icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
13. jún 2017

@sara34valentina supeer,tesim sa s Tebou 🙂 a kedy mas terminik?

nicolettka2126
autor
13. jún 2017

@melisssssa zlatik,dostala si odo mna IP??

melisssssa
13. jún 2017

@nicolettka2126 anoo,odpisala som 😉

sara34valentina
13. jún 2017

@melisssssa ahojky,dakujem
24.1.:kissing_heart:

sara34valentina
13. jún 2017

8tyz+2 😉
Suseda ze wau, ci som uz v 4mes?😨😝🤐

evi789
13. jún 2017

@sara34valentina
Kraaaasne 😘 budeš mať fakt veľké 🙂 :-*

sara22
13. jún 2017

@sara34valentina jeeej,pekne brusko uz mas 😅 mne rychlo rastlo do velkosti ako som mala pri pepe v den porodu(uz v cca 20tt som mala tak velke) a potom uz takmer nerastlo. Som zvedava,ako budes mat ty. A chces ist aj na test pohlavia?

sara34valentina
14. jún 2017

@sara22 ahojky
Harmony test nam potom.povie aj pohlavie. idem v 12tyzdni a caka sa cca14dni
Chcem hned vediet
Pretoze musim rozhodnut ako sa urobia
detské izby
Zeny nemame ponatia kolko roboty nas tu caka(jedna izba zapratana a vsetko musi prec.
Zblaznim sa.
Tolko Roboty, aj malovat druhe detsku.
@sara22 najprv som chcela tak ze jedna izba na hranie druha na spanie kde je skrina
Ja sama neviem
😂
Je toho dost.
Neviem co skorej a je mi casto blbo, tak snad to prejde
Prsia ma bolia priserne 😖
Mam tisic otazok co ako kde..
Musim zostavit plan .
Postupne vsetko.
V sobotu ideme so svagrinkou lasku vybrat a podla nej sa vyberu kvety a usiju kravaty, kupim draheho koselu.
Malemu este nic nemam.
Topanky nemam.
Obrucky nemame.
Bud tyz miestnost reservovat.
Ak toto prejde 😂 bude dobre.
Horsie je ze mi je zle 🙄
Snad to coskoro prejde.

sara34valentina
14. jún 2017

@sara22 látku tam.malo byť😝

rula
14. jún 2017

@sara34valentina pekne v klude, nestresuj sa, co stihnete bude, daco pojde samo, hlavne pomaly.Myslim na Teba.

sara34valentina
14. jún 2017

@rula nestresujem..
Len sama dobre vies aki su chlapi a ich organizacia.
Sa na vsetko vykaslem, nech bude ako bude 😲
Je mi dnes hrozne zle 😖

sara22
14. jún 2017

@sara34valentina moja to coskoro prejde,uvidis 😉
My ideme teraz babam zariadovat,ja ich chcem dat spolu,nech su neni same v izbe,ale pekne spolu. Deti maju vtedu aj vacsi pocit bezpecia,ked su spolu a aj vztahovo to podla mna prospieva. 🙂 moje baby maju v detskej bledomodru stenu,tiez sme nevedeli,co bude druhe a tato modra je taka neutralna. Vcera mi prisoel aj mantinel na velku postel,aj pismenka na dvere a dnes zarazky na knihy na policky 🙂

sara34valentina
14. jún 2017

@sara22 jeeeej krasnunkeeee
Ah moja keby si mala pravdu
Je mu fakt kadejako 😅

badimeria
14. jún 2017

@sara22 jej aj my mame take maju v izbicke

badimeria
14. jún 2017

@sara34valentina ahoj chvilku pockaj na pohlavie babiky v brusku ak bude chlapec urcite by som im urobila spolocnu izbu vidim na mojich aky su stastny a ak dievcatko urcite by som spravila osobitne aby som sa ko ecne mohla vyblaznit 🙂iked ked su mensi by boko fajn ako pise sara ze by spolu spinkali ale casom ked budu uz chodit do skoly by im to prekazalo mam susedky a to uz su v puberte deti a museli im spravit osobitne dievcata spolu a chlapec ma svoju izbu.A konecne si rozumeju 💗

sara22
15. jún 2017

@badimeria my budeme v 10 rokoch cca rozdelovat izby. Nech ma kazda svoje kralovstvo a do vtedy spolu 🙂 ja mam brata,mali sme spolocnu izbu a v 12 nam ju nasi dali rozdelit. Neviem si predstavit mat od zaciatku sama,kolkokrat sme sa v noci ako deti budili,ze sa bojime a chytili za ruku a bolo dobre.

sara22
15. jún 2017

@badimeria inak tusim fakt sme od tej istej tie pismenka kupovali 🙂

badimeria
15. jún 2017

@sara22 asi áno ja tu na MK tusim sa jej prezyvka zacina na l.....ale my mame vela podibneho ak pametas od obliecok atd 🙂mame vkus😜😂my byvame v byte tak unas nedovoluje priestor ani do buducna aby mal kazdy svoju izbu mame spalnu ich izbicka a obyvka s kuchynou.

sara34valentina
15. jún 2017

@badimeria necham na na instinkt a potom rozhodnem v stredu mame klimu, tesim sa 😅
Konecne

agathachristie
15. jún 2017

caute baby, tak ja od 14. DC robim ovulacne testy ako truba a toto je dnesny test. 22.DC!! Po porode to mam uplne mimo cele, predtym som 5 mesiacov nemala ms. no uvidime. drzte palce

sara34valentina
15. jún 2017

@agathachristie drzim palceeeeeeeeee 😍 hlavne zajtra 😉

sara22
15. jún 2017

@agathachristie juuuj,tak ty uz tiez ides na druhom kolecku pracovat 😀
Ja som tiez mala uplne blbo po prvom porode,prisli prve,potom 2m nic,potom zasa, o 45 dni dalsie a potom uz nedosli 😝 a teraz po druhom porode dosli prve a naopak, cyklus 20 dni a zvysoval sa 😁 zacala som robit ovulacne testy,lebo po zavedeni vnutromaternicoveho telieska som zacala spinit uprostred cyklu,tak som si chcela odsledovat,ci to ma s ovulkou suvis a zistila som,ze ma,spinim pocas plodnych dni a ovulka je 10dni pred ms 😒

sara22
15. jún 2017

@badimeria mate 2chalanov,to ani netreba delit 😉

badimeria
16. jún 2017

@agathachristie aj ja drzim ja som nemala od marca MS az tento mesiac dosla tiez cele mimo 🙂ale ked ovulujes tak pohoda vinde to 💗

sara22
16. jún 2017

@rula rulka a ty nieco nove od dokiho?

rula
17. jún 2017

@sara22 dobre ranko, nemam nic nove, lebo som dr. cez telefon nezastihla, mam volat v pondelok po 13.00.

alerka
17. jún 2017

@rula ❤ Budeme cakat co ti povie a co vsetko (a ako rychlo) spravi..

rula
17. jún 2017

@alerka v pondelok sa ozvem,co je nove.

rula
22. jún 2017

caute babiky, bola som na kontrole, HP ok, AMH horsie, vzhladom na vek ok, ale len 0,5. Folikul vlavo ma 15,7mm, cez vikend sa mame snazit a v utorok zasa kontrola, co sa udialo.👶🙏

badimeria
22. jún 2017

@rula jej super takze nic neni stratene do augusta si tehu moja zlata 💗 ci sa ja tesim aj za teba ze mas konecne dobreho dr to bolo nutne ajsi v mojom pripade vyhladat spicku tu v mt 😉je krasne pocasicko dobra nalada vsetko vinde myslim na teba