V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula zajtra vecer snazit 😉cmukkkkkkk
@rula som si teraz vsimla ze to pokracujete,dnes večer som mala na mysli😀
@badimeria ahojky som rada ze uz ste domka,Pokial píje mliecko to staci 😊tekutiny, potom Sa to isto napravi
@sara34valentina nooo... to asi neda, lezi tu ,,skapaty,,vedla mna 🙄.mozno rano...ak nie, nevadi, ak babo ma byt, tak bude. tesim sa, ze si sa objavila.😘
@rula bola som na microblading dnes a predvcerom zubarka,furt daco 😊Elias kaka uz do.nocnika,tak je to super, sa rano vykaka a je pokoj 😉
@sara34valentina waw dobreee 👍 pekne urobene.
Eliasko je aky sikulko, ze do nocnika ja odpadnem pred rokom sa este kolisal v brusku....😲
@rula akym pol rokom,v Aprili mame rok😉
Babule to baby boom to sa nataca niekde v Bratislavskej nemocnici🙂?
@sara22
@rula jasne to ma iba tak zo zvedavosti napadlo ze kde to tocia vlastne 🙂 ale musim povedat ze mi az slzy vybehli premna dojimave tooked porodis babetko v naruci verim ze by som to dala aj do tretice strasne tuzim mat aj dievcatko ale kedze mi to nik nezaruci asi nie 🙂ako sa mate vsetky kocky?My naprd Maximkovi zas vysiel krvnyobraz zle trombocity ked sme sli z nemocnice mal 790...a teraz 1000cosi ma strasne hustu krv pije papa dost pisem denny harmonogram prijem a spocitavam aj vydaj proste vazim tak nas caka hematologia bud ze to je zo zapalu plucok a este papa antibiotika a ked vysadime ze sa toupravi no snad to nebude na liecbu ja som pichala v tehu fraxiparine na riedenie snad to nemoze vplyvat tvrdili ze nie ze t,je bezpecne a picha skoro kazda druha uz ma ide picnut sorry za vyraz
Všetko je natočené v Nemocnici Svet zdravia Galanta
@sara22
@badimeria baby caute,ako sa mate? My sme s krpcom zacali na fit lopty chodit a ked bude krajsie pocasie zacneme aj na plavanie 🙂 uz sa tesim na jar,toto obliekanie ma uz nebavi.. inak ten zubok co som pisala,nakoniec zubok nebol,bola to len uzlinka..ved som sa tomu riadne cudovala,a hlavne som ho uz nevedela najst.. aj dr podla fotky povedala,ze vyzera to tak,ale nie je 🙂 🙂 🙂 tak.sme teda stale bez.zubkov 🙂 a vy uz mate zubky?
@melisssssa my este nie,ja ratam tak za 3-4mes.najskor prvy zubok 😁
My chodime na cvicenie od januara,tiez chceme na plavanie chodit,len neviem, kam zatial odlozim pepe 😁
Lepok si uz zaviedla? 🙂
@sara22 a nema kto pepe postrazit? Anoo,bachla som mu kusok korky do ruky 2x a odvtedy som mu nedavala..teraz mu akosi posledny tyzden nesmakuje jedlo..
@melisssssa zalezi v akom case sa mi podari ho mat. Ak by bolo od 15.30 a neskor,tak moze tato moj,ale ak tak neskoro uz nic nenajdem,tak nema ☹
@sara22 ahojky baby, dnes blazninec,nestiham kolibrika,ako vravi moj MK.😀 No, som cca 8DPO , ms este necitim, inokedy uz 10 dni pred nou ma boli brucho.1.3 mame SPG dufam,ze ho uz nebudeme potrebovat😉 Inak uz chystame veci k svadbe a tak...lubime sa a vsetko je ok. sned bude aj 👶Drzte sa maminy, vela zdravia😘
@sara22
@rula
@melisssssa
@badimeria
@mimikas
@ajajaj00
ZIENKY kaffe, pisem vam♥
tuto stranku zalozila slecna menom @nicolettka2126 ♥ bolo by mile , keby nielen fotky pridavala , ale obcas aj nieco este sem napisala, nech vieme vsetky, ze sa ma dobre 🙂
ale nie zartujem, ja viem , ze kazda mate, mame povinnosti a mat dieta (deti) je zodpovedne a ostava veru malo casu pre nas seba, plus internet, ale bolo by fajn keby sme raz za tyzden napriklad cez vikend (nedelu) sa tu zisli a pocmarali ako sa mame 🙂
dufam ste vsetky (vsetci) zdravi, zase sa nam ochladilo ..
