V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie ako sa mate? Mala je rozkosna 😍 uz je menej narocna?
@agathachristie rozkosna je malinka, take sidielko
@sara22 ano uz je to lepsie. najradsej je na zemi a sama sa hra co je fakt super. teraz jej vysli dva zuby. kazdu noc sme tri tyzdne vstavali o druhej a dalsi spanok az o deviatej to bolo na maslu, ale inak je velmi zlata 🙂
a vy co nove?
@agathachristie no tak to ju pekne vytrapili tie zubiska. Si neviem predstavit,ze by toto mali baby,ved ja o 2kolkokrat este len spat idem 😏A uz ti aj stvornozkuje?
@sara22 o druhej chodíš spať? Čo robíš do druhej? 😱 😄 plazi sa a snaží sa už stvornozkovat zo všetkých síl 😊
@agathachristie vzdy sa nieco nsjde ☹ upratovanie,spratavanie,umyvanie flasiek a tak..
Inak,myslela som dnes na teba cely den,ze ti musim napisat. Nam na zubky vyborne zaberal viburcol,su to cipky,ale tvoja je este malicka,mohla by ich zvladnut 😉
@badimeria vlasy nepadaju preto ze si po tehu ale preto lebo v tehu si mala silbe hormony a padaju len tie co nevypadli v tehu a preto sA to zda ze je ich vela,ja beriem Vitamin H,skusim vyfotit UPLNE za mes pomohlo ,berie sA aspon 3mes!
Ahojte zienky,pokukala som Fotos vasich deti,su krasnunkeeeeeee
My uz sA staviame na nozkach💓sedime 💜💜💜💜💜
Zubky ziadne ,plavecky za nami👏
Som po druhej op zuby,kosti,uz mam srob v Marci mi daju zubok😊
Este jedna op ,potom zubky a od aprila sA mozeme snazit😂😂😂😂😂😂😂😂
Maly mi capol tam KDE mi to operovali vcera tak mam modrinku,akoby mi niekto vylepil😂😂😂😂😂😂😂😂😂
A zeny 15.12.mame 8 mesiacov,kde ten das tak ryvhlo letiiiiiiiiiiii💚💚💚💚💚💚
Stromcek som musela mensi kupit aby nebol na zemi😁😁😁😁😁😁
To by tamstal mozno len sekudnu😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dnes je krasne tak sA ideme do hor prejst,cerstvy vzduch nadychat...
Bola kamoska so syncekom u nas a Mal potom chripku,lebo boli u sesternici,no a Eliasko ju nechytil,ma silni imunitu,len Mal 37,2zvysenu teplotku,teda nic.....potom sA jeden den vyhadzal tak bezala ku doktorovi a povedal ze mame byt Radi lebo ma silni imunitu....a jeho telo preslo chripkou zadva dni bez nasledkov....kamoske syn je na Antibiotikch a ma aj usko zapal,a ona tiez,my nastastie nic......
Asi to zdedi po mne,ja som mala za 35r len 2x chripku💙💚💙💚💙
Zienky prajem vam krasne adventne obdobie a vela radosti s ratolestami a krasne pripravy na vianoce🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
@sara34valentina dakujem ti poobzeram sa tak a dievcata 2.12. Som mala dostat menstruaciu.Od porodu mi nikdy nemeskala vzdy na 28den tu bola.Teraz ako naschval meska po tej nasej prihode s manzelom nemam ju.Mala som doma este test ten 25ml a vysiel negativne.Myslite ze mu teda mozem doverovat ked nebol 10kovy?Neviem co si otom celom mysliet ako naschval...
@badimeria mojko ja napr dostala na29den ale uz aj na 32! Teraz zase na29😂 ja ovulku na18den vždy! Vies kedy si ovulovala?
Zistis hned ci si tehu....pozri si krcok...keď som bola tehu bol mäkkunky a vysoko 😉to hned zistis,a ihned sa mi urobila zatka.... Biely vytok....
