icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
31. júl 2017

@melisssssa aky je krasny 😍

sara22
31. júl 2017

@nicolettka2126 moj muz sa zasa vola peter a od malinkata som zboznovala hru cierny peter,ale vzdy,ked som dostala cierneho petra,tak som sa rozplakala 😂😂 nasi nechapali preco,lebo v inych hrach somnemala problem prehrat.. A teraz ked som nasla u nasich tu karticku,zistila som,ze mam doma cierneho petra,ktoreho som sa v detstve tak bala 😂😂😂

sara34valentina
31. júl 2017

@mimikas Benjamin je pekne meno, zlata ze pises 😅

sara34valentina
31. júl 2017

@sara22 Inak Pepe je muzske meno 😂😂😂😂😂😂😂
Filip bol pes u mamy 😂😂😂😂😂

kakatulik
31. júl 2017

@sara34valentina mne ku Eliasovi sedi najlepsie ten Jonas. To su take biblicke mena.🙂

sara34valentina
31. júl 2017

@nicolettka2126 Richard je krasne ale znie trosku tvrdo, mam rada makke mena 😂😂😂😂😂😂
Skus este dake

ZENY A NIELS ❤???? Mne sa najviac zatial Niels páči😘😘😘😘😘😘
Asi som jedinaaaa😥😥😥😥
Ani svokre ani mame sa nepaci
MNE ANO 😉

sara34valentina
31. júl 2017

@kakatulik ved od sameho zaciatku to mal byt Jonas 💙
100%
Ale od vcera ako ma kopol mu tak nemozem povedat, poznas to ci?
Tam pocit ze jemu treba dat INE meno

sara34valentina
31. júl 2017

Ani Andreas sa mi nepaci 😂
Proste snad dake vyberiem...
Ak nie tak nevadi
Este tyzden po narodeni vraj sa da uviest 😂😂😂😂

kakatulik
31. júl 2017

@sara34valentina ved ono sa to este utrasie. Ja mam take slovenske v oblube ako Janko, Hankd a tak. Mojmu muzovi sa paci Fabian,ale mne nie. To som ochotna akceptovat az ako druhe meno. No ale my este nemame koho pomenovat, takze tak.🙂

sara34valentina
31. júl 2017

@kakatulik no takze sa stale snazite??
Ako dlho uz??
Ono az potom uvidis ze prvemu sa lahsie vybera ako potom druhemu..

sara22
31. júl 2017

@sara34valentina moja,pepe je skratka od petra 😉
Mozno ti to prave meno este len napadne 🙂

kakatulik
31. júl 2017

@sara34valentina ano snazime. Tazko povedat kolko presne,lebo tam boli nejake dlhsie pauzy. Teraz ale stvrty cyklus po svadbe tak uplne vazne🙂

sara34valentina
31. júl 2017

@sara22 ale je aj meno Pepe tak ako pisem.
Vcera ho citala medzi ostatnymi

sara34valentina
31. júl 2017

@sara22 Pepe je spanielske meno, Pepe,pepito od mena Josef 🤗

sara34valentina
31. júl 2017

@kakatulik tak nech sa skoro podari🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

nicolettka2126
autor
31. júl 2017

@sara34valentina zlatik a co tak Nicolas? 😊 Ci aj to znie tvrdo? 🙂

sara34valentina
31. júl 2017

@nicolettka2126 mojko mne sa zatial ten Niels a Alessio 💚
Tak.uvidime
Ked budem u gyn ma tam knihu s menami kuknem aj to
Ale az v auguste
Bruuuuuu nocku 💋 dakujem pekne 😃

nicolettka2126
autor
31. júl 2017

@sara34valentina no z tych troch cosi pisala na zaciatku sa mne najviac paci Alessio 💙
Ale mas casu,ked tak sa rozhodnes ked prvy raz maleho uvidis🙂 Mozno prave vtedy ta napadne to najkrajsie meno ktore sa mu bude najviac hodit 🙂
Dobru nocku prajeme aj vam ❤

sara22
31. júl 2017

@sara34valentina ano,ja viem,to je ako cesky pepa 😉 ale ona si to sama vybrala a hovori si tak a mne sa to na nu,nezbednicu,hodi 😊

melisssssa
1. aug 2017

@sara34valentina dakujeme🙂 🙂 🙂 vidis a to,ze nebeha som nenapisala 🙂 este mu to samemu nejde,ale nauci sa 🙂 ma 8 zubkov uz 🙂
Tak taketo poriadky si porobila 🙂 sikovna 🙂
To obijmanie a boztekovanie je ozaj krasne,aj ja sa pri tom rozplyvam 🙂 🙂
Juuj kopanceky zacnu 🙂 zlate 🙂 🙂
Inak z tych chlapcenskych mien co si napisala sa mne najviac paci Jonas.Aj k Eliaskovi sa mi to meno hodi 🙂 ale este mas kopec casu prist na to spravne meno 🙂 ja keby cakam este chlapceka asi by som dala Simon (bez diakritiky) ,alebo Kristian 🙂 🙂

sara22
1. aug 2017

@melisssssa moja a vy kedy druhe?