Eliasko ma uz dva zubky , mam pocit ze onedlho bude sam chodit sa skusa uz pustat a dakedy aj sam stoji, kaka do nocnika, sme zatial zdravi , spinkame stale 12hodin v noci a 2hodiny cez den po hodinke rano hodinku poobede, je velmi sikovny , ale uz aj bac bac nam da, tak ho musim ucit, ze nas nesmie bac bac 🙂
skusa vsetko, kde su hranice 🙂
@sara22 co povies na osypky ockovanie, amme ho az v aprili , mozem ho dat uz aj skorej teraz v 10mes??
mame vela pripadov teraz v Grazi, ze deti maju osypky, a som si nastudovala ze je to nebezpecne velmi na mozocek, ze sa to moze aj 10r pozdejsie prejavit az nahlou smrtou.....az ma to vystrasilo......skusim pondelok zavolat doktorovi a sa ho opytam ci uz mozeme, kurnik tieto choroby a ockovania ....furt clovek o tom pocuje a sa len boji potom, lebo v aprili mame 5ocovani aby toho nebolo potom zase vela, uz teraz vidim ako bude vrieskat,,,,,,ked sa mu daco uz nepaci tak rukou bac bac , ))))))
zase to budem prezivat hrozne, tieto ockovania ☹ ale clovek sa boji, vsetko vsade je riziko, clovek uz sam nevie co.......,
opytam sa ho v pondelpk ci ho uz mozem lebo davali v spravach kvoli osypkam ze sa moze aj skorej......uvidime ....lebo je to tusim trojkombinacia ockovanie (mna ockovali po porode , ked mi robili tuna test co treba doockovat, v tej klinike, tak mi tiez tuto trojkombinaciu zaockovali) (mumps ruzienka, osypky...)
tesime sa na april, Eliaska budeme krstit v DEN jeho narodenin♥ je to den pred velkonoecnou nedelou 🙂 poobede oslava , vecer KRST v krasnom kostoliku ♥
ale ani neviem co mu obleciem, kedze by mal byt v bielom, a tie syntecike veci na internete mu neobjednam.....budem musiet pomalicky uz sa obzerat dake nohavice biele aj mame, hm uvidime april ake pocasie bude (uz teraz stresujem :-P )
zienky piste ako napredujete, co mate nove a dufam ste zdravi UZ vsetci ( @badimeria)
co sa tyka druheho dietatka, kazdy vecer ked unavena usinam si poviem NIE druhe je uz na mna vela, ..........
lenze rano sa zobudim a ked si predtsvaim ze moj muz nema brata (svagrinu, jej dve deti, cize Eliaskovi bratranci) ze tam nechodime v lete grilovat sa hrat cela jej jeho rodina, znami, plavat v bazene, ze by bola nuda a ze RODINA je fakt vzacna a dolezita...... prestanem v tom momente mysliet na to, ze to nezvladnem a sustredim sa na to ze to zvladnem, (vy co mate dve deti viete ze ste to tiez zvladli :-P ) ide o to, ze nechcem aby bol Eliasko predsa sam, mat rodinu , oporu je dolezite......♥ takze ked zubky bubu v pohode ide sa na to 🙂 (cca jul, august )
pridam vam sem aktualnu fotku ♥ a fotku aky bol malinkaty, az teraz si uvedomujem aky kratky je nas zivot ze ten cas leti rychlo, a preto treba kazdunky den zit naplno ♥pozdravujeme a prajeme vam vsetkym krasny vikend ♥
@sara34valentina mojka,ja by som s MMR este aspon mesiac pockala, nech ma aspon 11mesiacikov. No po tomto ockovani aspon 3-4tyzdne nic neockovat. Je dost narocne na organizmus.
