V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 dakujeme zlatiil..nooo on je moja kopia ale ze uplne..este aj tie huste vlasy ma po mne😂 Laurinka sa ma ako vybozkaj ju
@ajajaj00 chutni su velmi princovia malicki 😍😍
Kedy sa vraciate naspat do Rovinky bejbyyyyy? 😊😊
Laurinka sa ma supeeeer,rastie ako taka zihlavka,ustocka sa jej nezastavia ani na chvilku,uzasna je laska moja ❤
Aj my posielame chrustikom veeeela boztekov 😘😘😘😘
@agathachristie Drzim palceky nech je to tehu
❤️
@agathachristie no vyzerá ze nedeľu sú fajn😘moja ja tam vidím jasnú čiarku takže ráno cikaj a držím palce nech to tak je teším sa ze to vyšlo takto sup sup a muzikál vychladne neboj nič test videl?
@badimeria áno muž videl. Hádali sme sa o kravine a zrazu som to zbadala tak kričím nech príde do kúpeľne ale nechcel mal na mňa nervy 🤣🤣 tak som kričala viac a prišiel 😊
@badimeria veľmi správne,užívaj si detičky aj manžela. Som rada ze sa už mas dobre a si vyrovnaná :-* .
Ja som sa tiež učila dnes s Alexkom, učíme sa prózu,každý rok chodi recitovat,tak teraz sa učíme. A klasika...varenie,domáce práce...umyť vlasy,vyzehlit si ich 😀 u mňa to je poriadny ceremoniál ..mám husté vlasy 😶...takže tak.
Zajtra nečakám mršku 🙂 ale ak príde,nevadí 😉 .
:-*
@evi789 kludne tvoju mrsku posli ku mne 🙂 Ja toez mam zajtra dostat 😊😊
Tebe uz by nemusela prist,ku mne este nech dojde 😁
@nicolettka2126 haha sranda,aké dlhé máš cykly? A berieš ešte antikocepciu či už nie? Preto ti ju mam poslať? 🙂
@nicolettka2126 och zlatko konecne v maji akoze uz tu mam na tej Kolibe toho plne zuby..a druhe babo neplanujete?
@evi789 zlatko vacsinou 27-dnove cykly mam ale napriklad v novembri som mala 30-dnovy,nechapem preco ale zjavne posunuta ovulka 🙂
A antiku neberiem moja,ja som ani nezvykla,brala som ju raz v zivote jeden rok ale nerobila mi dobre tak somodvtedy nebrala,manzel je v tomto "sebakontrolovani" zjavne velmi dobry 😅😅
@ajajaj00 jeeeeej supeeer tesim sa 😍😍 tak ked uz vas tu budeme mat naspat blizucko tak dufam ze dame rande 😊😊
A druhe by sme chceli moja,ale az tak zaciatkom leta by sme sa chceli zacat snazit ak bude vsetko ok 🙂
@nicolettka2126 profik je teda 😀 .. V máji to bude aká ulava preňho 😂😂😂 uvoľnené milovanie 😍😀 .
Teším sa. Plánuješ zas ovu. Testovať?
@evi789 no dufam ze situacia dovoli,ze nepridu ziadne velke necakane vydavky alebo podobne a ze Laurinke budeme moct dat surodenceka 😊😊
A ovu testy by som nechcela robit zo zaciatku,ani merat BT,chcela by som tomu nechat volny priebeh 🙂
Inak ja uz hlasim mrchu,ta potvora ma prekvapila,vecer mi nezvykla prist,vacsinou vzdy rano 😁
@nicolettka2126 držím palce aby bolo všetko tak ako si želáte.
Tak a mrchu som ti poslala ja 😀
@evi789 dakujeme pekne,snad sa nam zelanie splni 😊😊
Dakujeeeerm,som rada ze si ma posluchla 😁😁 A teda verim ze u teba budu v najblizsie dni // ❤❤
@nicolettka2126 ďakujem ďakujem ja budem vďačná za akúkoľvek verziu...ak budú// tak budem najšťastnejšia a ak nebudú,nevadí,bude keď to má prísť ❤
Tak dnes oba testy mamatest aj ten druhý slabá dobre viditeľná čiarka. Bez slnka mi to nejde odfotiť vôbec. Ďakujem za držanie palcov. Opatrne sa začínam tešiť. K dr plánujem ísť najskôr o mesiac. rula,Evi a ostatné snaziace sa posielam vám energiu. 😘😘😘
@agathachristie gratulujeeeeem!!!

@agathachristie Gratulujem moja a ďakujem ❤ zatiaľ mi nedosla ale aj minulý mesiac meškala 3dni tak počkám určite,brucho ma bolí uz. :-*
@agathachristie jupiiii jupiiiii jupiiiiii tesim sa s tebou 😍😍😍😍😍
Potom ked sa ti bude dat odfotit tak sa snami podel o tie krasne dve ciarocky a setri saaaa 😘😘
@agathachristie waaa to je vyyborna sprava. Gratulujem !!! Prajem vela zdravia a pohodove tehotenstvo. A dakujem za pozitivnu energiu. cmuk

@agathachristie jeeej,paraaada🙂 gratulujeem🙂
@agathachristie jej blahoželám moc 💗teším sa s tebou

@ajajaj00 uuuuuuuzasní si chlapci Barbinka,jeden krajsi ako druhy 😍😍😍😍 Mateo je uuuuplne na teba,tvoja verna kopia 🙂