icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
17. dec 2017

@sara22 nö si zlataaaa
Ved Jonasko Sa Tak hadze v brusku, Mam pocit ze vyskoci Sam..
❤️
Je to ine tehu..
Viac som Sa natrapila..
❤️
Ja uz vydrzim tych par dni, len nech je zdravunky a porod prebehne bez komplikacii..
(kamaratka rodila 29hod,zle jej daco pichli, strasne bolesti, nevedela dva dni chodit, nevedeli zistit Co jej je, Potom z domu sanitkou Do nemocnice, ma horucky 40, zrazeninu obrovsku v maternici, nevie Sa jej maternica tym padom stiahnut..
)
Äh bože 😔
Vcera zase Ti jedna na koniku pisala, ze jej kamaratke synček umrel nahle v spani (20mesacny)
Taka som z toho zarazena, po 6potratoch Toto prezit.. Dakedy Sa pytam, prečo Boh nieco take dopusti, tolku bolesť..
Elias spinka v postielke v spalni somnou, ale uz aj vo svojej izbicke bo velkej posteli, muž dolu na madraci vedla neho, cize nikdy nie Sam, nö po vcerajsku bude spat somnou v spalni.
Nedokazem si predstavit, ze by Mi on Tak zaspal. 😖
❤️
PRETO MYSLIM POZITIVNE A IDEM DNES DAKE KOLACIKY ESTE NAPIECT A MYSLIET NA KRASNE VIANOCE, NA MOJU LASKAVU RODINU, KTORA STOJI PRI MNE A MI POMAHA.
❤️
VAZME SI KAZDUNKU MINUTU
❤️
AMEN
❤️

sara22
18. dec 2017

@sara34valentina nemozes na take ani mysliet.. Ja tomu tiez nerozumiem. Absolutne nepochopitelna je pre mna rakovina u malych deti, preco ten malinky cloviecik si musi tolko vytrpiet, och 😖 ja si neviem predstavit,ze by sa mi to stalo, asi by som umrela od zialu 😭

sara34valentina
24. dec 2017

VESELE a POZEHNANE vianocne sviatky ŽENY ❤️

kakatulik
24. dec 2017

@sara34valentina aj Vám požehnané Vianoce!

mimikas
24. dec 2017

Dievcata zelame vam stastne a pozehnane vianoce, plne lasky a pohody

sara34valentina
24. dec 2017

@mimikas bože aki su krasniiii ❄️

badimeria
24. dec 2017

Aj my želáme šťastné a vesele

rula
24. dec 2017

Babiky, krasne a pozehnane Vianoce, vela zdravia a Bozieho pozehnania Vam prajem. Krasne fotecky, deti su nadherne, drzte sa a prajem rodinnu pohodu, bez stresu a vela lasky. cmuk

sara22
24. dec 2017

@badimeria
@mimikas baby, krasnych chalanov mate 😍

Krasne vianoce vsetkym, ja konecne s vylozenymi nohami, aj ked s bordelom v kuchyni 😁 zajtra sama doma, muz ide na otocku za mamou na chalupu, obe baby chore- viki zapalene oci, horuckuje a sopli, pepe sopli a nervne su jak.. Snad to prezijem bez ujmy 😅

badimeria
24. dec 2017

@sara22 ďakujeme ja sa tiež motám v bludnom kruhu najprv ta nemocnica s drobcom a prišli sme domov a celé sviatky a včera ešte sme behali so starším synom po nemocnici dali infúzie a pustili domov a dnes to už dostal aj manžel takže pomoooccc ja nesmiem lebo neviem ako by fungovali inak Ježiško bol krásny detičky spokojne snáď sa aj vám všetko splnilo 🎄

sara22
25. dec 2017

@badimeria a zistili, co to je za plagu?

badimeria
26. dec 2017

@sara22 nie ze iba klasicky vírus črevných zvracanie a hnačka lebo výter negatívny aj všetko ostatné.

sara22
26. dec 2017

@badimeria to je divne,ze ho to tak polozilo

rula
2. jan 2018

@sara34valentina ahoj , no ako sa citis? ako to zvladas? 🙏

sara34valentina
2. jan 2018

@rula davam si Max 4dni, nevladzem Nic..
Ani sediet, uz je uplne dolu, tlaci ma velmi..
❤️
Plus ma svrbi rameno, bola predvcerom na pohotovosti, ze Co to.
Sucha koza, hormony vraj
Idem Sa doskrabat
😥
Uz to snad zvladnem
❤️

evi789
2. jan 2018

@sara34valentina
Ahoj-ahojte
Šťastný nový rok baby. Drž sa moja,určite to už nie je ľahké.. Na kedy si vypísaná presne?

sara34valentina
2. jan 2018

@evi789 Termin 18.-1.
Ale porodim skorej, brusko uz dolu..
Je to narocnejsie ako prve bolo..
❤️
Dakujem moja
❤️

evi789
2. jan 2018

@sara34valentina pozri v podstate už kľudne môžeš porodit, takže ak by si skôr tak pohoda.
Myslím na Teba veľa,si silná a áno,druhé je určite náročnejšie.
Posielam 😘❤️

sara34valentina
2. jan 2018

@evi789 jasne uz ma vyse3kg a po37tyz uz je donosene
❤️
Uvidime kedy Sa vypyta
❤️

rula
2. jan 2018

@sara34valentina oki, tak sa setri, nech mas silu na porod. 😘

rula
4. jan 2018

ahojte babiky, potrebujem radu. kuknite moje prispevky v teme ,,duch na teste 2,,. dakujem

nicolettka2126
autor
4. jan 2018

@rula ahoj rulka moja zlata,mne to nejde vobec najst,skus ma tam oznacit alebo pripojit sem link 🙂

mimikas
4. jan 2018

@rula mojko citala som, napis kolko dni po ovu si? Mas to teraz take rozhadzane tak sa to tazko urcuje ale modlim sa aby bol pozitivny

mimikas
4. jan 2018

@sara34valentina mojenko to druhe tehu je take fakt narocne. Aspon aj moje bolo, neboj maly sa rychlo narodi a vsetko bude ok a budete si ho uzivat.

rula
4. jan 2018

@mimikas meriam BT, som 11 DPO

mimikas
4. jan 2018

@rula mojko, tak urob test zajtra, podla mna este vobec nemusi byt silno pozitivny, nakolko len teraz sa zacinaju tvorit hormony.

rula
4. jan 2018

@mimikas ja bojim, pockam asi do tej nedele.

mimikas
4. jan 2018

@rula mojko neboj sa, toto uz nie je v nasich rukach, ja verim ze je pozitivny, testni rano a uvidime.

rula
4. jan 2018

dakujem za vsetky dnesne srdiecka, velmi ma potesili.

mimikas
4. jan 2018

@rula vyhrabala som foto prveho testu s Alankom