icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
18. jan 2018

@badimeria ahoooj,no teraz ciiitam,super ze si ta tam nenechali,predsa len doma budes vo vacsom klude,mas okolo seba rodinku ktora ti doda energiu a trosku ti pomozu mysliet aj na nieco ine 😊
Zajtra bude teda zase aj sono aj krvicka na hcg?

badimeria
18. jan 2018

@nicolettka2126 áno všetko ale dnes som není vo svojej kozí taja orestrachana len čo na kde pichne atď

rula
18. jan 2018

@badimeria pekne si hovor ,,som normalna tehula,, a tehule maju sem tam aj nejake priznaky, vies ,moja ...

sticker
mimikas
18. jan 2018

@badimeria nie si vo svojej kozi lebo si v strese a este aj tehotna. To sa v tehu stava, vsetko je ok, budes mat krasne miminko, verim tomu

evi789
18. jan 2018

@badimeria úplne ťa chápem... byť v takejto neistote je náročné určite.
Všetko bude dobré moja a hlavne všetko bude ako má byť.
Myslí pozitívne... :-*

badimeria
18. jan 2018

@evi789 ja už som sa dostala poobede do fázy že som už sa vzdala 😢😢😢ja už som presvedčená že to tak je proste už nemám ani jednu dobrú myšlienku len myslím nato aké to je uspatie a milión veci okolo toho. Už neviem ci si domyslam alebo naozaj ma tak poťahu je na jednej strane. Najradšej by som to už mala všetko za sebou... To čo prežívam každý deň je utrpenie prežívanie nie život. Celu rodinu deň čo deň musím vláčik po Dr otras.

evi789
18. jan 2018

@badimeria áno.... úplne ťa chápem ☹ .... je to ťažké veľmi. Ja ta nechcem a ani nebudem presviedčať o opaku... ten kto neprežil takúto záležitosť,nevie s čím to chodí. Bojíš sa ... nevies čo bude čo si mas myslieť... A si možno hovoríš že už by som to mohla mať za sebou... chápem... pozri,ak sa cítiš inak,chod k dr. Dobre?
Ach.... ☹

badimeria
18. jan 2018

@evi789 áno uvidím čo noc a deň prinesie no neviem začínam sem tam cíti pichľavý pocit také cudne... Och ja už nikdy nebudem tehotná ja už na toto nemám silu nech toto dopadne ako ma a začnem s dávkou ochranou

evi789
18. jan 2018

@badimeria ten pichlavy by ešte možno aj bolo ok...len aby to kŕče neboli,nie? Možno si už namyslas lebo si nervózna s znechutená. Neviem naozaj... neprežila som to.
Moja zlatá spolucitim s tebou.. nech to je ako má byť.
Zajtra ideš na sono..krv... uvidíš. Bodaj by bolo všetko ok ❤

mimikas
18. jan 2018

@badimeria mojko drzim praty, verim ze si znechutena a unavena z toho, je to tazke. Je ale dolezite aby si neohrozila hlavne seba, mas dve uzasne deticky pre ktore tu musis byt. Skus si ist lahnut, pustit si neaky film a oddychovat na chvilku

badimeria
18. jan 2018

Musela som prísť na iné myslienky a urobiť ja niečo pre nich ako ony každý deň pre mňa tak akurát som im dopiekla bublaninku poučila s malým dám vanu a skúsim ľahnúť. I keď viem aká odpoveď ma zas zajtra caka😢

kakatulik
18. jan 2018

@badimeria inak to pichanie,moze byt normalne uhniezdovanie. Zeny tu pisali co vselico ich bolelo a pichalo. Skus sa dat do kludu,zapal sviecku,urob teple kakauko so skoricou...tak o sa akurat zblaznis a nic z toho.

badimeria
18. jan 2018

@kakatulik je to pravda úplne som stratila chut do
Života prepadla ma dáka úzkosť panika. Chvíľu po pôrode som bola taka u plakana bez života teraz sa cítim tak isto.

