icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
10. apr 2017

@sara22 este nie,100%to nie je....
Predtym jedol vajicka a nic... Preto som si este nie uplne ista
Citam,ze ked idu zuby, tak sa to moze prejavit..
Ma to len na nozickach, stehienku
Kupila som mu Siriderma kupel sol ,pridam Foto super je to 100% mineraly
Posobi nielen zvonku ale aj z vnutra
Neviem ale co to moze byt
Teraz budem sledovat
Kamoska mi povedala ze aj od ockovania moze byt

sara34valentina
10. apr 2017
sara22
10. apr 2017

@sara34valentina nepoznam to,mozem pozriet u nas v lekarni. Ja teraz pouzivam protopan krem a je genialny,od kedy ho mame,ani raz som kortikoidmi nenatierala.
Pri chorobe/zubkoch/ockovani a akejkolvek oslabenej imunite su prejavy bezne. Kludne moze mat len citlivu pokozku s nabehom na atop a ked sa telicko moc namaha,prejavi sa to..

sara34valentina
10. apr 2017

@sara22 ok asi tak....snad to navzdy zmizne casom
Bruuuuu 😘

melisssssa
15. apr 2017

@sara34valentina Eliaskovi prajeme krasne 1.narodeninky 🙂 Hlavne vela vela detskej radosti ,aby bol zdravucky,stastny a obklopeny dobrymi ludmi 🙂 S Tobiaskom posielame pusinky 🙂 Krasnu oslavu 🙂

sara34valentina
16. apr 2017

@melisssssa dakujemeeee, oslava bola super a krst vecer prekrasny, stovky ludi sa tesilo a slavilo a mu spievalo 🤗🤗🤗dakujemeeee

rula
16. apr 2017

@sara34valentina som stastna, ze Eliasko je pokrsteny, prajem mu vela darov Ducha Svateho a k prvemu rôčiku všetko najlepšie. 🎉

sara22
16. apr 2017

@sara34valentina mojka,vsetko najlepsie prajeme aj my s dievcatami a posielame 😘😘😘
Super,ze sa vcera vsetko podarilo podla predstav. Ako to(cely narocny den) zvladal eliasko?

mimikas
16. apr 2017

@sara34valentina prajeme Eliaskovi vsetko najlepsie k prvemu rociku. Nech rastie a je zdravy a stastny.

sara34valentina
16. apr 2017

@mimikas
@sara22
@rula dakujeme 😄
No zvladol to dobre, ten krst keby ste videli by ste plakali.. Nieco nadherneeee...cca 400 ludi ak nie viac😉A ked ho pokrstil a on zaplackal to bolo takeeeee mileeeeee,vsetci cakali na jeho tvaricku...mne aj slzy vysli 😇😇😇😇😇😇😇😇
Bolo to kraaasneeeee
Oslava supi, veeeeela darcekov, lebo vsak aj ku Krstu.... Dostal bibliu co vyrobila jedna firma s jeho menom, aj kriz s jeho fotkou....album....zlato pre buducnost 😂
Trojkolku, papucky, knizky,peniazky, pribor s jeho menom 😎
Balonik, a vyzdobu este nechala 😂😂😂😂😂
Dnes som bola na pohotovosti (mam v profile ak chcete precitat 😥)

sara22
17. apr 2017

@sara34valentina a svadbu nechystate? Ked uz ste si takuto velku oslavu vyskusali 😊

sara34valentina
17. apr 2017

@sara22 ale chystame 😂😂😂len nie je cas 😂

sara34valentina
19. apr 2017

@sara22 dnes ockovali hepat.A
Plus prehliadku mali,zdravy ako buk
Doktor povedal,ze mu staci raz denne flasa mlieka,a uz mozeme aj kravske davat..
Vsetko moze papat..
Mame kupovat nase ovocie a nasu zeleninku a vela vela maska 😉
Opytala som sa na krv, tak povedal ze mu brat nebude pretoze je zdravy a alergie sa preukazu inac 😉
Jeho syn ked si da jahody z dovozu tiez reaguje ale ked su da nase Rakuske nic mu nie je 😉
Este v maji meningkoky a FSME a mame zase pokoj

