icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
11. feb 2017

@sara22 uvidime, moj gyndos mi dal vymenny listok pre mm aby mu urobili spermiogram, netusime ci ho ma v kondicii, som zvedava.😉

sara22
11. feb 2017

@rula jaaaj,to bol datum,nie hodnota 😁

badimeria
11. feb 2017

@sara22
@rula
@nicolettka2126
@ajajaj00
@sara34valentina
@melisssssa
@mimikas
Ahoj premna najviac sok a prekvapko zaroven je Zuzka ze ma dvojicky ❤👶ani som len netusila zetoho si tehu a nie to este naraz dva krasne pokladiky blahozelam.
Vidis @rula nestracaj nadej a nevee reciam ze si starsia coskoro tu budes mavat aj ty dvoma palickami😀
Fuuu klop klop klop vcera sme dopapali atb boli na kontrole a ze je uz ok akurat ta husta krvocka este nas caka hematologia ale zapal pluc ze je ok uz
Tak Maximko este zubok nema ale to co vypusti z ust za den to som snad nedala za cely zivot 🙂))) uz sa hojda na kolienkach plazi sa kade tade chodi ako rak dozadu sa posuva urobi rucickami len tak a papa zakyva strasne sa mu venuje bracek Matko ten to dokaze mu ukazovat aj cele hodiny a ujalo sa ak sa da pridat video pridam ucime sa tap tap tapusky aky budem velky.Este sporadicky urobi mi bac bac po ruke a mnam mnam pusinkou.Vazime rovnych 8kg a 15.2.mame 7mesiacikov.Zajtra 12.2.ma matinko oslavu 6r.vtedy sa narodil tak som este hore peciem chystam co sa da lebo zajtra mame party a potom ten bordel tesim sa asi som sa rozpisala dost mate krasne deticky zeny moje a hodne zdravicka.Pridavam foto som cely spinavy oslintany ale maminkin❤

sara34valentina
11. feb 2017

@sara22 mojko ta 6tka kombinacia je tam sice hepatitida aj u nas ale B , A sa ockuje vzdy po roku 🙂 si to precitaj 🙂 aha takze este 50:50, vsak skusaj , no ak sa pocika nevadi .....ja sa cudujem ze ma moja mamina naucila v 17mesiaci bez plienky 🙂 to ja asi nedam s malym 🙂

sara34valentina
11. feb 2017

@badimeria
krasnu oslavu prajem, juj ci je chutny tie okale krasne , spapam hned ♥

sara34valentina
11. feb 2017

@nicolettka2126 ahoooooooj , supiiiiiii aka je sikovna, ked uz dupka , sikula krasna , a tolko zubkov uz, no parada my len dva dolne aj to este nie su celkom velke ale su uz vonku a vedia hryzt papanie 🙂 co ej super, nemusim kasicky uz ale vsetko pekne do pusy pohryzka 🙂 planujete aj druhe mojko? 🙂

sara34valentina
11. feb 2017

@ajajaj00 boze dobrunky na spapanie su, a to uz mesiac 🙂 o chvilu maju rok, uvidis ako to letiiiiiiii, uzivaj kazdy momentik, vzdy ked sa nieco naucia a ty ich budes sledovat🙂))) rast , vyvoj dietatka je to najkrajsie, ked ich naucis bozteky,a ta objimu ♥ onedlho mojko ♥ som velmi rada, ze sa vam podarili tieto krasne zazraky ♥ boze rovnake vecicky♥ opytam sa aj teba, este planujete dalsie deticky? srandujeeeeememmmmmmm ♥

sara22
11. feb 2017

@sara34valentina ozaj,Bcko a mne tvrdili,ze Acko 😱ak sa pocika nevadi,len aby neostala z toho frustrovana. Ona je hrozne citliva,tak jej nechcem ublizit..

