V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina asi už ovulujem, dnes skusim ovu test. Mal by byť pozitívny.
Bazálka do ovu je dolu, po ovu vybehne hore a ak si tehu sa tam drží. Ak pred MS spadne, MS príde. U mňa je to presne v 1DC , v to ráno keď mi spadne, viem , že v ten deň príde MS.
@rula ahojky. Ja sa na druhe kolo veru este necitim 😁
Toto je nasa mala princezna 😉
@orchidea111 jeej Ty mas princeznu, to som ja nevedelaaa, blahozelam. Prajem vela zdravia a radosti. Porodila si nedavno, ano, este mas cas na druhe. Potrebujes sa zotavit.👶
@rula aha dakujem, no mne pride uracena v nedelu alebo v pondelok..
Takze v maji pokracujeme 😘 tebe drzim palce 😋
@rula hlasim 1dc
V noci dostala,O 2dni skorej
Cize sa mozeme v aprili den pred tym ako pojdu pre rodinku snazit 😂😂😂😂😂😂
@sara34valentina ahojte baby
no Ty už mas ms, fakt by som mala uzatvoriť prve kolo aby ste sa rozbehli do druhého.
tak ja vcera 13 DC , ovu pozit. konecne to nebolo na 9 DC , mochlali sme sa aj v sobotu aj v nedelu, dnes , zajtra to mozno poistime ak sa bude dať. ❤
@rula drzim palce😎😎😎
Sa mi raz s Tebou snivalo, si cakala dievcatko 😍😍😍😍
Vtedy ked si svoju fotku dala na konika
Drzim palceeeeeeeeee😍😍😍😍😍
👍❤ super, veď ja stále hovorím idem stvoriť Natalku.I keď je mi to úplne jedno čo to bude, hlavne nech je. Máme dom, takže mňa poteší aj chlapec mm je ten, na kom by sa mal zachovať rod, lebo všetci majú dievčence. 🏍
Tak teraz, keď sa Ti snívalo, som si istá , že bude.
@rula Nepoznas ma ale pred nejakym casom som nahodou zacala citat tuto temu a modlila som sa za teba aby ti Boh dal dieta.. a ked som Ho prosila o vers pre teba tak akurat vers na dnes je takyto: "Milujem Hospodina lebo pocuje hlas mojho upenia; lebo naklonil ku mne svoje ucho, budem Ho vzývať, pokiaľ len žijem.
Žalmy 116:2 SLB
http://bible.com/644/psa.116.2.SLB
@rula dnes idem s Eliaskom.ku Nataly 😃
Jednej slovenke, co jej tu muz pracuje.
Tak chces dievcatko?? Veru aj ja
😍😍😍😍😍
Venora sa bude volat moja 😍
@rula alebo Valentina 😃mojmu sa to paci
Nakoniec to.bude pipisko😂😂😂
Andreas
@alerka Ahoj, vitaj u nás a môžeš tu zostať.
Ani som netušila, aký mám na MK funklub a koľko čitateliek ma tu číta. Ďakujem za všetky modlitby a duchovnú podporu. 🙏 Bibliu si otvorila na peknom verši, áno, ja viem , že požehnanie príde. Tešíme sa na spoveď a svadbu a veríme , že naše manželstvo sa naplní.
Ešte raz ďakujem. ❤
@sara34valentina nám je jedno čo to bude, len nemáme chlapčenské meno tak sme zatial pri Natálke. 💃
Pfu baby, som 15 DC, vcera a predvcerom prudko pozit. Ovu testy a prave teraz som dostala MS. Graf ukazuje uplne dolu, čo može byť aj ovu aj Ms. 😨 takže to mi moc nepomohlo.
@rula urob si tehu testik!!!!
Mozno mas ovu krvacanie
, okamzite zmen doktora!!!
ahojte, dakujem babiky za podporu, ms konecne vcera skoncila,bola slabsia ako byva.teplota je dolu,tak tehu asi nie som,uvidim najblizsie dni aky bude graf.
@mimikas ten Tvoj dr. berie pacientky? a financne to zvladnem? v Kochu sa tusim plati, ci ?
