V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula mala som ale už minulý týždeň. Že mi muz strašne smrdel potom aj keď nebol nejak spotený. Musela som odísť do inej miestnosti. Potom malej vlhčené že som sa šla dogrcat. Takúto citlivosť som mala aj s prvou. Dnes má strašne bolia krize. Ale neviem či z toho. Čakám kedy sa mi zas shnusi káva 🤣🤣
@agathachristie to ten smrad je aky indikator...sranda, kamoske smrdela cela drogeria, vsetky cistice, spreje...😂
@rula s prvou mal muž zakázanú akúkoľvek kozmetiku aj deodorant lebo som vracala z toho smradu. Raz prišiel po mňa navonany a ja som sa rozrevala. 🤣🤣
@agathachristie to ake haluze ma zena v tehotenstve 😡
@agathachristie ja som v tehu nemohla zas citit vobec nic zn. Nivea, pecene kura a kopec inych veci, moj muz mi vobec nevonal ani ked bol po sprche 🙂
@agathachristie nemusi Sa Ti kava zhnusit
😉😉😉
Mne v druhom chutila..
A v prvom aj kura Ale v druhom som Sa sla dogrcat.. Druhe tehu budes mat ineeeeeeee
@rula ze haluze
❤️ moja Mne nielen smrdel moj muz, ale kazdy jeho pohyb vadil
😂😂😂😂😂😂😂😂chudáčik
A najlepsia je tehu demencia... A rexlexy..
V 9mes ja Este soferovala
❤️ a raz jednej prednost Nedala, som ju pozde uvidela a ona Sa Tak rozculovala, a ja rehotala na nej.. Nic Sa nestalo, Ale Fakt su rexlexy na uvazenie
❤️
@mimikas no mne tiez cely, aj mi smrdel 🤐 (pritom mi za normalnych okolnosti vonia), aj vsetko co spravil a povedal mi vadilo 😅 ale bola som tak vycerpana,ze uz ked som zaspala,tak som spala a aj ked som sa k pepe budila,tak uz som potom len lahla a spala.. ale je to haluz,ze samicke smrdi samec,s ktorym caka mlada,ze to tak priroda takto divne dovoli 🙄
ja sa tu rehoceeem, no, muzovi nezvyknem citat MK, ale toto som mu precitala, aby vedel, co ho cakaaaa😂😂😂😂
babyyy, nejaky super hotel welnes pre rodiny s detmi .... dajte tipy...cesko=slovensko...
normalne ceny....
Jasné. Samica je oplodnena a samec nech láskavo odpáli čo najďalej 🤣🤣🤣
@rula premena úplne naj tento hotel a jeho okolie...ale cena vyššia. https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/wellne...
@agathachristie hmmm pekne, nieco take, ale blizsie
@rula
@evi789 dobre ránko no včera brala krv a zvýšila sa dva krát tak už mám cez 2000hcg jedine co ma trápi už tretí deň mi strašne hučí v ušiach a nie prestať ci to ten stres tak vyšiel na povrch neviem. Evidentne a co nedošla bruško pobolieva aj keď si tehu moz o nepríde ☹ @rula každý večer časť modlitby ide pre teba nezabudla som a čoskoro ti to vyprosim....
@badimeria mojko Asi si zabudla..
Na zaciatku tehu Sa budes citit akoby si mala mat chripku.. Je to prestavenie a vymena hormonov v tele, telo je vtedy ako by si bola slaba mucha.... Mozes mat nos Plny, bolest hlavy, uši..... Svalov!!
❤️
@sara34valentina ukazuje mi že si ma označila ale nevidím
Baby včera mi mala dojst mrcha,neprišla a ani dnes. Dnes mi prišli ovulacne testy od lauritky,ocikala som zo srandy... a sú tam dve čiarky .... môže to mat nejaký vplyv na tehotenstvo?

@agathachristie pocuj a mas aj nejake priznaky ?