Co davas vsetko v aprili?
Dve deti su masaker, ale tebe eliasko krasne spi,tak preco nie? Mne sa petruska pocas jej 10h.spanku zobudi minimalne 2x na mlieko a milionkrat na zle sny a ine. Pomedzi to viki 3x na papanie a 1000x na vypadnuty dudel 😂 vcera som isla o 3.25 spat,lebo dnes prisiel svokor na obed a musela som to tu spratat,kym baby spia. Rano uz som varila.. Petrusa o 6hore, do 6.40 zaspavala a viki 6.50 hore,uz nezaspala. No cele zle,uz musim zmenut rezim,lebo toto moje telo prestava zvladat..
Ale tie 2deti mi za to stoja,o taky rok,2 sa same spolu vyhraju a bude klud. Budu cely zivot najlepsie kamosky a mat jedna druhu. Surodenec je na nezaplatenie! Ja sa psychicky pripravujem na to,ze petruska bude mat v utorok 2roky. Neveriiiim,ze uz su to 2roky,moje male babatko. Este teraz mam pred ocami ako mi ju polozili na uviazanu ruku a ja si ju nemohla ani pomojkat 😖 zato teraz ju mojkam muckam furt,zozrala by som ju laskou,obe moje dievcatka milovane 😍
Dnes sa rano takto "hrali". Viki je z petrusky hotova,miluje ju,dogulala sa vedla nej a zacala do nej "vrtat" detskou vrtackou 😁 a pepe drzala 😁
Vcera rano som posadila pepe cikat a ona si presunula z kupelky nocnik k tatovi,lebo chcela byt pri nom 😂
A takto robi segre mslej petrusa divadlo,opicky a sasovinky a ja len rehoty vikinine pocujem 😍
@sara22 moje zlateeeee ake su rozkosneeeeee hned by ich tiez cmukala .-) ja ho furt bozkam po nozkach vsade aj na krku a potom sa rehoce ked ho to stekli ♥ no ja musim fakt poklopat ze ma taky rezim a ze ten rezim mame uz mesiace 🙂 stane sa samozrejme ze poobede spi menej a uz nechce , vsak ho nenutim, ale mi to vyhovuje(nam , mame cas aj pre seba♥) lebo vecer sme obaja k.o. :-P
veru 2rocky krasna moja, a uz len na nocnik? dievcatka sa rychlejsie ucia ako chlapci ,,,,,uvidime ,,,,dnes do nocnika hned rano kakal a 2x cikal, potom 2x cikal do nocnika a uz nekakal, snad rano stihneme 🙂 ako ho davam na nocnik menej plienok spotrebujeme 🙂 ano ako pises mame ockovania ale ja vzdy 2-3tyzdne pockam na dalsie , mame Auffrischung (to je to tretie ockovanie joj ako sa to len prelozi 🙂 asi osviezenie 🙂 takze 6kombinaciu, pneumokoky, meningkoky mame vsetko uz len osviezenie posledne,,,,,,, potom to nove (osypky, mumps, ruzienka), hepatitidaA, klieste chceme, cize nove tri ockovania a tri osviezenie.....dako to podelime ,,,,ved oni vedia ako, a moj zatial NIKDY nereagoval zle alebo horuckou , (mal len 37,3 maximum ) uvidime tento rok .....neboj dam pozor nech toho neni vela .......aj ked su na to rozne nazory ze cim viac tym lepsie sa vytvori obranyschopnost v buducnosti.....vela je o tom teorii, hlavne nech mu nic nie je a nech vsetky ockovania mu neublizia, ine ma nezuajima , uz ten plac dako vydrzime :-P
u nas sa ockuju aj kiachne ale to ho asi uz nedam , neviem este.....
