V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
💍20.7.2017.💐
@sara34valentina moj termin porodu 🙂 🙂 🙂 gratulujeeem 🙂
@melisssssa DAKUJEM
TERAZ som jeden😂
Cakate druhe?????😃😃😃😃😃
@melisssssa "jeleñ"
@sara34valentina jej krasny darum moj maximko sa narodil 15.7. Takze teraz budeme coskoro slavit rocik a rodit myslienkami s tebou 💗💗💗😜
@sara34valentina sibe mi uz myslim zas na tvoje mimi tak uz na porod ale chcela som napisat na svadbicku alebo su to zasnubi🌼😁
@sara34valentina hahaa nie som 🙂 to som mala termin s Tobiaskom 🙂
Este pockam pokial bude mat Tobik cez rok a potom hadam skusime este surodenca 🙂
@sara34valentina mne pri Viktorkovi velmi pomahal caj/nie cas 😅 juj a svadbicka bude super, uvidis, tesim sa s vami ze ste sa tak rozhodli
Tak dnes mi je dobre, rano bol čaj kava rozok maslo syr hurrraaaaa
@mimikas dakujeme 😄 😄 😄 ano čaj 😂
@sara34valentina jeej Vy mate zasnuby waw blahozelam, ja mam 10.7 narodky budem si to pamatat.
Aku zaasielku? 😲 tesim sa 💃
@rula svadbu draha 😂
Nechaj sa prekvapit😂
@sara34valentina svadbuuuu😲 naozaaj, ved to je uuuuzasne, to mi nejako uniklo, tesim sa velmi. 😍😍🙏
@sara34valentina uz som spätne rolovala... ved ano, hore si to pisala😎
ZENY ved sa uz dakovala pridajte nech nie som sama😂
Daktora 😂
@sara34valentina šak radi by sme🤰🤰🤰🤰🤰🤰
@rula uz si vydata tak supi sup 😆😆😆
@sara34valentina prave bolo sup sup si nas😍😍😍 pristihla😍

@rula ja vsade vidim 😂😂😂😂😂😂😂😂😎😂😎😎😎
🙄robim si starosti 🙄
S dvihanim Eliaska, ale nedá sa Inak🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Susedky vsetky do 9mes dvihali deti a v pohode..
Ale predsa mam mensie obavy?!🙄
@sara34valentina aj ja by som mala obavy, sama budes citit ci ho mozes dvihnut alebo nie, no v kazdom pripade sa setri, hlavne rano, ked mas nizky tlak a byva Ti zle, aby ste nespadli spolu a neublizili si. Ale vidavam tehu maminy co deti dvihaju ale co vyssom stadiu tehu, teraz davaj na seba pozor. 🤰
@sara34valentina ja som dvihala cele tehu. Vobec sa nestresuj,ved zenske telo je na to prisposobene,ze tehotne musi dvihat starsich surodencov.
@sara22 ved prave, dufam bude dobre, po schodikoch dolu musim, hore lahsie prejde,a do Stolicky
Snad bude fajn
@sara34valentina mojko inak mne na tlak pomahali 2glgy coly,aj na nevolnosti mi zaberala 🙂
@sara22 mojko viem, aj pri prvom mi kazala gyn, len vies 1l coly 27kociek cukru 🙄
Neboj uz sa chladi, nesmiem kavu s mliekom,od toho mi bolo zle
Uz len čaj rano
Ideme na velvyslanectvo do Viedne prave pa
@sara34valentina ahoooj, prisla postaaaa daakujem, dufam, ze konecne prileti bocian.Dnes som bola v Ba, doktor super, hned zacal vsetko riesit,folikulometriu, hormonalny profil,odber krvi, cytologiu ... ak bude treba nasadi lieky, a v septembri laparka. Konecne sme sa pohli... aleluja

@mimikas cas😂😂😂😂😂😂čaj 😂😂😂😂😂