V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina no Saruska veru preto som sa pytala kedy cca mozem testnut nech viem nacom som vsak ja som uz bola 5xtehu vsak vies ako to bolo a nikdy som neotehotnela rovnako vzdy uplne inak na iny den cyklu asi to testnem v ndelu to budem uz daky 10den.Tak a xo hovori tvoj prvy dojem 🙂❤
🙄 nooo, tak budeme tu do ms s Tebou, aby si v tom nebola sama. Je to fakt na nervy, my zeny to mame narocne.ked chceme je to na prd, ked necakame ze to vyslo tiez naprd... aaach jaj. Inak cakat budeme spolu, aj ja budem mozno v nedelu testovat.🙏 tak aby nam to vyslo podla ,,nasich,,predstav😅
@sara34valentina jaaaj mojaaa, kiezby si mala pravdu... uz nevladzem, ovu,testy,hlieny, pipinovy teplomer......🤒velmi sa modlim, za babo aj seba aj manzela...
nejde na to nemysliet, kazdy den sa ludia vypytuju...boli ma to🤐
@rula verim Ti mojko
❤️ modlim Sa ❤
@sara34valentina ja by som tretie este chcela,ale na druhej strane uz sa tesim,ked budu baby trosku vacsie,ze to bude menej narocne a aj s muzom vuac casu na seba budeme mat. Aj na tej dovolenke sme si ani jeden druheho neuzili,ani na veceru nemohli ist,lebo baby este neobsedia,ani nic.. No na druhej strane si ich chcem uzit,ked su taketo male,ved to tak rychlo leti 😏
@rula toto vypytovnie poznam velmi dobre...akoze keby som mala 25,tak nepoviem ani slovo.....akurat vcera som robila poradky v tych mojich vyzivovych doplnkoch a mala som hrooozitansku chut to vsetko vyprastit do kosa....kedze som ale velmi setrna,tak som si povedala ze to este douzivam a dost....😠
@sara22 dnes cca 7_8 DPO. idem dnes k mojej obvodnej na tie predop. vysetrenia, och keby som na tu laparku nemusela...
@kakatulik ja teraz neberiem absolutne nic uz dva mesiace.vsetky vitaminy sa mi zhnusili akurat som pribrala z toho.
@badimeria dakujem za ,,prednost,, drzo sa predbehnem a strcim dopredu pre //.👶
Teraz mam fakt paniku nevydrzala som to a dnes som ocikala test ja tam nieco ako duch vidim.....ale stale si budem mysliet ze ten duch je len ciarka kolajnicka co tam ma byt!Ja neviem ale zacinam si mysliet a citit tehu snad je to len uzkost ktoru prave mam z toho vsetkeho.Pekne rano vam zelam ja idem zacat radsej chystat dieta do skoly😢
🙏 super.
tak, babiky, krvicka zobrata, este sa objednat na ekg, pockat na milostivu ms a idem na laparku. 😉
@badimeria ej ej ej ziena nse co to tu ja vidiiim 😁😁 Na testiku nevidim nic,no drzim palceky aby to dopadlo tak ako si ty zelas,hlavne sa nestresuh,aj ked lahko sa hovori,no ver mi ze aj keby si bola tehulka zvladla by si to,my zeny sa vieme prisposobit kazdej situacii a zvladnut ju 🙂 Hlave ked sa jedna o nase deticky 🙂
@nicolettka2126 dakujem jasne zvladneme len moja mysel nato neni pripravena a ani telo este som ani neschudla co som chcela ostalo mi este po druhom😢 ale nadej umiera posledna 🙂mozno zajtra tam nic nebude ani dusik a ako sa mate ako babulka?
@badimeria jasne chapem ta samozrejme 🙂 Ved uvidime o par dni ci ti ms dorazi 🙂
A dakujeme krasne za opytanie,mame sa super,trosku Laurinku trapia zubky,idu jej totiz vsetky 4 ocne naraz tak je to chvilami velmi zaujimave ale teda chapem ju,musi ju to velmi boliet,jeden spony uz ma taky navrety chudatko,az ma z toho bordove dasienko...tak verim ze ten uz sa kazdu chvilku prereze..ale inak vsetko super,na konci septembra nas caka poradna tak som zvedava na moery,co som ju doma merala a vazila tak ma 83cm a 9,3kg tak uvidime ci sa to bude podobat mieram z poradne 🙂
A vy sa mate ako??Drobcek tiez rastie ako z vody vsak? 🙂
@nicolettka2126 ooo to ma krasne miery princezna ja netusim kolko meria ale teraz vlastne ma 14m a doma vazi 9800g zubkov ma 7.Ale dakedy je to peklo place slinta strasne moc az sam nevie co robit iba ruckypcha do ust a vtedy ho ni nebavi.Si musia vytrpet ☹ A bude sestricka alebo bracek 😉?
@badimeria no veru tie zubky su pre nich bolacka riadna..
Bude bude(teda duufam ze sa podariii) len este je skoro,niekedy okolo Laurinkinych 2.narodenin by sme chceli zacat pracovat na surodencovi 🙂 tak verim ze mi este osud dopraje jedno krasne zdrave babatenko nech ma Laurinka partaka/partacku na cely zivot 😊
@nicolettka2126 moja,nechcem ta sklamat,ale ocaky su svine preto,lebo sa prerezavaju cely cas,ako rastu-su totiz spicate,nie ako ostatne,ktore su rovne a raz sa prerezu a potom si uz bezbolestne rastu.. ☹
@sara22 ach zlatik ani nevrav uz nech su vonku 🙈
Dufam ze raz dva vylezu nech nie je ubolena laska moja malá :-/
@nicolettka2126 petruske tiez isli vsetky naraz,mala pri tom aj kopec hlienov zatekajucich a kricala zo sna 🙈 nic,co zaberalo do vtedy nezaberalo,jedine sedalia a paralen,lenze nemohla byt non stop mesiac na paralene 😥 drzim palce,nech laurinka to zvlsda lepsie!

@badimeria takze moja zlataAaaa
Ked21. 8.tak si kludne mohla mat Ovu Aj 7.9.ja som Tak presne otehotnela s Eliaskom, Ovu na17-18den😝
Jonaska sme presne na14den splodili, vtedy bola ovulka.
❤️
Zena nema vzdy ovulku rovnako, po porode Sa to meniiiii
❤️
Nö moja to budu nervY😅
O4-5dni mozes kupit test 👶