icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
7. jan 2018

@badimeria áno,chápem vaše obavy samozrejme,ale v podstate to prijal bez problémov až na to že sa o vás bojí,že? Pozri,dáte tomu šancu a bude ako ma byť.. ste skvelá rodina,určite bude všetko dobré . A máš problémy s chrbticou kvôli tehotenstvam? Či som to zle pochopila?

badimeria
7. jan 2018

@evi789 ja som mala vždy mám veľké prsia nosím podprdu až E-F ako odkiaľ kedy. Takže ale bolesť z pŕs bola znesitelna a sem tam. Ale od tohto druhého pôrodu mam mega bolesti najprv drieková časť mam posun platničky od pôrodu. A teraz ma bolieva aj krčná a hrudna až do dýchania mi to ide. Tak neviem ako sa po pasuje bez liekov. A nezistí nič viac keď ani CT. Áno boji sa o mňa a celkovo zas tej straty na ktorú sa začne tešiť on to tak všetko prežíva somnou💗

evi789
7. jan 2018

@badimeria ou :-/ tak to teda určite nie je sranda. Porád sa čím skôr s lekárom ako ďalej,zajtra budeš mudrejsia. Želám Vám len to najlepšie a verím,že sa všetko vyrieši a príde to vytúžené dievčatko trebárs ❤ . Máš skvelého muža,to je veľká opora :-*

badimeria
7. jan 2018

@rula moja kedy teestujes? Mrcha dnes nedosla

badimeria
8. jan 2018

Dobre ránko kocky @rula dráha co je s tebou😘

mimikas
8. jan 2018

@badimeria mojko ako sa citis? Robila si dnes este testik?

mimikas
8. jan 2018

@rula ahoj mojko, no ako, neake novinky? Ako je na tom teplotka? MS dosla ci nie?

badimeria
8. jan 2018

@mimikas ďakujem za opýtanie neviem stále zvažujeme aj možnosť si babo menechat☹ idem dnes k Dr po radu co ak nie ako postupovať a ak áno co začať papať pichať atd

agathachristie
8. jan 2018

@badimeria neblázni. Kto výchova 2 vychova aj tri. Do smrti by si rozmýšľala, či to nebola tvoja princezná. Ja ti tak závidím až mi srdce stíska 😘😘😘

rula
8. jan 2018

ahojte babiky, pisem az teraz, som uplne rozbita, podo mnou cervene more, takze asi tak.

nicolettka2126
autor
8. jan 2018

@badimeria zlatko chapem vase obavy aj strach,neistotu...ale myslim si ze by si to casom lutovala..stale by si premyslala co by bolo, ak by tu to babo bolo,ake by bolo atd...Zvladnete to urcite,ty to hlave preber s dr,tak ako pises aby si vedela co nasadit,ake lieky,aj skrz ten tvoj chrbatik,aby to bolo zvladnutelne...
Uvidis,ked zase prvy raz zbadas na sone to male blikajuce srdiecko,vyronis slzicky stastia ❤❤
Vsetko bude v poriadku,nic zle si nepripustajte s muzom,myslime na vas ❤❤

nicolettka2126
autor
8. jan 2018

@rula zienka nasa tajomnaaaa,kam si sa nam stratilaaaa????
Ved my uz pukneme od zvedavostiiiiiii 😊😊

nicolettka2126
autor
8. jan 2018

@sara34valentina
Zlatko drzkaj sa nam,nech ti tych poslednych par dni rychlo zbehne,nech z mas Jonaska v naruci a porod za sebou 😘😘

sara22
8. jan 2018

@rula och,to mi je luto ☹ ako si dohodnuta dalej s dr? Budete este nieco riesit?

agathachristie
8. jan 2018

@rula mrzí ma to ☹️ nevadí o mesiac spolu bojujeme ďalej. Ešte to nevzdávaj 😘

nicolettka2126
autor
8. jan 2018

@rula ojoooooj,to snad nieeeeeee 😓😓
Ach jo,ved tie tesriky vyzerali tak nadejne :-/
Je mi to luto,tak velmi som duuuufala ❤

sara22
8. jan 2018

@badimeria neblazni, to zvladnes,uvidis! Jedno dieta sa uz pri 2certoch strati, matko uz je velky, bude ti pomahat a chrbat si das dokopy hned po porode. Mas skveleho muza a spolu to date, uvidis! Ja si tiez myslim,ze by si si cely zivot vycitala a rozmyslala, ake by to dietatko bolo

rula
8. jan 2018

hm... psychicky som v pohode, ani mi neni zle, len som strasne unavena. ale uz som v kancelarii, tak sa idem daco robit.