Ja mam tiez vsetky ockovania za sebou, uz ma cakaju len klieste ------
musim si to dat lebo tu na mna vsetci zazeraju ze este nie som zaockovana!!!! mame bohuzial vela vela pripadov (velky vyskyt kliestov s nakazou a vela deti ochrnulo :( takze toto neriskujeme sme svetci zaockovani mna to caka vsetko ,,,,,
co ti poviem, mate krasny DOM !!!!!!!! pofot viac :-P tak letiiiii ten cas 🙂
@sara34valentina
Ajooj nase lasky pozdravuju😘
@sara34valentina ahoooooj,veelmi veelmi sa ospravedlnujem ze zanedbavam forum a budem sa snazit polepsit sa 🙂 Len ked ja kym poprecitam vsetko v sukromke junoviek a poodpisujem,popritom mi mamina moja pise,potom aj sestra a svavrina detto tak cely spanok co ma malá stravim pisanim a tak zbehne ten cas ze nestihnem potom iz nic 😀 Ale slubujem ze vecer si najdem n vas cas...ale citat vas citam vsetky nebojteeeee 🙂 A som uzasnuta ako kraasne vsetky deticky rastuuuuu,neuveritelne ako ten cas letiiii,pomaly vsetci nasi drobcekovia budu oslavovat svoj prvy rocik 🙂
Inak sa mame super,boli sme v stredu na poradni a Laurinka uz meria 73cm a vazi 7,6kg 🙂 Uz mi zacala maaalinko priberat(dala 300g za skoro 2mesiace,pritom spapa vsetko co nespapa ju 😀 ) ale zato poskocila o 4cm...zacala sa veeelmi tahat do vysky(je mi jasne ze nebude prdusik po maminke 😀 ),ma zatial 2zubky dole a teraz na poradni nam dr povedala ze sa jej tlacia 4 vrchne naraaz😨 a uz to aj ma svoje nasledky,sopliky jej zacali tiect,slintaciky nestiham menit,prsteky uz ma uuuplne ozuzlane...tak snaaad coskoro vylezu potvorky....inak sedi pekne,cupitat mi zacina(tak ze ju drzim samozrejme) vkuse sa pyta z ruk na zem a chce chodit..taak krasne prepleta tymi malymi nozickami ze by som ju najradsej zjedla 🙂 Tak zhruba som napisala vsetko,ak vas zaujima nieco konkretne,pyyytajte sa 🙂
😲Ty mad dvojicky, sak si tu nedavno depkovala, ze nemozes otehotniet😀blahozel no naaadhera,...
@nicolettka2126 no a Ty riťka mas uz aku slecnu, tiez si nedavno ocikavala palicky a rumazgala, ze nic...
baby, tesim sa s Vami, prajem vela zdravia a kondicie a spanku... ste statočné❤
jaaj a ja nic... 1.3 mame SPG a ja asi pojdem na op...cysta...a ostatne nezmysly tam dolu nie je to zle ale asi tu reviziu potrebujem.🙄No a 6'5 mame velku tucnu svadbu😀
@sara34valentina mojka,kiahne su zbytocne. Omnoho lepsie je ho strcit k nakazenym detickam a ma lepsiu odolnost 😉
My mame hepatitidu v hexavakcine,to je ta zakladna-zaskrt,tetanus,cierny kasel,hepatitida atd.) tato sa moze naraz s pneumokokmi,potom aj ine samozu naraz s niektorymi. Tie kombinacie si treba zistit. Ale MMR sa neodporuca kombinovat.
Petrusa, zial,este nie je odplienkovana. Posadzam ju pravidelne,ale definitivne plienku dam dole az asi na jar. Aj ked koketujem s myslienkou,ze uz teraz,no este sa mi nepyta vzdy pred cikanim,tak 50:50 pred a po cikani..
Ja tiez rozmyslam nad tymi kliestami,ja som aj prvu mala,este ako benefit v praci,ale druhu som nestihla, bola som furt chora..
Ten vyskyt kliestov je tam okolo grazu,ci ako? Lebo uz si druha z AT,ktora to pise a rozmyslam, co s mojimi babami 😐🤔

takto sme dnes. snad ovu prave prebieha a vcerajsi spermonik putuje za vajkom a budem konecne v tom.😍