V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula zlatko ja tam vidim dusika,dokonca mi pride taky ako moj na prvom testiku,idem pohladat foto 🙂
@rula paci tu je ten moj prvy dusik,ktory mi tu prave beha po obyvacke 😊
teraz je tam ten duch vidno, nemusim ani prikukat. mozno testnem poobede alebo podvecer.
@nicolettka2126 hm,ten moj je nazivo teraz podobny Tvojmu. uz vyckam najblizsie dni co bude.
dakujem .
@rula tak potom je to urcite tehotenstvo zlatko nase,tie lady testy naozaj nezvyknu duchovat 🙂
Jeeeeminenku,tak veeeelmi ti drzim palce aby silnela ciarockaaaaa 😊
testnem poobede, a ms mi codi bars kedy pocas dna, aj rano aj vecer....tak cakame
a ja som uplne v rozpakoch.... hm.... poobede skusim dalsi, ci bude rozdiel
@rula
Dobre ranko
Vidim aj ja dusika 😘ak pride ms,skus si na nete precitat ,su zeny ktore maju HCG ked nieco nie je v poriadku s ich zdravim,dade som to citala,ze HCG je v Krvi casto..
Moja drzim palce aby Tam bola zajtra silnejsia ciarka.
Ked zena velmi tuzi Mat dieta tiez moze produkovat jemne HCG si predstav,dokonca sa zacne citit ako tehu a nakoniec to je cysta velka ako hrom ktora vznikla Tym ze zena v podvedomi tak moc tuzi.....
@sara34valentina no, ale ja sa citim super aj fyzicky aj psychicky a uz vobec nie tehu. ani naznak po ms ani tehu priznaky, nic.
budeme cakat...
@rula mojko Skoda ze si si nevies overit krcok,ja som si No kazdy mes kontrolovala a vzdy ked som bola tehu sommhned vedela Este pred terminom ms
@rula ja mozno pojdem coskoro rodit
@sara34valentina idem sa za Teba pomodlit, nech to dobre prebehne. pa
Och keď ja som totálne na dne až sa klepem. MS som mala mat 27.12. Lenže neprišla vtedy lebo ovulka bola pekne posunutá. Poznám ten hlien atď Keď si tak spomínam tu tímu tu bola iba 26.12. a to sme si vraveli ze potom sa mi možno aspoň spustia čiže jedine ten deň sa to mohlo stať. Dnes som teda 12DPO

@badimeria podla teploty tehu nie som. a nie som smutna.