@badimeria vsetky sme tu s Tebou, dievcence napisali to, co citim aj ja, ja Ti k tomu pripajam modlitby , bude dobre. Pan Boh vie, preco nas dve vcera ,,vymenil,,. ..

mimikas
8. jan 2018

@rula jaj mojko coze sa to deje? Boze tak som dufala ze teda aj vam sa uz zadarilo. Chod na gyndu ci nevie nieco dat pre udrzanie babatka po ovu.

mimikas
8. jan 2018

@badimeria mojko neunahli svoje rozhodnutie. Chod k Dr. zisti co a ako sa da riesit, ci by si zvladla dalsie tehu a ci je babatko zdrave aj napriek liekom. Nechaj si to vsetko ulezat v hlave a nasledne sa rozhodni co a ako dalej budes robit. Noc si nevycitaj, stalo sa a rozhodnutie je iba na tebe. Ste ale skvela rodina, drzte spolu a uvidis o 2-3 tyzdne budes mat hlavu cistejsiu a budes sa vediet rozhodnut co a ako budes dalej robit.

rula
8. jan 2018

dakujem za srdiecka , ste uuzasne.

sticker
badimeria
8. jan 2018

Ja ďakujem tiež za srdiečka @rula ono to raz musí prísť!!! Neverím ze by existovala taka nespravodlivosť. Objimam ta najviac ako viem. Som doma od Dr. na Sone nič ešte nevidela. Akurát mam 4x3cm cystu a náznak toho tehotenstva maternica je tak pripravená. A o týždeň znova s rozhodnutím. A ak ho chcem už by som mala y sadiť všetky lieky co beriem a nasadí mi v pondelok všetko čo som brala v tehu. Len musí to mat potvrdene že som si o aby ukázalo.

evi789
8. jan 2018

@badimeria tak držím palce. Ďalšie dni budú asi ťažšie,myslím rozhodovanie. Hocijako sa už rozhodnete,Vaše rozhodnutie bude určite správne. ❤
@rula škoda,raz to určite príde! ❤

rula
8. jan 2018

@badimeria dakujem za objatie. Aj ja Ta objimam. Ano, budem mama, len si musim asi prejst tuto nekonenecnu cestu k babatku a zasa len cakat.
Myslim, ze prvotny sok mate s manzelom za sebou, posielam povzbudenie, verime vsetky ako sme tu, ze a prajeme Ti krasnu princeznu.
Vies, ja som tretia dcera a tiez neplanovana a aj nechcena v podstate. Rodicia pracovali v nemocnici a mali spolu sluzbu, ked im priviezli 2 zrazene deti a to jedno neprezilo. Az vtedy moji rodicia pochopili, ze som dar. Mama mi to porozpravala, ked som mala 37 r. Som sa pytala, ci som bola planovana a chcena. Pocali ma cez ms.

agathachristie
8. jan 2018

@rula neviem sa vcítiť do tvojich pocitov, keďže už jedno dieťa mám, ale my sa snažíme už 10 mesiacov a pomaly to začína na mňa doliehat. Cítim pri nás dušičku. Keď vidím ako sa muz s malou hra tak cítim, že v miestnosti je ďalšia dušička,ďalšie dieťa aj keď som ateista a neverím ani na dušu ale proste si nemôžem pomôcť cítim, že je s nami. Už boli aj slzičky. Odkedy tu dušičku cítim tak každú ms prežívam horšie. Obdivujem tvoje odhodlanie a verím, že vesmír ťa za to odmení. Kedy čakáš ďalšiu ovuláciu? Ja možno tento víkend, ale už mi došli aj ovu testy tak asi pôjdeme na náhodu 🤣 drž sa 😘😘😘😘

rula
8. jan 2018

@agathachristie waw, bola si niekedy tehu a babenko same odislo? ak by ti to pomohlo, daj mu_ jej meno a ja dam sluzit sv. omsu. A Nemusi to byt tvoje dieta, niekoho z rodiny,.co Ty vies? len si vnimava a tato dusa chce Tvoju pomoc mozno. Tak jej pomozeme. ona Ti potom bude pomahat.

rula
8. jan 2018

@agathachristie a co sa sa tyka mna, som 2 DC, netusim, aky cyklus budem mat. ale uz by som prijala svojich 26_28 DC. som 4 mes. po laparke, uz sa to snad da do normalu.Poznam sa uz dobre, hlien, BT. ani ovu testy nepotrebujem a uz ani tehu testy. Teplota neklame. Budem dalej merat, mna to, nestresuje a nemusim ani kazdy den, uz viem aj kedy mam odchylky. My sa snazime ked ma mm chut, ideme cely cyklus stale aj mimo pl. dni😂

agathachristie
8. jan 2018

@rula nie ešte mi bábo neodišlo aspoň o tom neviem. Čudný pocit. Meno neviem či dám lebo to už sa zbláznim nacisto. Ak sa môžem opýtať čím merias BT?Teplomerom či máš ladycomp? Vdaka

rula
8. jan 2018

@agathachristie meriam teplomerom, videla som ho aj v dm, teplomer na meranie Bazalnej teploty, ma 2 desatinne miesta, napr. 36,87.

agathachristie
8. jan 2018

@rula super vďaka 😊