icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
21. jan 2018

@sara34valentina áno moja snažíme sa. Teraz je tretí mesiac. Zajtra mi.ma prísť mrcha. Kúpila som si inú testy aj bazalny teplomer,skúsim odsledovat.

ajajaj00
21. jan 2018

@rula paci sa😃

mimikas
21. jan 2018

@ajajaj00 na zozratie su. Uzasni

evi789
21. jan 2018

@ajajaj00 ❤❤❤❤❤ na spapanie 🙂 .
Vy moj a už ostanete pri dvoch chlapcekoch? :-*

sara22
21. jan 2018

@ajajaj00 😂😂 to je sranda,oni sa na seba vobec nepodobaju 😂😂 ale su krasni, mateo uplne ako hollywoodsky lamac zenskych srdc tam vyzera 😊

badimeria
21. jan 2018

@ajajaj00 jej krásny sú na spapanie❤️

evi789
21. jan 2018

@badimeria ahoj 🙂 ako sa máš dnes?

sara34valentina
21. jan 2018

@ajajaj00 furt Ho boztekujem
❤️

sara34valentina
21. jan 2018

@evi789 Drzim silnoooo palce ❤️

evi789
21. jan 2018

@sara34valentina ❤ ĎAKUJEM ❤
smejem sa tu na sebe 😀 .
Vravím keď už ten bazalny teplomer mám tak si odmeriam teplotu,ale zabudla som ráno. Vstala som o 10-ej a zo srandy som si o 12ej odmerala a 37,22 😂😂😂😂😂😂😂. Neboj,viem že to je už prd platné len bolo dobré vidieť takú teplotu 🤣🤣🤣🤣

agathachristie
21. jan 2018

Ženy zlaté, tento cyklus som už oplakala. Testy negatívne keď som ich s prvou mala už dávno pozitívne. Všetky príznaky ms a predtým aj pms. Dnes celý deň čakám ms a zatiaľ nič tak reku testov mám plno spravím si. Vidíte niečo? Je to úplne lacný test z ebay. Následný mamatest neukázal nič. Akurát sme sa dosť hádali s mužom tak toto hádku rýchlo ukončilo 🤣🤣 stále sa cítim úplne na ms aj keď viem, že to môže byť aj tehu. Uvidíme zajtra ráno ako to vypáli.

evi789
21. jan 2018

@agathachristie ja tam jednoznačne vidím druhú čiarku 🤔😶 vyzerá to nádejne 🙂 držím Palceeeee

sara22
21. jan 2018

@agathachristie ja tam vidim uplne jasnu ciarku 🎊🙌 mne tiez tento test ukazal ovela skor ako vsetky slovenske, pri prvej zasa rakusky test o 5 dni skor ako na slovenskom duch. Badimeria bde mat tehu partacku 😊

agathachristie
21. jan 2018

No uvidíme ráno kocky, v piatok som mala 3 poldeci a deň predtým dva ibalginy 😱😱😱 o káve a pive pomlcim za posledné dva týždne. Snáď to bude všetko ok.

evi789
21. jan 2018

@agathachristie neboooj 😀

nicolettka2126
autor
21. jan 2018

@agathachristie jejooooooo tak toto je krasna druha ciarocka vyzera to veeelmi nadejne 😍😍
A z tych poldeci a liekov si nerob starosti,v takomto stadiu tehu si myslim ze to este nema vplyv na babo 🙂
Drziiiim silno silno prsteky aby si rano pridala dalsi dvojpalickovy testik ❤❤

agathachristie
21. jan 2018

Vďaka kocky, irónia je, že to bolo naše úplne prvé snazenie, ktoré nebolo podľa ovulacnych testov 🤣🤣 asi tam bola chyba. Do rána sa mi vznieti hlava 🤣🤣

rula
21. jan 2018

@agathachristie jeeej Ty si v tom.... aaaaa waw super . aleluja. tak sa uz nehadajte s muzickom, lubte sa.
a ten alkohol a lieky nevadi, zarial to ide babenka. juj tesim sa, nech pekne ciarka silnie.

rula
21. jan 2018

@agathachristie ide to mimo babenka

rula
21. jan 2018

inak nedele su v tejto skupine ake vzrusujuce...🙂

evi789
21. jan 2018

@rula hej hej 😀 a pekne sa tu zatehulnieva 😀

nicolettka2126
autor
21. jan 2018

@agathachristie vidis,to je fakt ironia,asi fakt nie nadarmo sa hovori ze to treba nechat plynut prirodzne a nie sa milovat podla nejakych testov 🙂 Ale ja som si tiez robila veru,aj bazalku som merala 😁
Ono je to niekedy tazke vynechat tie testy ale velakrat sa fakt potom podari ked sa na ne clovek vykasle 😊

rula
21. jan 2018

@ajajaj00 ale aki herci to su, krasni, zdravi. Bohu vdaka.

agathachristie
21. jan 2018

Neviem baby, z 3 testov 2 negatívne. Neteším sa zatiaľ radšej. Ďakujem za podporu ste super 😍

nicolettka2126
autor
21. jan 2018

@agathachristie robila si aj teraz testik?

sara22
21. jan 2018

@agathachristie ale robila si tie iste testy? Mne slovenske fakt nic neukazovali,ked one step z ebay mi uz davno jasnu ciarku dali. Mozno to aj niekde najdem..

agathachristie
21. jan 2018

@sara22 2x len lacný a raz mamatest. Ale na tie druhé dva bol moč o polhodinu neskôr takže mohol byť slabší. Z prvého cikania pozitív a z druhého dva negatívne.

ajajaj00
21. jan 2018

@mimikas dakujemee😘

nicolettka2126
autor
21. jan 2018

@agathachristie nooo tak polhodka je fakt malinko,hlavne ked je to este taky uplny zaciatok tehu 🙂
Skus teraz 2hodky aspon neist cikat a nepit moc vela a potom skus zase ten lacny co ti ukazal ciarocku 🙂

ajajaj00
21. jan 2018

@sara22 oni maju este aj povahu inu..kazdy sa nas pyta ze to su dvojicky🙈😳😂