icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
12. feb 2017

@mimikas juj,ale su krasni,chalani. Presne viem,o com pises s tou laskou. Ja ich milujem najviac na svete,neviem sa ich nabazit,furt ich muckam a obijmam a ked vidim,ako sa spolu hraju,pepe viki nieco vysvetluje a viki sa ide od radosti z nej zblaznit a rehli sa na nej,srdce mi ide vyskocit a najradsej by zrevalo od radosti a stastia! Najkrajsi pohlad,ako sa moje deti lubia 😍💕💞

rula
12. feb 2017

@sara22 pozit.ovu bol 2.2 tak do stvrtku uvidime ako bude, aj BT ci bude hore alebo zacne klesat.

mimikas
12. feb 2017

@sara22 boze kuriatka male, u vas to musi byt super, oni su tak vekovo blizko seba. Este ked si predstavim ako sme riesili ci ich budeme tak lubit ako prvych a ake to bude, nechapem ze sme sa toho bali ze?

mimikas
12. feb 2017

@rula strasne drzim prsty aby vam to konecne vyslo a ukazala si nam tie dve palicky.

mimikas
12. feb 2017

Jaj baby pisem ako zijeme. Momentalne riesime kopec veci, Viktorkovi menime skolku, takze ich mame oboch doma teraza od 01. Marca nastupuje do novej. Alanko v decembri od Viktora chytil RSV virus, velky brutal a skoncili sme na urgente niekolko krat, jedina vyhoda ze my s muzom sme obaja zdravotaci a po tom ako byval Viktor stale chory mame cvik a prax a hned vidime ked je nieco s dychanim zle, no a veru sme mali pravdu a lekar hovoril ze ak by sme cakali dalsich par hodin, skoncili by sme na ventilacii. Ale uz je to za nami, Alanko je zdravy ale je vidiet ze jeho imunita dala zabrat a stale sopli. Viktorko zacal mat problemy v skolke, zacal tam odmietat chodit, budil sa v noci s placom a pod. Nevieme presne co sa tam stalo a dialo ale urcite vela nam nepovedal. Od marca pojde no novej skolky a ked sme mu to oznamili on sa normalne potesil :-/ Inak sa mame fajn, Alanko je velky sinter, dost vyrazne nervozny z toho ze sa nemoze hybat, spi az 3x 20 min cez den a veru dava mi naozaj zabrat. V nocia stale hlada a lozi za mnou. No cely moj muz, on bol presne taky ako male dieta. Inak doma mame permanentne bordel ale to uz ani neriesim, lebo by ma porazilo. A este pikoska, moj muz dostal neake kulinarske chutky a stale sa snazi piect nieco nove, zatial to bolo zakazdym vysoko nejedle ale neda si povedat.

sara22
12. feb 2017

@mimikas juuuj,chudak alanko. Boze,to bol v statnej skolke? A nebol problem vybavit takto uprostred roka?
Ja mam stale take prestrihy,ked mojkam jednu,ze to nemozem,lebo druha,ale to len mne sibe,ved je to normalne, ze raz jednu inokedy druhu a oni to vobec nevnimaju 😂
Dufam, ze ked uz budes mat kludnejsie,tak aj to stretko dame 😉

sara22
12. feb 2017

@rula no uz sa neviem dockat 😊 a ste krasny parik,take stastie a spokojnost z tej foto citit 😆

mimikas
12. feb 2017

@sara22 mojko praveze bol v sukromnej skolke a ide do inej sukromnej a od septembra do statnej uz bude predskolak. Joj uz by sme mohli dat to stretko konecne

sara34valentina
12. feb 2017

@mimikas ah boze,tak ste mali pestro.. Tak uz hadam bude dobre..AJ si SA s nim rozpravala,ze?tak teda vymenit skolku,a ako reaguje,ze menite?tesi SA?

sara22
12. feb 2017

@mimikas kamoska teraz tiez davala malu do sukromnej,prvykrat a ze jedno dievcatko tam 2mesiace!!! cely den place az kymnepride mama a nic s tym nerobia. A to obisla asi 5skolok a tato sa jej najviac pacila. Tiez hned zmenila..

majuskabobi
12. feb 2017

@rula ahojky ja Vás smirujem v diskusii,u naas nic nove,tiez ma 11 dni do mrchy,ale neviem,neviem 🙂 tento mesiac som kupila zvlastne ovul.testy od medfarmy vobec mii nefarbili B-) a Vy ako? teraz sa asi viac sústredite na svadbuu,co 🙂

rula
12. feb 2017

pfuuu, to co pises ze zazivate je hrozne, chudence deti..... Prajem Viktorkovi super skolku aj pani ucitelku.snad ho to moc nepoznacilo a raz to vypovie co sa dialo....
@mimikas