melisssssa
1. aug 2017

@sara22 juuj ,tak este taky rok by som pockala 🙂 🙂 a vy tretie?

sara22
1. aug 2017

@melisssssa no my ani nahodou,mm uz nechce stvrte dieta a kedze ja som s babami cele dni sama a on bud lieta okolo domu alebo je do 19 v praci,tak ani ja.. Navyse ja sa musim vratit do prace,lebo pri mojej robote byt tak dlho doma je karierna samovrazda 😂 nehovoriac o tom,ze ani financne nam to nevychadza..

melisssssa
2. aug 2017

@sara22 jasne chapem 🙂 🙂 a kedy planujes navrat do prace? Ani mi nehovor o tom vychadzani financne..to je riadny skok dole ten prispevok co davaju 😂 aj ked clovek s tym rata 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
2. aug 2017

@melisssssa ahooj, citam ze druhe tak o rok by ste chceli? 😊
Zeby sme znova spolu tehulkovali? 😁😁😁

melisssssa
2. aug 2017

@nicolettka2126 noo chceli by sme 🙂 teda aspon ja 🙂 nech maju deti tak do 3 rokov rozdiel 🙂 🙂 aj vy?😉

nicolettka2126
autor
2. aug 2017

@melisssssa no u mas to bolo zatial tak ze len ja som sa obcas pristihla ako sa zamysl nad druhym babom,vacsinou ked som videla nejaku tehulku alebo ked som videla deticky surodencov na ihrisku ako sa pekne hraju spolu a tak 😁 Manzel bol doteraz nazoru ze Laurinka nam staci a ja som nejako netlacila aby zmenil nazor,ale vcera sme sa tak bavili "nenapadne" ze teda bolo by fajn hlavne pre malu aby mala surodenca..ja som bola 11rokov jedinavik a nie je to dobre..tak som videla aj na manzelovi ze vdaka mojim super argumentom sa nad tym zacinal zamyslat 😂
Ale teda zhodli sme sa obaja ze teraz este nie,malá je vo faze ked treba za nou vkuse lietat aby si nahodou neublizila a neviem si predstavit ze by som tu momentalne mala este take mini babatko 😅 Cizeked tak o rok,ked uz Laura bude mat tie 2roky aspon...a dufam ze mm dovtedy nezmeni nazor 😂😂

melisssssa
2. aug 2017

@nicolettka2126 ako u nas je to podobne,ze mm zatial nejako neplanuje a podla neho casu dooost 🙂 🙂 ale tak ja som toho nazoru,ze nech deti spolu vyrastaju a su si partakmi 🙂 🙂 my sme 3 sestry a medzi sebou mame po 3 roky..takze za mna super..pohrali sme sa ako deti spolu a ked sme pubertovali,tak sme sa aspon mohli spolu porozpravat a radit sa 🙂 a teraz mame kazda dieta a chodime spolu von s detmi a teda nase deti su zatial ako surodenci,hlavne tie 2 najmensie 🙂 🙂
A samozrejme ja argumentujem muzovi ,ze za chvilku ma caka 30-tka :( uuff...tak nebudem to odkladat na dlhsiu pauzu 🙂 🙂 🙂 tak mozno budeme tehulkovat aj po druhy krat spolu 🙂 🙂

sara34valentina
2. aug 2017

@melisssssa christian je moj muz a on nechce pre syna jeho.meno🤔
Aha ja ue uz behate, nevadi, pride to samo
Wau 8
My 9, jedna stolicka teraz vonku, taka krasna 🤗💋
SIMON SA PACI AJ.MOJEJ SVAGRINEJ
A mne furt len ten Niels ❤

sara34valentina
2. aug 2017

@nicolettka2126 dufam sa rozhodne aj pre druhe, je to to najkrajšie co mozes Laurinke dat do zivota 😘 ver mi!
Drzim palce a budem cakat potom na poz.testik