icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
7. jan 2018

@badimeria podla teploty tehu nie som. a nie som smutna.

sticker
rula
7. jan 2018

@badimeria ano 10, lady max

badimeria
7. jan 2018

@rula potom počkáme a ta potvora nech. dnes ani len neskúsi nakuknut.A cítiš sa na MS ci stále nie

rula
7. jan 2018

@badimeria no prave, ze necitim ms, nic. ani ms ani tehu.

sara22
7. jan 2018

@rula ja by som si spravila este iny test a kludne aj nie rano. Mne napr.rano ukazalo slabsie ako cez den..

nicolettka2126
autor
7. jan 2018

@rula zlatko ja tam vidim dusika,dokonca mi pride taky ako moj na prvom testiku,idem pohladat foto 🙂

nicolettka2126
autor
7. jan 2018

@rula paci tu je ten moj prvy dusik,ktory mi tu prave beha po obyvacke 😊

badimeria
7. jan 2018

Baby bodaj by to tak bolo držím palce a tesil fakt ako @rula

mimikas
7. jan 2018

@sara22 to viem koli tomu ze som hladala minule foto mojho prveho testu. Inak neboj zas tolko si nepamatam

rula
7. jan 2018

teraz je tam ten duch vidno, nemusim ani prikukat. mozno testnem poobede alebo podvecer.

badimeria
7. jan 2018

@rula zlatko možno to je tam naozaj a dá sa ti dat ešte foto ako to teraz vidno

rula
7. jan 2018

@nicolettka2126 hm,ten moj je nazivo teraz podobny Tvojmu. uz vyckam najblizsie dni co bude.
dakujem .

mimikas
7. jan 2018

@rula ja tam nic nevidim mojko, ale ak ty pri svetke vidia, testni vecer alebo zajtra. Teplota neviem, mne kolisala, nebola stale rovnaka.

mimikas
7. jan 2018

@sara22 ja som rano mala negat a vecer peknu slabu ciarku.

nicolettka2126
autor
7. jan 2018

@rula tak potom je to urcite tehotenstvo zlatko nase,tie lady testy naozaj nezvyknu duchovat 🙂
Jeeeeminenku,tak veeeelmi ti drzim palce aby silnela ciarockaaaaa 😊

sara22
7. jan 2018

@rula na tomto poslednom tam ciarku vidim aj ja. Testni este poobede, uvidime. Ja som okolo 14 mala najsilnejsiu. A kedy ti pocas dna zvykne ms chodit?

sara22
7. jan 2018

@rula aj negativ na mojom mobile ju tam vidi 😁

rula
7. jan 2018

testnem poobede, a ms mi codi bars kedy pocas dna, aj rano aj vecer....tak cakame

sara22
7. jan 2018

@rula normalne mam motilikov v bruchu,ja verim,ze to je 👶

rula
7. jan 2018

a ja som uplne v rozpakoch.... hm.... poobede skusim dalsi, ci bude rozdiel

sara34valentina
7. jan 2018

@rula
Dobre ranko
Vidim aj ja dusika 😘ak pride ms,skus si na nete precitat ,su zeny ktore maju HCG ked nieco nie je v poriadku s ich zdravim,dade som to citala,ze HCG je v Krvi casto..
Moja drzim palce aby Tam bola zajtra silnejsia ciarka.
Ked zena velmi tuzi Mat dieta tiez moze produkovat jemne HCG si predstav,dokonca sa zacne citit ako tehu a nakoniec to je cysta velka ako hrom ktora vznikla Tym ze zena v podvedomi tak moc tuzi.....

rula
7. jan 2018

@sara34valentina no, ale ja sa citim super aj fyzicky aj psychicky a uz vobec nie tehu. ani naznak po ms ani tehu priznaky, nic.
budeme cakat...

sara34valentina
7. jan 2018

@rula mojko Skoda ze si si nevies overit krcok,ja som si No kazdy mes kontrolovala a vzdy ked som bola tehu sommhned vedela Este pred terminom ms

sara34valentina
7. jan 2018

@rula ja mozno pojdem coskoro rodit

rula
7. jan 2018

@sara34valentina idem sa za Teba pomodlit, nech to dobre prebehne. pa

badimeria
7. jan 2018

Baby je mi hrozne revem ako soplave decko až teraz som si uvedomila ze ja som nedostala vôbec MS ocikam a tam toto nechceme tri a ešte beriem lieky problém s chrbticou atď mňa porazí co ja idem robit

mimikas
7. jan 2018

@badimeria musim ti oznamit ze si tehotna

mimikas
7. jan 2018

@badimeria co sa tyka liekov zatial sa nelakaj, babatko este nue je napojene na teba. Mozno je to pozitivny vysledok z liekov? Ked prejde prvotny sok ustalis si to v hlave. Bud silna

agathachristie
7. jan 2018

@badimeria gratulujem. Tri nechces, ale to určite prejde a začneš sa tešiť. Ja tri chcem a nedarí sa. Bude to super uvidíš 😘😘
@rula nebuď smutná. Vidím tam ducha, snáď nedôjde ms.

badimeria
7. jan 2018

Och keď ja som totálne na dne až sa klepem. MS som mala mat 27.12. Lenže neprišla vtedy lebo ovulka bola pekne posunutá. Poznám ten hlien atď Keď si tak spomínam tu tímu tu bola iba 26.12. a to sme si vraveli ze potom sa mi možno aspoň spustia čiže jedine ten deň sa to mohlo stať. Dnes som teda 12DPO