Skus..... Ty brdo a aka nehoda? My len Kondom! Az v Aprili ked bude mat rok sa Ideme snazit o surodenca😂💕💕💕💕💕
@sara34valentina ja ze si sa docitala o nehode som tu pisala mali sme tutu mutu a on sa ma v najlepsiom opytal ake mam dni ci moze dnu neviem co ho to napadlo ked sme sa nikdy na nieco take nespoliehali a ja ze neviem a on pocul ze nemam a sup dnu a ked sme to potom isli pocitat mala som presne 14ty den cize ovulacia ale ci naozaj prebehla neviem nemam testy hlien nekukam nic lebo ma to nezaujima nakolko mimo nechcem 👶😊 a zlatko moje to ja som nikdy nevedela te krcok posudit mam dve deti ale ani raz cize netusim co sa deje
@badimeria tak sa. Necháme prekvapiť 😂
@badimeria to je normalne, ze sa po porode mrche chodi ako sa jej zachce 😁
Ako ste zvladli to grcackove obdobie?
@sara34valentina eliasko aky velkac! Zlaty je 😊 boooze,hrozne to leti.. :-/
Baby,napiste,co davate krpcom na mikulasa a vianoce, nech sa inspirujem 😀
@sara22 kupila som jej malinovu kasu :D
@badimeria no co stale nic? 🙂 🙂 tak co bude dalsie mimi 🙂
@sara22 moj dostane mrkvicku,tekvicku,zemiacik a batat 😅hrkalku a novy cumlik 🙂 🙂
@melisssssa
@agathachristie ja som tiez chcela taketo,ale nasi toho strasne vela nakupili,rak aby sa to pojedlo 😐 boooze,som zufala,dnes som bola v 2hrackarstvach pozerat nieco,co nemame 😭
@sara22 tak od nasich neratam 🙂 inak malemu my kupujeme pod stromcek oblecko,stolicku na krmenie a vhcem nejake leporela a knizku co mu budeme citat..a od nasich dostane projektor a zirafu sophie,choditko co tlaci pred sebou (to este nema) a inak sa nad tym nejako nezatazujem ved on este nevnima co to je 🙂
Kedze maly sa stavia,tak tento rok bude malinkaty stromcek 😂
My sme mu kupili Tripp trapp,
Predtym novu cybex auto sedacku......
Strasneeeee pálky.....
Hracky drevene rôzne 😂😁
Ja si myslim ze on to ešte nevnima,a ani.o rok este nebude...
NESTRESUJTE, DOLEZITE je ze ste zdraviiii a stastniiiii v kruhu rodinky💜🎄🌸💕💞🎄
@sara34valentina o rok bude urcite,petruska uz pekne vnima. Dnes si bola pre mikulasa u mm v robote,v nedelu dostala od nasich a od svokry. Ani nechcela ist spat,kym si nepozrela,co dostala.. My sme mali taky isty a takto na komode minuly rok 😂
Co je ten tripp trapp?
@sara22
@melisssssa ahojte gr kave obdobie bolo fakt peklo poplakala som snim ale uz je to za nami a vsetko jedlo pitie po spanku a na tych roztokoch aby nebol dehydrovany.A asi mimi nebude 😁meska mi uz tri dni robila som test vcera a vysiel negativne a mrcha ale stale nedorazila.Dnes idem volat dr o vysledkynakoniec som si,vydupkala vysetrenie na cytologiu a na vsetkyime tak uvidim ci nahodou daky zapal nenajdu iked nemam priznak.A na Vianoce sme kupili jedalensku stolicku a uz sme ju rozlozili uz zavadzia 🙂)) potom par hraciek zvukovych oblecko a zvysok dostane od rodinky nove dudky plienocky a co ich napadne mna uz nic.Ale v lete mu na prvy rocik ideme kupit tutrojkolku co sedka a my ho tlacime.
@badimeria ze vydupala cytologiu. Ved ale co to mas za doktorku,ze ti ju po porode nespravi? Ved aj o tom je ta kontrola po sestonedeli..
Ja mam vsetko po petruske, takze na vianoce pravdepodobne bude autosedacka. Tu pepe dostala len tak,tak ked viki jej vianocne hracky podedi len tak,dostane pod stromcek sedacku 😀 ale teraz na mikiho som zufala 😭
@sara34valentina trip trap je skvela volba, moj starsi ju este stale pouziva a Alankovi budeme tiez kupovat.
@mimikas supi,kvalita a zdravie 😉💞

@badimeria a na kontrole po sestonedeli ti cytologiu nerobili?
Asi ste si nejaky virus posunuli ☹ a co papa,ked odmieta mlieko? Aj ste s nim boli este u dr? Ze vyter,prip.vzorku stolice dat vysetrit..