icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
22. jan 2018

@agathachristie pocuj a mas aj nejake priznaky ?

agathachristie
22. jan 2018

@rula mala som ale už minulý týždeň. Že mi muz strašne smrdel potom aj keď nebol nejak spotený. Musela som odísť do inej miestnosti. Potom malej vlhčené že som sa šla dogrcat. Takúto citlivosť som mala aj s prvou. Dnes má strašne bolia krize. Ale neviem či z toho. Čakám kedy sa mi zas shnusi káva 🤣🤣

rula
22. jan 2018

@agathachristie to ten smrad je aky indikator...sranda, kamoske smrdela cela drogeria, vsetky cistice, spreje...😂

agathachristie
22. jan 2018

@rula s prvou mal muž zakázanú akúkoľvek kozmetiku aj deodorant lebo som vracala z toho smradu. Raz prišiel po mňa navonany a ja som sa rozrevala. 🤣🤣

rula
22. jan 2018

@agathachristie to ake haluze ma zena v tehotenstve 😡

mimikas
22. jan 2018

@agathachristie ja som v tehu nemohla zas citit vobec nic zn. Nivea, pecene kura a kopec inych veci, moj muz mi vobec nevonal ani ked bol po sprche 🙂

sara34valentina
22. jan 2018

@agathachristie nemusi Sa Ti kava zhnusit
😉😉😉
Mne v druhom chutila..
A v prvom aj kura Ale v druhom som Sa sla dogrcat.. Druhe tehu budes mat ineeeeeeee

sara34valentina
22. jan 2018

@rula ze haluze
❤️ moja Mne nielen smrdel moj muz, ale kazdy jeho pohyb vadil
😂😂😂😂😂😂😂😂chudáčik
A najlepsia je tehu demencia... A rexlexy..
V 9mes ja Este soferovala
❤️ a raz jednej prednost Nedala, som ju pozde uvidela a ona Sa Tak rozculovala, a ja rehotala na nej.. Nic Sa nestalo, Ale Fakt su rexlexy na uvazenie
❤️

sara22
22. jan 2018

@mimikas mne pri viki tiez moj muz nevonal, musela som ist spat skor ako on, lebo by som nevedela vedla neho zaspat 🙊 citila som sa strasne 😥

mimikas
22. jan 2018

@sara22 mne vadilo aj ako dychal ked spal, cely mi vadil

sara22
22. jan 2018

@mimikas no mne tiez cely, aj mi smrdel 🤐 (pritom mi za normalnych okolnosti vonia), aj vsetko co spravil a povedal mi vadilo 😅 ale bola som tak vycerpana,ze uz ked som zaspala,tak som spala a aj ked som sa k pepe budila,tak uz som potom len lahla a spala.. ale je to haluz,ze samicke smrdi samec,s ktorym caka mlada,ze to tak priroda takto divne dovoli 🙄

mimikas
22. jan 2018

@sara22 to je podla mna koli tomu aby ju iz viac neobtazoval

sticker
rula
22. jan 2018

ja sa tu rehoceeem, no, muzovi nezvyknem citat MK, ale toto som mu precitala, aby vedel, co ho cakaaaa😂😂😂😂

rula
22. jan 2018

babyyy, nejaky super hotel welnes pre rodiny s detmi .... dajte tipy...cesko=slovensko...
normalne ceny....

agathachristie
22. jan 2018

Jasné. Samica je oplodnena a samec nech láskavo odpáli čo najďalej 🤣🤣🤣

agathachristie
22. jan 2018

@rula premena úplne naj tento hotel a jeho okolie...ale cena vyššia. https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/wellne...

rula
22. jan 2018

@agathachristie hmmm pekne, nieco take, ale blizsie

sara22
22. jan 2018

@rula ja som muzovi na 1.vyrocie svadby dala vikendovy pobyt vo wine wellness na morave, ale to je skor na taku romantiku 😁 s detmi ja poznam permon a sitno, prip. velmi si chvalia aguapark v moravii, tak tam..

sara22
22. jan 2018

@mimikas jaaaj,zeby? 😅

badimeria
23. jan 2018

@rula
@evi789 dobre ránko no včera brala krv a zvýšila sa dva krát tak už mám cez 2000hcg jedine co ma trápi už tretí deň mi strašne hučí v ušiach a nie prestať ci to ten stres tak vyšiel na povrch neviem. Evidentne a co nedošla bruško pobolieva aj keď si tehu moz o nepríde ☹ @rula každý večer časť modlitby ide pre teba nezabudla som a čoskoro ti to vyprosim....

sara22
23. jan 2018

@badimeria mojka a robila aj utz,ci ta nebude teraz trapit, lebo na srdiecko este skoro?

evi789
23. jan 2018

@badimeria ahooj,
Takže hcg je ok,teším sa. To hucanie..Hm.. možno ta zmena v tele vieš...každé tehu je iné. Kedy ideš na kontrolu?

sara34valentina
23. jan 2018

@badimeria mojko Asi si zabudla..
Na zaciatku tehu Sa budes citit akoby si mala mat chripku.. Je to prestavenie a vymena hormonov v tele, telo je vtedy ako by si bola slaba mucha.... Mozes mat nos Plny, bolest hlavy, uši..... Svalov!!
❤️

evi789
23. jan 2018

@sara34valentina ukazuje mi že si ma označila ale nevidím

rula
23. jan 2018

Dobre ranko babiky

@badimeria dakujem...
aj ja sa kazdy vecer modlim za vas tehulky, nech ste zdrave aj bublinky v bruskach, ale aj za celu tuto skupinu, ne h da Pan kazdej to, po com tuzite...

rula
23. jan 2018

@badimeria a to hucanie... no mozno je to nasledok tych stresov, poriadne dospavaj, na mobile, pocitaci bud uplne minimalne...uvidis dnes, ci to konecne neprestane..

evi789
23. jan 2018
evi789
23. jan 2018

Baby včera mi mala dojst mrcha,neprišla a ani dnes. Dnes mi prišli ovulacne testy od lauritky,ocikala som zo srandy... a sú tam dve čiarky .... môže to mat nejaký vplyv na tehotenstvo?

rula
23. jan 2018

@evi789 a co keby si nam ocikala tehu test? hmmmmm

evi789
23. jan 2018

@rula zajtra som plánovala kúpiť tehu test. 🤔🤔