V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 presne.. nič nevidia..nechápem prečo mi krv nezobrali ale ok teraz som už mudrejsia ale vtedy nevidel tak som dostala vyvolavacku a hotovo,ale našťastie bolo ok všetko akurát ma brali tak čudne vieš že 36 tt rodim ale podľa mňa som rodila ok lebo malému nič nebolo sám dýchal proste všetko klapalo.. termín som mala podľa ms 13 okt. A porodila som ho 14 okt. 🙂 takže tak 🙂 .
@sara22 staci na 20min
Po 20min uz neucinkuje.. Len tych prvych 15min...
Ja Mam gazu elasticku, dam na plienku, natres studeny Az ladovy..
@evi789 tesiiiim sa na ranne prebudenie a drziiiiim vsrtky styri palce ktore mam aby tam boli dveeeee ruzove ciarockyyy 😘😘
No ahojte dievčatá 😀 ,
Takže testy ocikane,všetko negatívne 😀 😀 takže čakáme ďalej. Idem zavolať dnes dokine. Teplota sa ešte drží stále. :-* odpadnem fakt 😂😂😂
@evi789 nechápem ☹️ mrzí ma to. Treba asi HCG z krvi a sono.
aj digi dogi je negatívny 🙂. Baby len aby ste vedeli ja fakt nie som smutná veď to nie je tragédia moje :-* .
Všetko má svoje dôvody 🙂 všetko sa stane tak ako má moje. Takže vy si zatiaľ uzivajte tehu (tie ktoré ste 😀 ) a ja idem dnes volať doki :-*
@evi789 taaak toto je neuveritelne fakt 🙈🙈😅😅
Veru volaj pekne dokine nech ti vezme krv na hcg,som zvedavaaaaaaaaaaa
Ale papierový test je citlivejší baby, nie? Digitálny má citlivosť 25, takže ja by som stále hľadala ducha na papierovom
Ahojte ja dnes úplne mimo spinenie. Tak buď sa cez víkend rozbehne mrcha alebo neviem.. teplota zatiaľ ostala.. včera ma dosť bolelo brucho. Už by som inak bola rada keby prišla mrcha poviem Vám úprimne

@evi789 waaau tak to si bola rarita 😁😁 Sranda ako sa ta ovula dokaze poposuvat az k terminu ms pomaly..len potom na prd je to ze lekari vzdy vychadzaju z datumu poslednej ms a uz su nervy a stresy a cojaviem co.. :-/