icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

luckalee
2. mar 2017

Pridávam sa, hádam sa nám zadarí tretie bábo 😊😊 muža som už ako tak spracovala 😂

danka92
2. mar 2017

Ahojte dnes som robila ďalší test ale mam pocit že ciarka nezosilnela. Spodné su z prsdvcera a vrchný je z dnešného rana
Danes mam dostat ms

sara22
2. mar 2017

@rula urcite 🙂 😉

sara22
2. mar 2017

@danka92 Ved ale to uz mas dost silnu ciarku.. neries a tes sa 🙂 ciarka ti nebude zo dna na den silniet, niekedy mas hcg v moci viac, niekedy menej, zalezi od toho, aka je koncentracia, cize kolko si pila a necikala a pod. hlavne je, ze je silna a viac neries a nestresuj sa

sara34valentina
2. mar 2017

ZENY,Elias sa naucil ovladat cd prehravac s riadiom....zlatunky ako sa tesi😂😂😂😂😂😂nezakazujem pokial to nebude O zem hadzat 😅😅😅😅baran baran buc robime,uz ma hlavka boli 😂😂😂😂😂😂😂😂to moji sidlo, a v utorok mi povie zubny doktor ci sa po poslednej op cize uz od
Maja mozeme snazit, lebo vcera naznacila moja zubarka ze uz potom su tie dalsie zakroky nie take operacne ze antibiotikum budem...takze nie jul,ale mozno od Maja 😂

rula
2. mar 2017

@sara34valentina ja odpadnem, šikulo maly... Dúfam, ze konecne otehotniem s Tebou a vsetky date druhe kolo a budete tu so mnou😍

sara34valentina
2. mar 2017

@rula sme tu stala s Tebou, otehotnies podla mna hned po svadbe😂😂😂😂😂😂

rula
2. mar 2017

@sara34valentina áno, verím, ze urcite po svadbe to dame.

sara34valentina
6. mar 2017

Ahojte zienky, dufam ste mali vsetky pekny radostny vikendik..
My boli prababke na narodeninky 96r,
Tak sa maly vysial,dakedy sa pusti uz bez rucicky a urobi dva kroky, ah ZENY onedlho chodi 😂😂😂🤗🤗🤗

rula
6. mar 2017

@sara34valentina jeej to je super foto a prababička má super vek😉

sara22
6. mar 2017

@sara34valentina a to je tvoja,ci tvojho draheho? Aj si s nim uz bola na SK,ci sa nechystas?
Maly je sikovnik 🙂 vyzera, akoby bol v nejakej tanecnej poze 😊

sara34valentina
6. mar 2017

@sara22 mojho draheho stara mame,cize prababka Eliaskova

sara22
6. mar 2017

@sara34valentina jop,podla veku mi to jedine na eliaskovu prababku vychadzalo 😀

sara34valentina
10. mar 2017

V Maji 2017 budeme tehu😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

sara22
10. mar 2017

@sara34valentina to uz si,ci uz makate na druhom? 😀

sara34valentina
10. mar 2017

Dnes dobrala Antibiotika
INAK povedal Doktor ze by mi neublizili(aj v letaciku je tak napisane)

Ovu by mala prist cca utorok alebo stvrtok 😄😄😄😄😄
Bud mesiac SA snazit nemozeme mam TU maminku a ovu v den krstu😄😄😄😄😄
Takze bude teraz marec alebo ako som uz höre uviedla v Maji 😅😅😅😅😅😅