sara22
19. apr 2017

@sara34valentina super! My sme boli vo stvrtok na poradni a pytala som sa na tie klieste. Povedala,ze keby sme boli v BA tak netreba,ale ze AT je endemicka oblast, takze ona je za cim skor,ze este sa prve dve davky stihaju pred sezonou. Mame kupenu vakcinu,len sme zasa chore vsetky 3 😭 nevieme sa z toho uz 2mesiace na dlhsie ako tyzden dostat. Pepe som uz imunoglukan na imunitu nasadila,sebe tiez,len neviem,co viki,vsetko je od roka 😒

sara34valentina
20. apr 2017

@sara22 joj to ma mrzi.. Chudatka 🙁
Neboj date neskor..
Po druhej uz budu chranene.,
Mne maminka zajtra odchadza...tak rychlo to ubehlo....
Elias este nebol chory, ja mu davam obcas hemoopathikum..
Uz nech vydrzi v maji posledne dva ockovania a zase klud do marca..
Neviem ti poradit, vies tri deti ked su chore tak sa to musi poriadne preliecit.., skus vitaminy C zinok a hlavne JOGURTY 😉
Nech ste cim.skor zdrave..

sara22
21. apr 2017

@mimikas zlatik,nasla som ta v jednej diskusii,ze si davala pred nastupom do skolky viktorkovi arko defenses. Nam to odporucila dr.,ale na ich stranke som citala,ze sa nedoporucuje pre deti do 3rokov. Vy ste davali od kolkych?
A ako v novej skolke? Uz viktorko zabehnuty a spokojny?

mimikas
21. apr 2017

@sara22 myslim mal okolo 3 rokov ked sme mu to davali, zazraky necakaj ale ublizit to urcite neublizi. Nova skolka je v pohode, myslim ze je spokojny,

sara22
21. apr 2017

@mimikas super,dakujem 🙂
A ako sa inakmate? Alanko vyvadza?

sara34valentina
21. apr 2017

@mimikas super ze si zvykol, sikulko 😘😘😘dufam sa máte dobre 😍😍😍

rula
24. apr 2017

caute babiky, 23.5 som objednana k novemu gyn Mudr.SMOLIK Ba Ruzinov. Aleluja tesim sa.

sara34valentina
24. apr 2017

@rula ahoj mojko, tak verim, ze bude dobry ku tebe🙂 srandujem 🙂 nech najde pricinu a pomoze🙂))) lebo mesiace utekaju mojko !! sup sup, drzim silno palce 🙂

rula
24. apr 2017

@sara34valentina dakujem. hlavne nech som zdrava.

sara34valentina
24. apr 2017

@rula isto si zdrava, niekedy ide roky len O psychiku 😉

sara22
24. apr 2017

@rula supeeer!! Cize si sa rozhodla pre kocha? Urcite neolutujes,tam je kazdy jeden doktor pan odbornik! Skoda len,ze nemal skorsi termin..

rula
25. apr 2017

@sara22 ahoj, ano takto som sa rozhodla. Pan doktor ide na dovolenku, preto som dostala tento termin. ved pohoda, 6.5 mame svadbu tak vsetko pasuje.😉

rula
28. apr 2017

@sara22 babyyyy som 6 DC to uz akoze kedy mam ovu 😲

rula
28. apr 2017

@sara34valentina
@mimikas
@melisssssa a secky ostatneee?

sara22
28. apr 2017

@rula cozeee?? A BT co hovori?

sara34valentina
28. apr 2017

@rula ovu pred svadbou 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂alebo tehu 😂 sa picnem z teba😂😂😂😂😂😂😂😂Ja uz ziadne testy!
Min mes ma boleli prsia a az O den bol poz.ovu a ovu na 3den cca...na to O 9dni ms....ja uz tomu neverim....
Uzivam si ked je chut 😂😂😂😂😂😂
Zena tak ti drzim palce,dnes aj zajtra sa,snazte 😂😂😂😂😂😂😂

badimeria
29. apr 2017

Dobre ranko dievcata moje.Konecne somtu aj ja Eliaskovi dodatocne prajem hlavne zdravicko 💗💗💗myame zacarovany kruh od januara co malzapal pluc to nekonci bolo tyzden ok a tetaz stale strasne kasle uz dva mes sopel vyter negativny krvny obraz ok aj crp nevedia ze co mozno ze alergia tak pekny vikend