V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
dakujem babiky.... nevladzem ani pisat, uz som z toho snazenia unavena a neviem, ci chcem pocut nahlas , ze sanca je takmer nulova.alebo vlastne ano a uz to vypustim z hlavicky.
@rula počuj ty trdlo tebe normálne na zadok nahádzať.Nehnevaj ma😡 kým neskúsis nevieš ale ak sa budeš takto k tomu negatívne stavať to ti neprospeje.Prosim ver tomu ze sa to podarí musíš tomu veriť. Prečo by pan Boh práve tebe nedoprial? Všetko zlé je na niečo dobré. Možno práve tam ta čaká úspech ako píšu baby raz by si si mozno vyčítala že si za hodila svoju šancu. Hlavu hore ja tomu verím začni aj ty.
@rula aj ja tomu veriiiiim,ze z teba bude mamina. Mozno ta len osud/boh skusa, ako velmi po tom tuzis. Nemozes mysliet negativne, lebo negativnymi myslienkami si privolavas negativne veci. Rulka,nevzdavaj to, si silna zena a niekde na konci boja ta caka vytuzene babatko. Ja to viem, verim tomu, musi to tak byt!!!
@rula máš to ťažké, ale verím, že veci sú vždy také aké majú byť. Ak sa to nepodarí tak ma s tebou život iný plán. Toto sú veci, ktoré nemáš celkom vo svojich rukách tak sa netráp. Určite je to nesmierne ťažké, ale bude to dobre či s babom alebo bez neho. Počkaj čo ti povedia a trošku viac sa to vyjasní. Budem na teba myslieť.
takze babule, TSH z minuleho tyzdna v HP u gynrkologa vysoke, mam 5,1 , vcera odber v centra, dnes znova u endokrinologa. Mam Eutyrox, snad ta stitna zlaza pochopu, ze chcem babo a bude spolupracovat. Na viedenskej klinike, pokial nie je hodnota TSH pod 2,4 nerobia IVF, cakaju najprv, kym sa to ustali az potom to robia. Tak snadsa konecne nasla pricina a budeme mat babenko.🙏
@rula takže zlatko predsa ako som vravela ta štítna žľaza.... Tie príznaky mi boli dobre známe rada by som ti poradila ešte aj hematologicke vyšetrenie čaká sa cca mesiac na výsledky ale stojí to zato každý pár ktorému sa nepodarí tehu do roka by mal všetko podstúpiť. Oplatí sa to moja a vitamín už papa??? Ja strašne verím ze sa to po liekoch podarí aj samé a žiadne IVF
@rula ja som mala tiez tento Hormon vysoky.... Beriem aj ja 25 ku euthyrox.... Drzim palceky aby sa coskoro podarilo...mne po 3mes robil kontrolu a stitna bola ok
😘😘
dakujem
@badimeria
@hennyinnsbruck
euthyrox mam 50tku, o 6 ty kontrola u endokrinologa. Dnesne vysledky budem vediet o tyzden, vzal mi 2 ampulky, cele biochemicke vysetrenie. do centra idem o tyzden, ak nepride ms, tak vyvolavacka
inak, na vsetky vys. chodim do BA. dnes Ruzinov
@rula a psychicky sa ako cítiš? Uľavilo sa ti aspoň trošku?
@agathachristie presne si to vystihla, vcera som to aj nahlas povedala, ze sa mi ulavilo, ano citim sa dobre, som sa upokojila tak snad aj to tomu pomoze. dakujem
@evi789 Evickaaaaa ahooooj, ako sa nam mas? Co noveho? 😊😊 Ako pokracuje cyklus? 😊
@nicolettka2126 ahoooj,
Nemám nič nové zatiaľ. Poviem úprimne že tento mesiac som nemala nejak čas sa sledovať...ani ovu testy ani bazalku nič...takže total neviem ako. Do mrchy ešte cca týždeň..
U teba čo nové? ❤❤❤
@evi789 no to je podla mna uuuplne super zlatko, takto ne to najlepšie, 😊 A uz ste aj boli na tej dovci?
Ale snazit ste sa snažili ze ano? 😁😁
No moja, u nas co ti poviem, nesledujem sa vobec, ale posnazili sme sa prave v case kedy by cca mala byt ovulka 😄
Od porodu som neskusala ani ovu testy ani teplotu merat cize nemam ani tusenia ci ovu ostala nezmenena, ale teda pichat ma pichalo riaadne, presne ako vtedy ked sme sa snazili pocas ovu o Laurinku 😊 a takto velmi som estw od porodu ovu necitila(ak to vobec bola ovu 😅😅) tak mozno to bolo "znamenie" 😊
@nicolettka2126 no a kedy teda robis testik? 😁
@sara22 jeeeej zlaticko, dakujem kraaasne za opýtanie ale na testik je este veeeelmi skoro, snazili sme sa predvcerom cize teraz cakame a cakaaame 😂😂
@nicolettka2126 ahaaaa,ok 😁
@sara22 toto su tie nekonecne dni ked clovek nevie na com je 😂😂 ale vdaka Laurinke mi tie dni celkom rychlo utekaju tak to hadam raz dva zbehne 😊 A vy sa ako mate? Dievcata su zdravucke?
@nicolettka2126 no supeeeeeer tak držím palce 😃 možno sa podarí hneď na prvú supu ❤❤❤
A jasneeee?snažili sme sa 😀 ❤
@evi789 dakujeeeeeem zlaticko, no to by bol oooobrovsky zazrak keby to vyslo hned na prvy raz 😂
A kolkeho by ti (ne) mala prist mrcha?
@evi789 samozrejme aj ja veeelmi silno drzim palce vam 😍😍😍😍
@nicolettka2126 v máji 4ho cca. A čo ty vieš možno sa zadari hneď 😀😀😀
@nicolettka2126 ❤❤❤❤❤
@evi789 mne by mala 8.5. 😊😊 Tak cakame spolu cicka😘
@nicolettka2126 my sme akurat na ceste do tatralandie, tak som zvedava,ako tam bude, este som tam nebola 😁 ale baby si urcite uziju,miluju vodu 😊
@sara22 oooooooo wauuu, na tatralandiu som pocula same chvaly tak isto sa vam bude pacit😊 tak prajeme krasny vikendik, riadne si ho uzite a podaj referencie ako bolo😊

@rula mojko zivot prinasa vela necakanych situacii o ktorych clovek ani nevie ze mozu byt a casto velmi tazke rozhodnutia. V kazdom pripadne vsetko ma svoj zmysel a aj Toto ma, nevzdavaj sa skor ako vies vsetky odpoved a nazory. Uvidis co vam povedia, co sa da robit. Je 21. storocie, na vyber je toho dost, nechaj si to ulezat v hlave. Dieta je to po com doma tuzite, ste milujuci par a to dieta je to co potrebujeme a chcet. Tak chodte za tym,