ZENY KTORA IDETE DO TOHO SOMNOU??????
@rula

Kto esteeeeee??????😅😅😅😅😅😅😅😅

sara34valentina
10. mar 2017

@luckalee IDETE na tretie? Ahoi tak drzim palce, tak ja vyhlasujem ze my na druhe OFICIALNE😅😅😅😅😅

sara34valentina
10. mar 2017

@nicolettka2126 vy kedy druhe????Pod so toho somnou😅😅😅😅

nicolettka2126
autor
10. mar 2017

@sara34valentina co si pipiiiiiiii,ja som maximalne zamestnana s jednym bábom 😂😂

sara34valentina
10. mar 2017

@nicolettka2126 zvladnes aj dve😃😃😃😃😃😃😃si mladaaaaa

melisssssa
10. mar 2017

@sara34valentina ja zistila,ze kramy boli naposledy v januari...Ale ,tak priklanam sa k tomu ,ze po porode este mam v ms strajk... a nepripustam tu druhu verziu.. 🙂 🙂 🙂

sara34valentina
10. mar 2017

@melisssssa ejha a co testik????😘😘😘😘

sara22
10. mar 2017

@melisssssa aaaaale co,bude babo? 😁 budes aj testovat?

sara22
10. mar 2017

Baby,tak my ked sme zarabali druhe,bola pepe tak stara,ako je viki 😁 ja by som dala aj tretie,ale mm nechce a aj do roboty by som sa mala vratit 😂

sara34valentina
10. mar 2017

@sara22 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

melisssssa
10. mar 2017

@sara34valentina
@sara22
No netestovala som este,a akosi nemam odvahu 😂
Este nechcem druhe,ved krpec ma len 7 mesiacov 😂 este by som rada aspon rok pockala 🙂 🙂 🙂

rula
10. mar 2017

rak toaby sme dali dvojicky a dobehli Vas👶👶😝

sara34valentina
11. mar 2017

@melisssssa a ako sa citis?? 😂
Ja ovu cca podla bolesti rastie vajicko, pocitam cca pondelok, utorok
Len.my sme furt unaveny 😂😂😂😂😂😂
On chodi aj plavat (12km)cize pride k.o.😂😂😂😂😂😂😂
Dnes ale vie ze musime dnes poistit, lebo zajtra pracuje 😂😂😂😂😂😂
Bol by to naj DARCEK na moje aj Eliaskove narodeniny 😄😄😄😄😄
To znamena, ze ste sup sup len tak,ci ako??riskovali?? A to fakt by si druhe teraz nechtela??
Cim skor tym lepsie, viem.podla znamych, ze do 2r je to este ok

sara34valentina
11. mar 2017

@rula drzim palce a budeme si pisat dufam pocity a nahovaracky, ze ste tehu 😂😂😂😂😂😂
Cmuk
Aj ked ti Prajem az po svadbe 😂😂😂😂😂😂aby si bola spokojna, tak ste si to tusim priali 😃😃😃😃😃

melisssssa
11. mar 2017

@sara34valentina no akoze ja mavam dlhe cykly okolo 33dni.. len pisem si ms len do appky a ta sa mi zasekla,tak si vravim,ze kokos ved ms som uz tusim mala mat.. tak som resetla telefon ,appka nabehla a ze ms meska 9dni... Ja sa citim v pohode.. vies necakam ,ze by som bola tehu,tak ani priznaky nevyhladavam 😂 akurat mi vtipne pride,ze ked som otehotnela s malym,trhali mi osmicku ,a teraz ma zacala cest boliet druha,tak dufam,ze to je len nahoda 😂
No to bolo tak,ze a sak mam po ms,to ovu isto nemam...a potom este raz co sme si nedali pozor,ze aaa sak mam pred ms,to ovu isto uz bola😂
Tak pokial v tyzdni ms nedostanem spravim test,ale tak koolko som ovu testikov ocikala a teraz by to bolo take jednoduche??
Urcite chcem druhe dieta este,aj chcem aby mali max 2-3 roky rozdiel medzi sebou..Aj keby som tehu,tesim sa ,ale moj Tobicek je este malickyy..
Tak vy ste sa uz takto do toho pustili ?? Tak drziim moc moc palce aby sa zadarilo a Eliasko s maminkou dostali kraasny darcek k narodeninkam 🙂
Boze ,ved "v maji budeme tehu" budeme mat za mesiac prveho oslavenca 🙂 🙂 Strasne to bezi 🙂