V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina tie zaciatky s druhym miminkom su narocne. U mas zasadne plakali obaja naraz, pripadne Viktorko behal po byte so zapchatymi usami a krical, boli ma z toho hlava 🙂. Preslo to. Teraz su to skvely partaci, spolu sa hraju, Alanko Viktorka milune a kazde rano ho ide zobudit a krici na neho: Wake up wake up. Nasledne sa mojkaju spolu pod paplonom. Viktorko Alanka az zabava, dokonca najnovsie sa zatvaraju spolu v izbe a hraju sa na skrivacku. Takze neboj, vsetko bude ok 👌
@badimeria nemám to celý deň..hlavne poobede keď sa už asi veľmi unavia..už ani šoférovať veľmi neviem poobede. Som v robote.. vravia že to stitna robí tak verím že v piatok to bude....už by som to dávno mohla vedieť keby neposeru odber.. bohužiaľ takú kliniku....ani neviem...fakt. musím pokukat
@mimikas si zlata. Viem ze to bude Neskor dobre, Ale Toto je Fakt narocne.. Jonasko zvracia casto, Aj nam nieco Dali (zahustovaci prasok AR) Ale bolo horsie, nechcel buvat a vela kakal..
Som na pokraji zrutenia.. Nic ine nerobim len periem a prezliekam.. Chce furt Ku Mne, niekedy Sa ani pohnut nemozem od neho! Vycerpavajuce.. Esteze moj muz je Zajtra zase doma a Mi pomoze.. Ked som sama je to tazke. ELIASKO ma tiez potrebuje, vecer plackal lebo furt pred spanim Sa mojkame, citam knizku... Ma tahal za rucku a plakal.. Ja nemohla lebo Jonas zakakany hladny Vrieskal akoby si Ho rezala!
Ja uz nevladzem. Snad bude dnes krajsi den.
Elias bol bezproblemove babo! Odgrgol a spinka furt. Celu noc prespal12"hodi.... Nö a Eliasko vcera chcel v liezt Ku nemu Do ohradky, keby som ho nechytila Tak by rovno hlavou a cely telom spucil Jonaska. Takze on Este netusi ze mu moze velmi ublizit.. Furt som ako na vazkach.. Ked je Aj ticho v Dome Aj Tak pocujem plac. Dnes Idem na 2.5hod Ku kadernikovi, muz to musi zmaknut Sam (obedom, Ked Elias buva) a vecer krvne oddelenie, Mam vyschnuty nos po porode a neviem dychat, IDE Mi to Az Do pluc.. Sucho..
Ale inak Sa mame fajn.. ELIASKO jE sikovny Ale tvrdo hlavy, skusa hranice! Muz mu kadeco dovoluje, takze furt ma nasere a musim mu prizvukovat ze to nesmie! On mu da Telefon, ja NIE! 🤔
Tak Sa furt dokrikujeme... Ich logika ma niekedy ubija! Zastane Mi kolko krat rozum! Jonas je velmi citlivy, velmi ma potrebuje..
❤️ bru nocku, Idem Este schrupnut kym nezakrici Eliasko cez Telefon.. Vstava medzi 6. 00- 07.00
@mimikas krcne tam málo byt
😂
@sara34valentina moja no neni to sranda s tymi dvoma malymi detmi. Ja mam rozdiel len 17 mesiacov, od rana do vecera som bola s dvoma detmi na rukach a muz chodi okolo 19 z prace, co uz vela toho nepomoze.. obe baby si vyzadovali vela na rukach, s petruskou sme sa hravali tak,ze viki na mne vykydnuta a s pepe sme si citali. Ked ma viki necitila,okamzite hore bola. No ona ani v nosici a satke byt nechcela, to bolo blbe..ty si neskusala? By si mala aspon ruky volne pre eliaska. On teraz potrebuje byt vela mojkany, nech nema pocit,ze jonasko mu ta zobral. Je to dolezite pre ich dobry vztah. Treba si najst nejaky rezim, ako byt s oboma..ja som napr.robila take,ze ked petruska papala a viki spinkala, tak som naschval povedala,ze vikinka,teraz nemozem, krmim petrusku. Aby aj ona mala pocit dolezitosti, aby mala pocit,ze nie len ona musi cakat. Lebo ona bola v podstate take iste babo ako viki,aj ked trosku vacsie, ale tiez este babo,co ma potrebuje.. drzim palce,nech sa to zlepsi, predpokladam,ze teraz ide obdobie,kedy bude muz doma. Skus ho zapojit viac do veci s jonaskom,aby si aj na eliaska mala cas
@sara22 je to tazke, nestiham ani odsavat, ani niekedy kojit a mliecka dost..
