V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula nemas zac uz som stastna aj za teba a samozrejme nechcem nic nech sa mi to v dobrom vrati.Ale ja viem co prezivas ked sa nedari....ja som bola uz tolkokrat dole psychicky ale vzdy ma nastartoval niekto muz vy....a ked som videla tehotnu apebo pocula z blizka biekto doma bolo kopu placu pretonaozaj tebe a kazdej ktora chce zo ❤to prajem
@badimeria dakujem❤ ved uvidime najblizsie dni, citim sa na ms vobec nemam ziadny tehu priznak☹. a psychicky som bola zle minuly cyklus...
nastastie mi nevadia tehotne a babence okolo, a s tou tehu kamoskou sa oblapame a hladkam jej brusko. s tymto problem nemam. ona sa teraz s babenkom za mna modli. a ja sa modlim za nich aby bolo vsetko v poriadku.
@rula zlaticko,drzim palce 🙂 vyzera to velmi nadejne 🙂 Verim,ze uz to vyslo 🙂
@melisssssa dakujem, cakaju ma dlhe 4 dni, fakt sa mi na tu laparku nechce😖
😂👍 to vies, ze testnem. uvidime ako bude graf, zajtra, pozajtra a v utorok spravim TT. 😘
@rula je tam dúšik zlatko
AK budes tehu zakladam vestiaren (srandujem) 😂
❤️
Zajtra cakam na dalsiiiii
❤️
@sara34valentina ty len nesranduj,lebo potom si zelame vsetky vyvestit.....cakaaam😉
@sara34valentina ahoj nooo ale uz na nom skoro nic nie je,uschol a vybledol. ale kludne Ti zajtra ocikam dalsi.😉
😘
@rula kolko dpo si
@sara34valentina cca 10_11
@rula aha
Nö mozno prebehlo uhniezdovanie dlhsie, uz by mal ukazat, Zajtra obcikaj 🙏
@sara34valentina @rula mne vzdy ukazal az tak den pred ms a napr.pri Pepe mi slovensky test ani neukazal a z tej istej vzorky rakusky uplne jednoznacne..
@rula zienka moja zlataaaa,aj ja tam vidim duuuuusika 😍😍
Boze daj aby to naozaj bola ta prava ciarka ❤❤
@rula mojko ja som chodila na wcko den pred ms, ze uz dostanem, bolesti rovnako ako na ms.. Potom som to kura piekla, napinalo ma, reku Mam test skusim (Neverila som, kedže som bola Aj podrazdena, Aj prsia boleli, a pri eliaskovi som bola kludna) to bolo den pred ms, robim test, a Bum boli tam dve ciarky 😅
Takze bolestou Sa neriad!
@rula glukozovy Mam 2.oktobra, prave pcham Do seba cokadovu a visnovu zmrzlinu, uz to nie su +4kg 😅
Ale +8kg tusim😇
Priberiem zase 😅

😂😂👏😂😂 tak si ma rozosmiala, dakujem. taka si zlata, ze ,,ja uz to doma nechcem,,. Ale si poklad, velmi Ti za ponuku dakujem, ale ak to bude pravda, tak ju prijimam a urcite to nechcem zadarmo.❤❤❤