sara34valentina
18. jan 2018

@badimeria a dnes je den moj Ho terminu porodu.
❤️
To Este nemusia vidiet, Ved je To len 20dni

sara34valentina
18. jan 2018

@badimeria a s uhniezdenin mozno len 12-14dni

kakatulik
18. jan 2018

@badimeria skus od zajtrajska nic neocakavat. Nic nebude vidiet asi a HCG bude aj tak dalej stupat asi. Ja si myslim,ze sa to vyjasni a koncom buduceho tyzdna.
Skus aj chlapcov trmdmchu do toho zahrnut. Deti su vnimave. Povedz im,ze ta boli brusko a ze budes rada,ked ti budu pomahat a posluchat. Uvidis aki pysni btdu. Takto chudatka nevedia co sa deje. A ked sa potom dozvfia,ze tam je sestricka,aka radost to bude. Jasne,aj ta druha moznost tu je. Mysli pozitivne.❤🌺

rula
18. jan 2018

@badimeria zapalila som hromnicku, posielam modlitby a dnes som bola za Teba na sv. omsi.

sticker
badimeria
18. jan 2018

@rula och ja ti miliónkrát ďakujem ty si fakt neskutočná aj napriek svojim problémom riešiš ten moj❤️♥️silno ta objimam. Mat ta tak naživo tak by som to asi aj zvládla ľahšie. Pekný večer a ďakujem za teba a za vsetko

rula
18. jan 2018

@badimeria ak chces, pridem za Tebou

rula
19. jan 2018

Dobre rano, co je nove ?

badimeria
19. jan 2018

@rula písala som aj súkromnú postu baby je to zle nič tam není budú ma musieť z operovať bojím sa ako nikdy tak dole som ešte nikdy nebola na obed bude hcg a moja Dr chce niekoho vybaviť aby mi to spravili dnes v nemocnici ja už som hotová na dne

evi789
19. jan 2018

@badimeria ahoj , do kelu ☹
.. a pôjdeš teda,že? Či?

rula
19. jan 2018

@badimeria nezufaj, ak to musi byt, zvladnes to. neboj sa toho, ja neznasam infuzie a mala som ju napichnutu hore, fuuuj bolo to hnusne ale prezila som aj celu laparoskopiu aj narkozu. Chcem babo, tak som to vydrzala. drzim Ti palce. cmuk

badimeria
19. jan 2018

@rula statočna si ďakujem ti miliónkrát ja na tie ihly som si zvykla za tieto dni iba sa bojím narkózy a toho ako mi bude a ako dlho ti to robili není to asi dlhé že?

rula
19. jan 2018

@badimeria no, nemam ziadne zily, zle sa mi berie aj krv.
zakrok bol v pohode, dali mi naladovku, previezli na operacku,tam uz som skoro nevnimala a potom som sa zobudila na izbe ked ma prekladali na postel.bolo mi zle , ale okolo 17.00 som uz chodila.kolegyna vedla mna isla o 15.00 domov, ja som mala zavedeny dren, tak ma pustili az rano.

melisssssa
19. jan 2018

@badimeria boze moja,tak mi ta je luto... ja,ale stale verim,ze to hcg stupne a vsetko bude ok...ked si povedala dr kedy doslo pravdepodobne k oplodneniu,tak stale si mysli,ze uz musi byt nieco vidiet? A ty mas nejake bolesti?nemas to skor len v hlave?

rula
19. jan 2018

@badimeria dlhe to neni, 20_30 min. ale Ty o nicom nevies...toho sa neboj. Ale aj tak nechapem, preco nepockaju aspon do pondelka.

badimeria
19. jan 2018

Ona sa bojí aby sa horšie nestalo aby cez víkend to neruplo ale tak baby vacok by už malo byť vidieť plod nie ale ani ten tam není ani ta tekutina takže už asi není ocom naposledy bolo hcg v stredu 789 co každý druhý deň sa ma zdvojnásobiť dnes by malo byt okolo 1500 a nad 1000uz ma byt základ vidno nemám nič. Tu už asi není ocom polemizovať pan boh asi to takto chcel a možno by sa mohlo narodiť nie zdravé babo tak sa snažím si to takto povedať všetko zlé je na niečo dobre

evi789
19. jan 2018

@badimeria presne tak moja. Asi by nebolo zdravé,alebo tvoja chrbtica by to nezvládla ☹.... určite sa to stalo pre tvoje dobro takto.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤❤❤

sara22
19. jan 2018

@badimeria ja len nerozumiem,co chcu a ako chcu operovat, ked nic nevidia a nevedia, kde co je