@sara22 dakujem za povzbudenie. Inak my sme boli 3 sestry a lasky sme dostali rovnako ale kolega ma dve uz su dospele inzinierky ale doteraz hovoria ako si pocitali, ked ich uspaval,ci nebol u niektorej dlhsie pri posteli😍

mimikas
12. feb 2017

@sara34valentina
@sara22 baby divne je on sa strasne potesil. Ako chodil tam 2 a pol roka a len sa to zacalo kazit posledneho pol roka. Myslim za tie prachy co za to platime clovek ocakava viac. Ale uz je to za nami. Momentalne chce byt Viktor hokejistom a Alanko uz lozi po celom byte. Sice pomalinky a este pada vela na brusko ale ide a ja som dnes zas plakala ked som ho videla ako krasne ide a snazi sa.

mimikas
12. feb 2017

@rula neviem ci sa este viac dozvi, viem ze ucitelku vola sefka - podla mna divne je uz len to a stazoval sa ze krici a on neznasa krik, jeho to velmi stresuje. Plus sa mi stazoval ze male deti robia zle a krik a ze pani ucitelka lem stoji a nic nerobi. To som bohu zial sama zazila na vlastnej kozi a krik tam bol ako niekde na trhu. Ako uz sme ho chceli v novembri vybrat, ale potom sa to neako ustalilo, mysleli sme si ze uz je fajn, ale asi sa to len prechodne zlepsilo. Teraz bude so mnou dva tyzdne doma. On sa tomu tesi velmi. Chodime vela teraz korculovat, dokonca chodi aj na kurz a chce byt hokejistom. Dostal dnes profi korcule a zahlasil ze chce trenovat aj cez tyzden. Tak uvidime kolko mu to realne vydrzi.

melisssssa
12. feb 2017

Ahojte kočky,tak som sa dostala aj ja uz sem odpisat 🙂
My sa mame fajn,Tobiasko rastie ako z vody,je sikovny,dobrucky.. zatial nelozi,nestvornozkuje,ale snazi sa uz odrazit 🙂 zubky este nema,ale uz ich ocakavame,kedze je nepokojnejsi ,ale uz to akosi dlho trva 😉
Pekne sam pije mliecko a vodicku a blaboce si ba-ba,bm-bmm,ma-maa
Ked mu je nieco smiesne tak.sa puci jak taky moncicak 🙂 no je skratka zlatunky a nas 🙂 🙂 moc ho milujeme..
A vy kocky mate nadherne a sikovne deticky vsetky do jednej.. Podarili sa nam 🙂 Vidno,ze sme si dali zalezat 🙂
Hodim aj ja niaku foto maleho 🙂 pekny vecer babulky 🙂

majuskabobi
12. feb 2017

@rula inac Tvoj nastavajuci sa troska podoba na Matovica Igora 😉

rula
12. feb 2017

@majuskabobi pre pana jana, to mu nemozem ani povedat, lebo ked Matovica stretneme na ulici alebo v kostole tak ma džugà, ze tarajko je tu.😀. Ale momentalne sa nam lubi jak naklada za tie faktury, sak aspon niekto do toho rype....

sara34valentina
12. feb 2017

@melisssssa jeeeeeeej krasnunkyyyyy no neboj sa ono to potom zacne naraz, za 3mes vsetko naraz, lozenie,sedenie, behanie 🙂

sara34valentina
12. feb 2017

@mimikas tak ked sa tesi moja tak je dobre, musi tam nieco byt ked sa tesi prec..... rozhodli ste sa spravne, jeho pohoda a stastie je na prvom mieste, uvidis ze uz bude dobre buvinkat ♥

sara22
12. feb 2017

@melisssssa boze,aky je na spapanie. Tusim je zvedavec,furt sa niekam pozera 😉
Vsetky deticky su uplne uzasne,mam pocit akoby boli vsetky mne velmi blizke a pritom sa vobec navzajom nepozname 😁

melisssssa
12. feb 2017

@sara34valentina
@sara22 dakujem Vam babulky 🙂
Vsetky nase deturence su krasne na spapkanie 🙂
Tiez si myslim,ze to pride vsetko naraz 🙂 Tak si teda vychutnávam posledne momenty kedy mam viac menej klud a nemusim sliedit kam mi utecie 🙂 A popravde mi to aj bude luto 🙂 ako budem sa tesit ,tak ako sa aj tesim z kazdych pokrokov,ale cim dalej si viac uvedomujem,ze uz nebude to moje male babatko,ze kam ho polozim,tam si ho aj najdem 🙂
Sara ,mas pravdu je to velky zvedavec,nic mu nemoze ujst 🙂
Inak ako pises ,vsetky sme si tu blizke,tak ako aj deticky a pritom sa nepozname.. niekedy spravime riadne stretko aj s detmi 🙂