Vcera bol muz 3hod s detmi, jeden buval, Potom hned druhy, takze to zvladol. Vecer na krcnom, tiez to pol hodinku zvladol... Ale mu rupli nervy lebo som mu neodpovedala *hned, tak krical po mne! To isto z toho ze bol Sam s detmi a Nic nestihal.. Ked som sla od kaderníčky, suseda ze ako sa dari, a ja Sa rozplakala ako male decko😩😞😩na objala a plakali sme spolu,, ak ona dve deticky a tiez uz dakedy nevladze.. Tak to *dobre padlo.. A Este Mi vecer pisala ze som skvela mamička!
❤️ dnes zase naraz v stali, naraz vsetko.. Som zvedava kedy stihnem obed varit
❤️
@sara22 a ak Sa Mi po kojeni nezlepsi dychanie, budu ma musiet operovat
😢
Sa Mi po dvoch tehu vysusila sliznica Tak ze Sa Mi Ta prerazka Ci Co uzavrela 😩
Mam maly nostek, Sa cudoval Doktor ze Este dycham a Nemam ine zdravotne potiaze.
Ahoj idem si po radu preberáme meno možno je ešte skoro ja viem ale ja proste potrebujem ju dáko oslovovať a aj deti aby ju oslovovali menom nech vedia a pripravia sa na sestričku. Ja sa ale neviem rozhodnúť ZARA LAURA EMMA alebo poznáte niečo pekné ešte? Ďakujem ❤️ A viete čo neviem byt kľudná že tak dlho svoju princeznú nevidím ci je v poriadku až 6.3.bude sono ☹ja neviem asi zas somnou hádžu hormóny.
@badimeria za mna jednoznacne LAURA 😍😍
Dovid asi nemusim písať 😁😁
A moja neboj, zbehne zo do toho marca raz dva.. Ale uplne ta chaoem, ja som z roho tiez bola velakrat na maslu ked som tak dlho nemala sono.. Sa mi tie dni vliekli neskutocne.. A potom ten oosledny mesiac som si neskutocne vychutnavala kedze tam uz som chodila na pásy každý tyzden a pocula som celych 20min bit srdiecko mojej princeznej ❤️❤️
@nicolettka2126 ďakujem strašne sa mi páčia všetky tri mena a tentokrát som mužovi oznámila ake jemu sa páčia iba dve jedno nie ale rozhodnem sa ja nakoľko on stále muselo byt po jeho keď sa chalanom.No veru je to na nerva ale čo narobím a ako si napísala presne vlečie sa to ☹
@badimeria rozhodni sa podla seba, ak nahodou pojdete na nejake 3D 4D sono tak si myslim ze tam ked bambulku uvidis, hned budes vediet ktore meno jej vyberies😊😊
@badimeria čas letí ako bláznivý... Vychutnávajú si aj to, že je malinka takto blízko pri Tebe. Už nikdy potom takto spojené nebudete. Za mňa tiež Laura, ale záleží aj na priezvyku. Mne sa momentálne paci Hana a Agnes. Tým Emiek je už veľa.
Inak dievčatá. Mam takú blbú otázku na tie, ktoré už boli tehotne. Mali ste všetky na začiatku bolestivé PRSIA? Mala som dnes dostať ms. Boli ma brucho ako na MS, aj BT mierne klesla, a aj krcok sa mi zdá ze je mäkši a trochu pootvorený, len to prsia nichts.
@kakatulik ďakujem aj ja si myslím ze emmiek je moc. A tie prsia každá to ma iné mňa skôr tak svrbkali pálili. Napríklad susedka co bola tehu ju vždy boleli a keď ostala tehu práve tak nato došla že ju týždeň pred ms nebolia prsia ako zvyčajne 🙂 A zas niekoho boli pod bruško prsia proste všetko ako na ms a ta nepríde žeby vám to vyšlo? ❤️
@sara34valentina mojka, neboj, bude to dobre. Teraz to bolo narocne,bo si bola na nich sama, teraz bude muzik doma a pomoze. A ked pojde zasa robit, uz bude jonasko zasa vacsi a bude to lepsie 😉

@badimeria bola som od nedele v porodnici s tou kamoskou,malu ma stale pri sebe, aj v noci, tak bolo to narocne...
Dnes uz pracujem a dobieham zameskane...