V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 ešte mi zostali 4 😀
@majuskabobi onedlho iste 🙂
juuj tak dnes uz 31 DC..a ms nikde..,ked zajtra nepride tak idem testovat 🙂 len tie moje priznaky mi uz zmizli ☹
@nickyva noo 😳
@melisssssa ja nemam ziadne priznaky tehu nic extremne co by to naznacovalo
@epsonka45 tak kazdy ma asi inac🙂 len mne este do piatku bolo dost blbo,aj som vracala v piatok co mi prislo tak zle z nicoho nic..nafuknute brucho..a furt som chodila cikat..a dnes mi je uplne dobre🙂 uz ziadny priznak tak uvidime co zajtra🙂 ci pride ms ,alebo nie🙂
@majuskabobi @littledesire baby ja dnes 13dc takto. Podľa mna na týchto mojich ružových je to na prd vidno. Myslite ze ze uz sa to blíži ci? Lebo @littledesire ty si mala na tých tvojich riadnu koľajnicu aké na tých ružových ani nic moc tak neviem ci mam silnú cakat
@mojezlate odber je asi 2 -krát, pred ovuláciou a po nej,ja som mala výsledky dobre a aj tak je problém, ktorý nevie zistiť, výsledky prídu do pár dní...ten inofolic obsahuje kyselinu listovu a aj látku,ktorá pomáha na rast folikul..ja som to skúsila a uvidíme o týždeň, prípadne o mesiac či pomáha
@majuskabobi jaaaj to snáď nie, tak to vypadá, že my stálice sa presunieme pekne nepekne k júnovkám ☹ Nevadí, ideme bojovať naďalej. Ja som dnes 12DC.
@vikina6 Mne kazal prist na odber na prvy alebo druhy den menstruacie, tak uvidim. Najhorsie natom je ze priznaky mam ako by som bola tehu ale uz to poznam ze je to len pred menstruacny syndrom. prsia ma bolia mam ich naliate nafuknuta a vzdy mam chut si urobit test ale potom aj tak je biely ako kazdy mesiac.
@epsonka45 juuuuj tak nech len silnie a silnie, drzim palce a tesim sa potichucky s tebou 🙂
@majuskabobi neeee, sak ja som dnes len 18dc ;)
@tamcika cakaj cakaj.. Na 13dc som mala slabu ciarku a na tych ruzovych duplom ;)
@littledesire no veď to ze aby som to nepresvihla, ze ci aj na tých ružových ti zosilnela na rovnaku farbu. Aby som neskúmala stale ze skoro skoro a nakoniec presvihnem to
@tamcika hm hej zosilnela, ti poslem jak dojdem domov 🙂
@littledesire no skús som zvedava ale veď budem posielať aj tak na zhodnotenie 😃
@tamcika vidim to na 15dc u Teba 😀
@rula tak to vyzerá. Da sa skupina premenovat? 😃
@littledesire aj sa mi zdalo,ze nie,ale potom som cosik citala,ze meska 😊
@majuskabobi to by bolo super lebo mam uz len 3 testy 🙂
Babule a neda sa dat tato tema ako sukromna? Len sa pytam
@epsonka45 tiež som nad tym dumala 😀
My v máji nič ☹ ale toľko sexu sme nemali roky takže aj dúfam, že to ešte pár mesiacov potrvá nech sa mužíček snaží 😉
@tamcika no tu som... tu su 13 a 14dc
@majuskabobi to len asi dajake zbozne moje prianie si citala ;) chcela by som....
Baby, mne uz zoslabla, takze sme asi po ovu dnes abo zajtra ;) nastaaava cakacka ;)
@majuskabobi teda ja by som bola za
@littledesire cakacka fáza druha 🙂 ja mam čakačku fázu prvú na ovu haha. Hej tak vidím tak teda to veru sa na moju nepodobá takze čakám čakám zajtra pozajtra dufam

@nickyva pekna zbierka 😊 ked motyka raz vystreli,aj ja budem taku mať 😳