littledesire
12. feb 2017

@rula a všetky baby 🙂
Páči sa 🙂

badimeria
12. feb 2017

@rula moja a ako vies ze nieste na fotke traja 😜este par dni a bude nam vsetko jasnejsie no neviem silno verim ze to tam uz bude dve kolajnicky

badimeria
12. feb 2017

Tak ako napisala@sara22 vsetky deturence a tak isto vy zeny(mamicky)ste mi srdcu blizke osoby nepoznam osobne ale ten pocit mam stale ze poznam viem ovas dost a aj vase sukromie kedy bolo tutu mutu ze uz to vyslo a mnoho ineho a som tak stastna ze ste tu a ze v mojich tazkych chvilach ste boli primne a ta podpora uz len to pisanie mi vhana slzy do oci a ta myslienka co sa vsetko udialo zleho a teraz uz tu mozem vam davat fotky toho vytuzeneho stastia a ze nestojim na tej druhej strane bezmocna ze to nejde a zas nic fuuu to bolo to vam poviem👶
@mimikas som rada ze uz ste fit my sme presli tiez peklom a imunita v .....ale polepsi sa uplne verim
A ozaj dnes bola ta nasa oslava foto pridavam uz iba v aprili na zapis a sup skola vola torticku som robila ja prvy krat som na seba pysna 5r sme davali piect no dala som vyzcu sama sebe a cela sa zjedla tak asi,uz peciem iba ja 😉

rula
13. feb 2017

jeej ake super rodinky mate, tesim sa s Vami, nech ste stastne a vesele rodiny. cmuk❤

juliett99
13. feb 2017

@rula ahojky mojko.... dobre citam??? Tfuj tfuj nech vsetko dopadne na vybornu... moc sa tesim.
U nas nic nove.. 😉 pride az pride v ten spravny cas. 😀
Srdiecko aj s hlavickou mavaju depky ale to prejde.. ideme dalej musim pre mojich chlapov

nicolettka2126
autor
13. feb 2017

Ajojte lasky moje...tak pisem rychlo kym malicka spinka...my sme chkre prosim pekne ☹ ☹ V sobotu vecer mi zacala mala teplotovovat,vcera uz len cely den spinkat chcela,ocka cervene mala,len sa tulila,z nicoho nic zacala plakat akoby sa nieco stalo..tak ame dnes nabehli k dr a ma zapalene uska ☹ Uplne som mimo z toho...vraj nejaky virua alebo bacil a z toho zapal uska a ze to ju boli,preto ten plac aj teplota...no porazi ma fakt...tak bambulka dostala svoje prve ATB,pritom som bola velmi rada ze sa im zatial uspesne vyhybame...no hlavne nech jej pomozu a nech je cim skor fit..Ale zase na druhej stranke si veeelmi uzivam ze sa tak túli ku mne..ide v pohode aj k mame mojej,svokrovi,drahemu ale po chcilke vzdy natiahne rúčky ku mne..vtedy ma tak zahreje pri srdiecku 🙂
@rula zlaticko nase,uz sa neviem dockat a siiilno drzim palceky aby si sem za chvilinku hodila kolajnicky 😍😍
@littledesire pocuuuj ty uz mas aku veeeelku slecnu doma,naadherna je posielame pusinkyyy 😊
@sara34valentina
@mimikas
@melisssssa
@badimeria chlapci su naaaadhernii,vsetci do jedneho 🙂 Takych fesakov vy doma vychovavate,potom nezabudnite dohliadnut na vyber nevesty 😂😂 a @ajajaj00 moja ty dvojnasobne 😂😂😂
@sara22 booozinku aj tvoje dve slecny su uz ake veeeelkeeee neuveritelne ako ten cas letiiiii...ty nudes tiez mjsier dvojnasobne prihliadat na vyber suhajov 😁😁

sara22
13. feb 2017

@nicolettka2126 mojka a vy druhe neplanujete?
Och ze zapalene uska,chudatko ☹
Snad atb rychlo zaberu.
No,budeme musiet davat pozor,ale vies ako to je..davas pozor a aj tak si najde trula 😂

sara22
13. feb 2017

@littledesire jeeej,konecne aj tvoju malu vidim 🙂 obcas kuknem tvoj profil,ci nic nove tamnie je,ale nikde nic. Uz bude mat teraz rok,ze? Bambula krasna 😊 a druhe neplanujete?

rula
13. feb 2017

@juliett99 ja neviem ci to dobre chapem, prisli ste o babo... ako to bolo.... uplne som z toho v soku. Objimam Ta a dufam ze raz pojdeme kocikovat spolu.🤰🍼