sara22
11. feb 2017

@badimeria juuj,krasny je drobec a sikovny 😊

sara34valentina
11. feb 2017

@rula
tak vela stastia mu prajem na tom vysetreni 🙂)))))))) vidis aspon sa to pohlo, co je spravne, naco cakat a dufat a sa modlit, treba si overit fakty a niekedy staci malinko a sa podari 🙂))))))) niekedy proste nie je ten spravny cas a my vtedy nevieme preco......(vie to len Boh) a ver mi, ze on rozhodne kedy je ten vas spravny cas ♥
budete mat aj vy neboj sa , viem ze kedze patris do *nasej*skupinky, ze budes tehu a to urcite este tento rok ! ♥ svadba sa blizi mozno sa vam podari vo svadobnu noc♥

sara34valentina
11. feb 2017

@sara22 neboj, ale este mate aj tak cas, cca do 3r by uz mala byt bez plienocky, su ale deti ktorym to trva aj dlhsie, ale dievcatka sa rychlejsie ucia ♥

sara22
11. feb 2017

@sara34valentina a mozno uz sa podarilo a nasa rulka je uz tehu,ja tomu stale verim,ze tentokrat to vyslo,ked bol chlap chory 😁

sara22
11. feb 2017

@sara34valentina cas mame,len ona ju uz nechce a od septembra ju chcem dat na 1/2 dna do skolky

ajajaj00
12. feb 2017

@sara34valentina uteka to strasne to mas pravdu vsak kuk na Vas ako rychlo ste vyrastli bozinku sa nestiham cudovat 😔😔pri detoch ten cas neskutocne rychlo ide..neplanujemeeeeee uz dalsieeee detiii mojkoooo😃😃😃

ajajaj00
12. feb 2017

@badimeria dakujemeeee aj vy ste uz ako vyrastli😊Maly je rozkosny

mimikas
12. feb 2017

Ahojte kocky, juj som rada ze sa mate vsetky dobre a uz su vaetci zdravi. My sme mali teraz take blbe obdobie so starsim a aj Alankom, vsetko vam popisem vecer. Baby ja chcem kusok spomalit cas, ved Alanko uz ma 7m a Viktorko 5 rokov. Alanko je inak riadny sinter a vymyselnik a tesa s nim sa nudit nenudime a ani isto nebudeme. Uz zacina lozit, skusa si sadat, zuby este stale nema 🙂

mimikas
12. feb 2017

A Viktorko v January oslavil 5 rokov, boze teraz som ai ho niesla domov z porodnice a kukajte aky je uz velky.

mimikas
12. feb 2017

@sara34valentina mojko k tomu druhemu babatku, chodte do toho
Ako sme tu pred tym pisali, ze si nevieme predstavit ake to bude a ako ich budeme lubit a tak, tak mozem povedat ze ich oboch neskutocne milujem,obaja su uplne iny. Ale miluj ich oboch najviac ma svete a musim povedat ze druheho si uzivam viac a som taka kludnejsia a menej riesim veci ako s prvym. A ked ich vidim spolu, no co ti povie, Alanko Viktorka uplne zerie, ked dojde O skolky ide s koze vyskocit, rehoce sa, kope nohami a tak. Viktorko zqs Alanka ochranuje, zabavit ho vie, aj pobozkavat, ochranuje ho ked sme vonku a vsetkym ukazuje. Su uzasny aj ked je to velmi unavne nemenila by som. Ja by som este dalsie chcela ale moj muz uz nie.

