V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria skús sa ukludnit,aj keď to plánované nebolo,dieťa je dar. S mužom to preberiete a rozhodnete sa ako ďalej,neplac.
@rula držím silno palce,vidím tam dusika. Ja som pri prvom tehu tiež nič necítila,vôbec nič.
@saravalentina myslím na teba. Ako sa máš?
@sara34valentina ahoj úplnesom prehliadka tvoj príspevok v ošiali. Tebe samozrejme držím palce aby si bola silná a boli ste zdravucky. Nech to už máš za sebou😘😘😘
@badimeria mojko vsetko v zivote ma svoj zmysel, to babatko asi velmi chce ist ku vam. No chlapi veci riesia jednoduchsie ako my zeny, mozno to je aj dobre, ze zachoval ten tvoj klud. Neboj vsetko bude ako ma byt, si super mamina a verim ze mas vedla seba super chlapa, spolu to zvladnetw a vychovate drobca v laske.
@badimeria teraz vidim zlatkooooo,wau az mam zimomriavky,fakt ❤
A tiez mam na to taky mazor ako dievcata,pre nieco sa to stalo,to babatko ma byt vase,prislo sice neplanovane,bez snazenia,ale isto vie preco ❤ Malo to tak byt,tak ako aj Evka pise je to zazrak ze den pred CT ta napadlo spravit si testik...to isto nie je nahoda 🙂
A zvladnete to,urcite,prvotny sok opadne za par dni a budes sa tesit 🙂 A je perfektne ze muz zareagoval ako zareagoval,s kludom,ziadna panika,to je len a len dobre 🙂 Uvidis porozpravate sa a hned budes kludnejsia 😊
Mozno k tvojim krasnym princom chcela pribudnut jedna princezna 😉
Drz sa zlatko a aj ked si v soku,ja ti tisko gratulujem ❤❤
@sara34valentina
Zlatko mas kontrakcie,ci??Citis ze to na teba ide??
Myslim na teba siiiiiilno,uz sa tesim na Jonaska 💙💙
@rula bambulka,ty tiez este testniiiiiiiii,juuj v takom napati som,ako sa to tu rozprudilo,mam deja vu,uplne ako pred viac ako dvomi rokmi 😍😍
@nicolettka2126 ďakujem strašne dobre sa to pocuva💗manžela mam skvelého lepší byť ani nemôže asi ako každej z vás je pre vás jedinečný. No tak princezná keby bola to by bolo také naše nesplnené prianie ale už sme si tak zvykli že máme dvoch chlapov💕a ze iba dve a posledne dni som si stále vravela konecne ide mat v lete dva lebo už bude taky iný. Ach ešte ze vás tu mam baby moje
@badimeria no budes si moct znova uzivat take malilinke vonavucke babatinko,to bude paraaada 😍😍
A chlapci budu urcite na maximum svojho najmensieho surodenca ochranovat 💙💙
Bude dobre neboj,len to treba trosku stravit,predsa len si to necakala tak si v soku 🙂
A muz este spi?
A vtedy ten jeden raz co si myslis ze vtedy si otehu,vtedy ste si nedali pozor alebo vyhrala "kvapocka lasky"? 🙂
@badimeria to je novinkaaaaaa zenaaaaa
Gratulujem,klud 😘😘😘😘😘😘😘😘
@nicolettka2126 mojko Este nie Ale uz je uplne dolu a vsetko ja boli,krize,podbrusko,ritka,tlaky..
Coskoro....Este ma12dhi Ale Bude to skorej
@rula ako pozeram takmpozeram vidim Tam naozaj jemne dusika
@badimeria bolo by od neho pekné keby ťa objal a ukľudnilo, ale bohužiaľ sa už asi nie je moc o čom baviť. Nechránený sex je vždy riziko. Skús to prijať. Proste to tak malo byť s odstupom rokov si určite povieš, že je to to najlepšie čo sa mohlo stať. Bude to dobre 😘 daj sama sebe čas to spracovať, nechaj pocity voľne plynúť a časom sa to utrasie.
No u nás ta metóda fungovala vždy akože dáva si pozor nerobíme to naplno a ešte som mala deň pred MS lenže 5eraz už viem ze sa mi to cele posunulo zas a keď som čakala MS vtedy bola len ovulka. A ani vo sne by ma nenapadlo ze ja co som mala problém otehotnieť cez plodné dní keď sme naplno robili mimi že sa mi to stane aj keď si dávame pozor ☹aLe
Tak nie som blbá aj tak je to nechránený sex no ale zaskocilo ma to.
Baby a teraz co mam robiť kedy ísť k Dr nasadiť zas všetky tielieky a injekcie alebo to nehat na prírodu ak sa má udržať udrží sa?
Baby ten digitálne test mi ukazuje 1-2tyz
@evi789 tak nečakal keď vstal tváril sa ze nič nepočul a bol ticho až kým som ja nezačala že čo ideme. Tak ze ci to ja zvládnem a ci to my zvládneme zas na novo lebo mam fakt od pôrodu problém s chrbtom. A bojí sa ze keď teda ôk necháme si ze sa začne tešiť a zas príde to sklamanie ako naposledy pred drobcom dva krát sme prišli o babo. Čiže tak ako sním lomcujú tieto myšlienky som na tom rovnako bojím sa odviazať a prijať to aby zas nedošlo sklamanie v tomto sme re ☹

@badimeria sex bol 26.12.