icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
25. máj 2017

😍ach, bodaj by si mala pravdu... bolo by to skvele🙂🤰

alerka
27. máj 2017

@rula Velmi sa tesim ze sa to pohlo 😀 ❤💙💚

rula
28. máj 2017

@alerka aj ja sa tesim. Tak som sa aj nejako upokojila, ze niekto konecne vsetko riesi a nemusim sa doprosovat.... dr. mi vsetko vysvetlil ale je to optimisticky naladeny pan, myslim ze aj on bude profesne poteseny ked sa podari babo.

agathachristie
29. máj 2017

@rula velmi sa tesim a drzim ti palce. ja som po 4 mesiacoch konecne dostala ms. uz som sa zacinala bat, ci vobec budeme mat druhe dieta. takze spolu sme snazilky 🙂 budeme sa snazit okolo 9.6 predpokladam, uvidime podla priznakov ovulacie. drzme si palce 🙂 lekar sa chysta s tebou aj nieco robit? zacne folikulometriou? Asi si to uz pisala ale nezachytila som.

rula
29. máj 2017

@agathachristie ahoooj super, ze sa snazime spolu. zajtra idem k dr. myslim, ze folikul uz praskol, zajtra budeme vidiet, co sa udialo. A budu aj vysledky z cytologie a cez ms idem na hormonalny profil.... zajtra budem mudrejsia. 😉

mimikas
29. máj 2017

@rula tesim sa ze sa to hybe, daj vediey co a ako ste dopadli a co mate nove

rula
29. máj 2017

@mimikas anooo, jasne, zajtra podam hlášení

rula
30. máj 2017

ahojte, tak....mam 18 DC, folikul 26 mm, sliznica 10 mm pan doktor nevahal a supol mi Pregnyl😉 a povedal ze som super reprodukcna, ze folilky su 2'aj na pravo aj na lavo 😍aj my to ukazal na monitore . vcera bol pozit. ovu test tak bol rad, ze to je fajn, takze dnes ideme robit dvojicky 👶👶

mimikas
30. máj 2017

Tak sup sup makajte na tych dvojickach 😔 inak mne tiez on super odhadol folikul a aj povedal kedy sq snazit a aj sa zadarilo hned.

sara34valentina
30. máj 2017

@rula jeeej to by bolo super, jednou rano dve 😘😘😘
Drzim dnes palceeeeeeeeee

Ja dnes 1x zvracala,hovadzinku asi nesadla 😯😯😯
Tak siel 1x moj muz s Eliaskom.ku doktorovi na ockovanie, tak tu doma trpnem, Kedy sa vratia a ako to zvladne 😂😂😂😂

rula
30. máj 2017

@sara34valentina pfuuu tak snad to bude len 1x a uz nebudes vrackst.
tatino Eliaska zvladne.
Drz palce nech ostanem konecne tehu.

alerka
30. máj 2017

@rula jeeeej tesim sa 🙂 urcite to prelomite 💕 🙂 akurat som vcera stretla jednu mamicku a vravela ze po 5 rokoch snazenia sa im podarilo ale ze uzivala dajake "fajnotky od dr Nona" stalo ju to brutalne prachy... kazdej daco ine zaberie..

sara22
30. máj 2017

@rula tak super,drzim palce 😀 bolo by to super,keby sa vam hned zadarilo na prvy pokus u noveho dr 😍

rula
30. máj 2017

@sara22 urcite áno, on je tak vesely clovek, ze uz len z toho musim otehotniet😀.
Manzelovi som kazala poobede odpocivat, aby bol vecer vyyykonnyy, lebo boli na streleckom dni z roboty, vela na slnku, trochu sa opalil... teraz aom dofrcala z roboty, vypada ok, baby, dnes to s Bozou pomocou dame. 🙏🙏🙏🙏👶

alerka
30. máj 2017

@rula romantika vinko sviecky..🍷ohnostroj 🎆 😉

sara34valentina
30. máj 2017

@rula potom po poriadnej zurke trosku ostan lezat 😉takych par min a nechod hned cikat 😂😂😂
Verim ze to date, a budeme tehulkovat spolu
@agathachristie ty tiez sup sup sa pridat 😂

sara34valentina
30. máj 2017

@alerka ja by som rule odporucila nie romantiku ale skorej BUM bum taky zhavejsiiii xekxik 😉😉😉 vtedy sa viac zadariiiii😇😇😇

rula
30. máj 2017

babyyyyy😍😂 najprv romantikus a potom rodeo. ano jasne, vzdycky lezkam pol hodku hore panvu .... no teraz ta Natala musi dojst k nam, izbu ma nachystanu 😉 aj combi auto mame, ved bude sa mat dobre....👶

alerka
31. máj 2017

@rula Natala 😂😂😂 "mazaj k rodicom" 😂😂. S tebou sa muz nenudi..

sara34valentina
31. máj 2017

@rula 😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤Natalka sa mozno dnes rozhodla ze sa ti usadi v brusku 😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤
DRZIM PALCEEEEEEEEEE

rula
31. máj 2017

😀nie nenudi, som zivorodka furt v pohybe ... sa tesim zo zivota.

rula
31. máj 2017

@sara34valentina dakujem 😘❤ zatial som ok, vcera ma trochu bolela po injekcii noha pod kolenom ale dnes uz dobre, neboli ma nic, myslim, ze folikul praskol v noci. trosku ma pichalo vpravo, tak cakaaaam 🙏

rula
31. máj 2017

@sara34valentina a stale cakaaam😉

alerka
31. máj 2017

@rula aj my sme plne dobrych pocitov verim ze to pride velmi skoro 🙏🙏🙏

rula
31. máj 2017

@alerka anooo pridu babence 😉😉

sara34valentina
31. máj 2017

@rula ked velmi.picha tak sa chysta prasknut
Potom citis ulavu a vajko caka 😉
No budeme trpnut s Tebou
Ved ja som absolutne tetaz netusila ze mozem byt, rovnake predmens. Syndromy ako vzdy
A sranda je to ze pri eliaskovi som bola na termin meskania kludnaaaa
A teraz som bola hroznaaaa hasterivaaaaa ako vzdy pred ms tyzden😂😂😂😂😂😂😂
Preto som neverila testu 😂

rula
31. máj 2017

@sara34valentina vidis, naozaj kazde tehu je ine....
Dnes sa mam dobre, moc sa nesledujem, len som bola zvedava ako funguje pregnyl ( mam ho prvy krat) a urobila tehu test, je dost pozitivny.chcem vediet kolko sa vo mne udrzi.

sara22
31. máj 2017

@rula a poistite to aj zajtra rano? Ak dnes praskol folikul,este stihate dat aj cerstve naboje 😁
Juuuj,keby to tak bola natala aj s natalom 😝

mimikas
31. máj 2017

@rula ja by som to tiez este poistila rano 🙂

kakatulik
31. máj 2017

Ale aleeee,tu sa este nie co deje?