Vcera som skoncila pracovny pomer, budem na volnej nohe so zivnostou,takze casovo k lekarom uz to bude lahsie.v tej praci som sa k lekarom nedostala, boli tam nastavene narocne priepustkove podmienky.aj preto som sa rozhodla odist.
Ahojte kočky,,
Opäť víkend, tak sa ozývam😃
Eliasko uz tyzden chodí, taký je zlatý🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Uz nam idu predne horne zubky,jeden uz vykuka.
Ockovania uz styri za sebou, dobre zvladol, vsetko ok
Ja jarna unava 😂😂😂
V byte kadeco prerabam, upratujem,aranzujem😂
Stredu dojde maminka moja a v sobotu bude Eliaskova narod.oslava, vecer KRST, budu mu spievat😁😁😁
Tak som mala vybavovacky,sviecku, tortu...
@rula Vcera rano silne poz.ovu testik, ovu je teraz, tak a je 15dc cize dorazila skorej 😂😂😂
Tak uvidime, ci bude..
Rano O tretej chcel Eliasko ku mne, sa nezvykne pytat, tak spinkal pri mne 😇😇😇
Uz ste mali svadbu??? Dufam das fotku, nech vidime aka si bola krasna 👰👰👰👰👰👰👰👰
@sara22 asi to budu vajicka (bielok)
Snad som na to uz prisla 😂😂😂😂
Ako sa maju princezne??
@sara34valentina juchuuu vy uz chodite sami...
svadba 6.5
vo stvrtok som mala ovu test pozitivny , v piatok som chcela zmenit gynekologa, ale 2 odbornici v TT ma odmietli,maju plno, tak som si aj poplakala.... neviem co dalej... chcem babo , keby to slo samo,.... ach...
@rula ach Boze, keby si len vedela aku ja mam milu gynekologicku, kazdy o nej len krasne rozprava, ma mily pristup, vzdy s usmevom, a vsetko vysvetli, ukludni ♥skoda ze je ich malo a na Sk malo takych gyn co tu pracu robia pre pocit pomahat a liecit.....
je mi to luto moja,,,,:((((
skuste si dat daky termin v BB, som pocula ze su tam dobri doktori ak by si chcela zistim ti kontakt( znama nemohli mat 6r a teraz maju) vraj je tam dobry doktor ...das dva terminy a budes mudrejsia, (musis obetovat cestu tam , )KED CHCES DIETA MUSIS O TO BOJOVAT
drzim vam palce, uz si svadbu konecne zapamatam♥
ja mam ovu asi teraz az,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak som zvedava kedze sme sa vcera vecer, ci to staci (dnes je v praci)
Eliasko by ti dal pusinku a Ta objal , uz vie aj vystiskat ♥
@rula pod do BA. Pozri ten koch alebo femmesro.sk, ja tam chodim, Dr.Fellnerova je skvela,mila,ludska,kapacita. Sestricku ma popletenu(teda teraz uz ma 2) ,ale spytaj sa,ci beru nove(beru,svagrina k nej v septembri isla) a ze by si si chcela dohodnut termin u Dr.Fellnerovej. Ze sa snazite dlho o babatko a nedari sa. Mozno ti neda konkrerny termin na cas,tak sa bude cakat,ten na cas stoji tusim 10€.
@sara34valentina maly je hrozne zlaty,taky vas mixik 😁
Uz ma za sebou aj ockovanie tych kliestov?
Bielok mu robi zle? 😮 udava sa to ako casty alergen,ale veru ja nikoho zatial nepoznala,komu by robil zle. Uz si o tom hovorila aj s dr?

@rula zlataaaa
Uz si nepamatam presne ake bolesti som mala ked som tehu ostala...
Viem ze ma tiez krize boleli...prsia
Min mes mi takto nebolo, len vies porovnavat nejdem,ved mbe sa este ms po porode mozno ustaluje a vyzera to ze sa mi Vratil predmens syndrom
Bolesti pred ms
Cize sama neviem....
Ako je to s tou bazalkou? Ak sa drzi hore si tehu?
Ja furt rano vstanem nemam cas zmerat 😎😎😎
Uz si 10dc wau..kedy ovulujes?