V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 nie normalnej statnej.
@badimeria. Ahoj dakujem Mam Sa supi
Zariadujem, nakupujem
Bud tyzden na sk
❤️
Tesiiiim
Bože Tak uz prvacik, noze fotecku
@mimikas Tak Bud len radaaaaaa, noze fotecku
❤️
My vcera na koniku pri znamych v horach
@rula. Ty Sa KDE schovavas? 😂
Co noveeeeeee..? 👶
@sara34valentina
@mimikas och zlaty moj prvy den v skolke rucal🙂a od zajtra uz bude cely den?Tak ty si veselo nakupujes uzivas a kam ides na sk?A foto pobiedne bol stres ja som tiez bola vynervovana az teraz to zomna opada ale selfie sme stihli 🙂))))
@badimeria aki ste zlatunki.
Ku mojej drahej mamicke. Od aprila nas nevidela Tak 12.9.na jej narodeniny ju prekvapime kytickou a Eliaskom.
@badimeria mojko tak uz je velky, sa tesil, povedal mi ze ma vela novych kamosov a pani ucitelky su super. No uvidime ako to pojde, tazko hodnotit po 3 hodinach. Verim ze bude spokojny a s nim aj my. Boze a ty uz mas skolaka, neuveritelne 😘 hadam si ma skolu rychlo zvykne a bude t chodit rychlo
@sara34valentina mojko ked pojdes do BA musiiiimeeee dat stretko. Mamina sa urcite velmi velmi potesi ked vas uvidi.
@mimikas mojko cestujeme kvoli malemu v noci..... On by6hod tazko....
Sme boli v italy 4hod a Tak tak..
Ale si zlataaa 🙂
@sara34valentina ved a to idete na otocku? Ze ani stretko s nami nedas? 😁
@mimikas juuuj,viktorko je suprovy,ze sa takto tesil 😊 aj tam uz nejake deticky poznal dopredu,ze z okolia? Nas caka od 18.9. po dovolenke skolka,prvykrat,tak som zvedava 🤔
@badimeria ze prvak,ja odpadnem! Tak to uz fakt velkaca mas doma. Ja si pamatam,ked do prvej nastupovala muzova prva a teraz uz je osmacka 🤐 katastrofa ako to leti pri tych detoch..
@sara34valentina tak to je sranda,ze u vas je to takto a u nas uplne inak s tou skolkou.. 🙂 a chces ho tak skoro davat aj ked budes doma?
@sara22 pojde Az v 3r +5mes
@sara34valentina a to teraz musis prihlasit? 😮
@sara22 ideme na tri dni a tie venujem mamicke ❤
@sara22 v marci
ahojte babiky, nove nemam nic iba kopu roboty 💃
a aj ja sa chcem s Vami stretnut😲
@rula kuknite moj Album aky je Jonasko uz velky, vcera bol organscreening
prvy oktobrovy tyzden idem na laparku, musim si urobit predoperacne vys.
Ahojte zienky mojeeee 😊😊
Idem sa vam ozvat zase po dlhsej dobe 😉
Mame sa supeeer,klop klop vsetko v najsamlepsom poriadku,Laurinke minuly tyzden vykukli dve spodne stolicky takze uz mame dokopy 10zubkov a dalsie na ceste 😊
Chodza sa nam zmenila na beh takze sa nenudim a kolkokrat chytam infarktove stavy pri tych kreaciach co moja zabka stvara 😂😂
@sara34valentina idem kuk nove fotky Jonaska,uz som zvedavaaaa 😍😍
@rula zlaticko nase bidem na teba veeeeelmi silno mysliet a drzat palceky 😍😍 uvidis,laparka dopomoze k tomu aby sa vam s manzelikom splnilo najvacsie prianie 😘😘
@rula super to som rada moja, uvidis ze Sa to podariiiii 🙂
@nicolettka2126 ahojky jeeej Tak Sa nenudis, vyformujes si telo 🙂
❤️zubky pekne umyvat 🙂 Aj my mame 10 a tusim11ty coskoro 🙂
@sara34valentina no veru nenudim sa 🙂
Ale nestazujem sa,je to krasne obdobie a hlavne ked sa mi snazi nieco vysvetlovat a toooolko si brble tou svojou hatlaninkou vtedy odpadavam 😁
Ale v poslednej dobe je to aj malá nervacka,ked sa jej nieco nepaci alebo nieco nie je podla nej tak to vie dat riadne najavo 😂
A zubky sa snazime umyvat,teraz poslednu dobu sa jej to moc nepaci lebo sa jej tlaci vela naraz tak si moc nechce nechat rypat v pusinke ale snazim sa aspon sup sup,nechcem to zanedbat 🙂
A ktore zubky ma Eliasko vonku??
Laurinka ma horne dolne jednotky a dvojky a teraz jej vysli dve spodne stolicky 🙂
@nicolettka2126 presne Aj my tie Ale stolicky dolu jednu a höre jednu 🙂

Dobre ranko dievcata moje.Som od 5 rana hore nervozna 🙂Moje dieta ide prvy krat do skoly viete ake mam pocity aj stastna aj do placu ze uz je taky velky.On sa samozrejme tesi ale co ja prezivam.🙂Ako sa mate kto ide dnes do skolky?@sara34valentina co ti nasa tehulka ako sa citis?Pekny den zelam vam @rula a ty ako?sledujes alebo uz nie 💗