo seba 😊jej babulky ale aspon si mala krasny pohlad ked si vikinecka hundrala moja aj pluje ked hundre cely mokry a my sme zaspali okolo 22ale spal az do 7rana co bol taky vycerpany z toho vsetkeho
Prave som toto dopisala add sla som na wc a zmohla ma panika😥vtom vytoku som mala cervenoruzovu krvicku baby to moze byt ovulka alebo uhniezdovanie?Ja som to aj odfotila ale nechcem to sem dat bez povolenia aby to nebolo blbe☹((ochhhhh
@badimeria my sa mame uz lepsie, konecne 🙂 Alanko uz mava lepsie fniwa aj vecery, dokonca dnes zaspal sam v postielke kym som mu doniesla spaci vak uz buval. Do teraz bol vecer nervny ale zlepsovalo sa to, ale spal na gauci s nami kym sme sli do postele aj my. Teraz posledne dni ho uspavam v spalni v postielke sa tulkame k sebe a zaspinka. Akurat sa v noci este vela budi a casto konci medzi nami a tam spi neako kludnejsie. Inak je to sikulko, uz sa pekne toci na brusko. Veka vykecava a smejka sa ale teda sam neznasa byt a treba byt stale s nim. A uz ma peknych 8kg 🙂.
@sara22 baby su zlatucke, ako to zvlada Petruska ze ma malu sestricku? U nas je to uz celkom fajn, aj ked sem tam ziarli ale v celku uz je s Alankom Viktorko Ok, dnes mu hovori ked sa zobudil: ako si sa vyspinkal ty nas prdusik 🙂 a mu aj pusinku dal. Inak sa mi zda ze Viki sa podoba doat na teba 🙂
@mimikas 😂 no veru viki sa meni. Podobala sa na muza,no teraz sa zacina podobst na mojho tatu. Petruska je po mojej mame,viki bude po tatovi,to svokra neprezije 😂
Pepe ziarli,ale to je asi normal. Bere jej vsetky hracky,od mojkaca,cez hrkalky az po deku s hrazdickou 😂 teraz je v obdobi vzdoru,je to s nou dost tazke,hrozne si presadzuje a hadze sa o zem..ale viki bere ako nasu sucast,ked chce ist von,vzdy ukaze na dvere,dotiahne ma k viki,ukaze na viki,potom na kocik a povie tam 😂
Ako sa viktorko zotavil z mandli?
@mimikas to mas riadneho papkaca.. moja ma 7 mesiacov a ma 7,5 kg :D aspon sa nemusis stresovat, ze nechce jest 🙂
@badimeria ak si v tom tak sa zasmejem 🙂 netrap sa, ak pride babo tak to tak proste malo byt. ja uz zacinam planovat druhe aj ked sa bojim. mozno budeme zas spolu tehu :D
@agathachristie mojko tak sup sup rychlo na to 🙂 a posli nam aspon jednu tajnu fotecku tvojej princeznej
Baby ja som uz na dne na nervy najprv vracal najmensi clen od soboty dodnes odmieta mliekp cokolvek tuto noc sme prevracali zvysok rodiny nevladzem ani na nohy boli ma strasne podbrusko stale to spinenie a strasne sa bojim citala som ze to moze byt aj rakovina krckamaternice vlasy mi padaju strasne som vycvakana na kratko ja yz sa zblaznim☹((((

@badimeria aky je zlatucky 🙂 a my sme boli co spolu nakupovat ?? 🙂 🙂 aha aj navliecky mame podobne 🙂 inak maznacik je velmi dobra vec 🙂