rula
12. feb 2017

@sara22 som nejaky 10 DPO ms zatial necitim a stipkaju ma v noci dvorce okolo bradaviek, ved by som sa potesila...keby.... budem sa hlasit ako vypadam

sara34valentina
12. feb 2017

@rula stipkaju , ako si to milo napisala, mna zacali boliet tak jemne cca 7dni po oplodneni, a boleli potom viac a viac a potom tusim v 2mes tehu to zmizlo , len rastli a rastli 🙂 super znamenie, boze velmi vam to prajem, bolo by s vami na svadbe vase malinke ♥ drzim palce ♥

sara34valentina
12. feb 2017

@mimikas BOze aki su krasni, a ten krasny pigment, (nebudu mat aspon citlivu kozu a kozne problemy !) my mae trosku citlivu plet ale uz sa to ustalilo, mame olej do kupela tak ma potom krasnu vlacnu (inak suchu) ...Juj ci su krasni, ano mas vo vsetkom pravdu, clovek sa boji, a aj svagrinka povedala, ze pri druhom uz bola pokojnejsia a sa cudovala co to stresovala tak vela pri prvom ze mat dve deti je najkrasjie, ta surodencka laska je dolezita , jasne ze dame aj druheeeeeeeee, bude to krasne, aj ked ja som uz starsia, ( 36r v marci, cize by rodila v 37r) ale nevadi 🙂 snad to dame ♥ a ak nie, tiez sa nic nedeje, ja dakujem Bohu kazdunky den za Eliaska (pozeram si kazdy vecer pred spanim kratke video hned po porode a modlim sa ku Bohu ze je zdravunky ♥) ale ak sa nam postasti budem rada, ze ma surodenca a v buducnosti oporu, lasku, rodinu, brata(sestricku) Tvoje slova ked som teraz citala zneli uprimne a vidno ze si stastna a spokojna, a aj tretie by si zvladla, daj este tomu cas mozno tvoj muz neskor bude tiez chciet aj tretie, 🙂))))))))) ja som povedala zo srandy mojmu , ze ak druhe bude chlapcek chcem aj tretie, ze kto mi pomoze s tolkymi slipami, a ponozkami 🙂 tak sa smial ze dve stacia ved sa nam nezmestia do bytu ........ha ha ha -.......mne staci aj Eliasko, ale dve budu perfect, budu si pomahat , hrat sa spolu a lepsie vyrastat ......(ked sme u svagrinej malych ani nepocut ak su v izbe sa zahraju samy, povedala ze na zaciatku je o tazsie ale po 2r je to super) Mas krasne deti, som rada, ze sa mate dobre ♥

sara34valentina
12. feb 2017

@agathachristie teba som vcera zabudla tusim oznacit, ako sa mate, ????? co mate nove, podaj nam spravy 🙂

sara34valentina
12. feb 2017

mama ma naucila vyplazit jazyk 🙂

sara34valentina
12. feb 2017

este pred par dnami sme si mysleli, ze Elias je cely po mne, ocko bol uz zufaly ze sa na neho nepodoba, a potom svokra kukla do albumu a HLA na koho sa Eliasko podoba, cely OCKO ♥no nechce mi fotku pridat z pc nechapem.....tak nechce mi pridat fotku kde mu tvaricku vidno , tak aspon tuto z boku ♥

rula
12. feb 2017

@majuskabobi heej kalvinka a Ty zijes? ci co je s Tebou? zrusili do KE regio jet ale ukazat by si sa obcas mohla ...❤

rula
12. feb 2017

@juliett99 ahoj aj Ty by si sa mohla ukazat ako sa mas....

rula
12. feb 2017

@mirrina aho Miri, baby -maminy tu stale funguju, tak sem nakukni a prihod foto.bozkavam maleho a prajem vela zdravia.

rula
12. feb 2017

@littledesire ahoj, prid sa sem pozriet a prihodit fotku malej.

rula
12. feb 2017

aby som nezostala dlzna foto ja. zatial sami...nabuduce dufam pridam sono fazulky😉

sara22
12. feb 2017

@rula to je super,ze stipkat zacinaju! Ja pri pepe presne toto pocitovala,pri viki nic,to som nechapala,ze co to,lebo ja som to citila,ze sa nam zadarilo este skor ako som // mala.
Juuuj,tesim sa uz na ten krasny testik 🙂 cize v utorok je ocakavana ms,ktora nepride? 😀