icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
17. sep 2017

😂😂👏😂😂 tak si ma rozosmiala, dakujem. taka si zlata, ze ,,ja uz to doma nechcem,,. Ale si poklad, velmi Ti za ponuku dakujem, ale ak to bude pravda, tak ju prijimam a urcite to nechcem zadarmo.❤❤❤

badimeria
17. sep 2017

@rula nemas zac uz som stastna aj za teba a samozrejme nechcem nic nech sa mi to v dobrom vrati.Ale ja viem co prezivas ked sa nedari....ja som bola uz tolkokrat dole psychicky ale vzdy ma nastartoval niekto muz vy....a ked som videla tehotnu apebo pocula z blizka biekto doma bolo kopu placu pretonaozaj tebe a kazdej ktora chce zo ❤to prajem

rula
17. sep 2017

@badimeria dakujem❤ ved uvidime najblizsie dni, citim sa na ms vobec nemam ziadny tehu priznak☹. a psychicky som bola zle minuly cyklus...
nastastie mi nevadia tehotne a babence okolo, a s tou tehu kamoskou sa oblapame a hladkam jej brusko. s tymto problem nemam. ona sa teraz s babenkom za mna modli. a ja sa modlim za nich aby bolo vsetko v poriadku.

badimeria
17. sep 2017

@rula si potom silnejsia zena ako ja 😘

rula
17. sep 2017

@badimeria aaale, co siii. ved zaciatky Tvojho tehotenstva mam stale,,pred ocami,, nikdy nezabudnem, co si vsetko prezila, bola to strasna neistota a bolest. to Ty si silna...❤

kakatulik
17. sep 2017

@rula no ,mne sa o Vela nadejnejsie ako ten test zda ta teplota. S HCG by som sa este nestresovala. Inak som si este raz pozerala tvoj graf ...mas vzd taky Kratky menzes?

rula
17. sep 2017

@kakatulik v poslednom roku sa mi skracuje, mavam 26_29 DC. a ten graf je uplne obvykly, v den ms to capne vzdy dolu a babo neni.☹
a Ty ako ?

kakatulik
17. sep 2017

@rula nemyslim cyklus,ten je ok,ale dlzka samotneho krvacania.
Ja 3DC a na sinsoide mojich nadeji celkom dole,ale svet sa predsa nezruti.....😉

melisssssa
17. sep 2017

@rula zlaticko,drzim palce 🙂 vyzera to velmi nadejne 🙂 Verim,ze uz to vyslo 🙂

rula
17. sep 2017

@melisssssa dakujem, cakaju ma dlhe 4 dni, fakt sa mi na tu laparku nechce😖

rula
17. sep 2017

@kakatulik jaaj, ano, to je pravda, ten posledny menzes bol fakt rychly, nikdy som nemala ms 2,5 dna...divne. vzdy tak 5 dni. hm...uvidime, co pride

badimeria
17. sep 2017

@rula a kedy zas testnes v utorok?Mohla by si ci testik siilniie som viac nedockava nez tty

rula
17. sep 2017

😂👍 to vies, ze testnem. uvidime ako bude graf, zajtra, pozajtra a v utorok spravim TT. 😘

kakatulik
17. sep 2017

@rula tak ja krvacam riadne tak tri dni,4malo a piaty a niekedy aj siesty zvyknem spinit.

sara34valentina
17. sep 2017

@rula je tam dúšik zlatko
AK budes tehu zakladam vestiaren (srandujem) 😂
❤️
Zajtra cakam na dalsiiiii
❤️

kakatulik
17. sep 2017

@sara34valentina ty len nesranduj,lebo potom si zelame vsetky vyvestit.....cakaaam😉

rula
17. sep 2017

@sara34valentina ahoj nooo ale uz na nom skoro nic nie je,uschol a vybledol. ale kludne Ti zajtra ocikam dalsi.😉
😘

sara34valentina
17. sep 2017

@rula kolko dpo si

rula
17. sep 2017

@sara34valentina cca 10_11

sara22
17. sep 2017

@rula 😍😍😍 ja to tam tiez vidiiiim!!! Tfuj,tfuj,tfuj,nech to silnie!! Kedy testujes zasa? 😂😂 ja uz by som mala dalsich 5 ocikanych 😂😂
Uz ti niekedy vysiel takyto dusik?

sara34valentina
17. sep 2017

@rula aha
Nö mozno prebehlo uhniezdovanie dlhsie, uz by mal ukazat, Zajtra obcikaj 🙏

sara22
17. sep 2017

@sara34valentina @rula mne vzdy ukazal az tak den pred ms a napr.pri Pepe mi slovensky test ani neukazal a z tej istej vzorky rakusky uplne jednoznacne..

rula
17. sep 2017

@sara22 takto viditelny vysiel prvy krat. Snazim sa byt v pohode, dala som to do ruk Bohu, on vie, co je pre mna dobre, verim, ze mi vyberie to najlepsie a da mi to v pravy cas. ❤

nicolettka2126
autor
17. sep 2017

@rula zienka moja zlataaaa,aj ja tam vidim duuuuusika 😍😍
Boze daj aby to naozaj bola ta prava ciarka ❤❤

sara22
17. sep 2017

@rula cize najblizsie ides testovat kedy? 😁 uz som nedockava 😋

rula
17. sep 2017

@sara22 😀 no ved aj jaaa.... ale tak ma uz boli brucho na ms....😨

sara22
17. sep 2017

@rula ale to boli aj na zaciatku tehu 😉 a nedas este jeden na dobru noc? 😁

rula
17. sep 2017

@sara22 hihi Ty provokaterka, jedine tak glukozovy test, po tom co som dnes vsetko pojedla😂

sara34valentina
17. sep 2017

@rula mojko ja som chodila na wcko den pred ms, ze uz dostanem, bolesti rovnako ako na ms.. Potom som to kura piekla, napinalo ma, reku Mam test skusim (Neverila som, kedže som bola Aj podrazdena, Aj prsia boleli, a pri eliaskovi som bola kludna) to bolo den pred ms, robim test, a Bum boli tam dve ciarky 😅
Takze bolestou Sa neriad!

sara34valentina
17. sep 2017

@rula glukozovy Mam 2.oktobra, prave pcham Do seba cokadovu a visnovu zmrzlinu, uz to nie su +4kg 😅
Ale +8kg tusim😇
Priberiem zase 😅