V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Babyyyyy ja uz poctivo hlasim 1.DC 😊 Takze urodzena predbehla uja kuriera 😂😂 nevadii, ideme daleej 😊😊
@nicolettka2126 tak zeby januar bol pre rulku alebo evicku a tvoj bude februar? 😁
@evi789 pocucaj,ty potvora, testuj uz dnes,lebo to nevydrzime 😁
@sara22 dufam ze bude pre ne obe, ja si kludne pockam na februar 😊
@nicolettka2126 zatiaľ u mňa ešte nič,no bruško pobolieva trošku takže..... 🙂
nooo, asi. vas sklamem, mne dnes teplota klesla, takze v piatok pride hnusoba
@nicolettka2126 zlatko nevadi, Este stihatls v maji Ovu 😋
@evi789 silno Drzim palce
@evi789 moj muz smyka dolu Ked je alarm 🤣😂🤣ja som momentálne Taka vycerpana ze by som z tej ihned spadla
❤️
@evi789 to nemusi nic znamenat zlatko, zy dnes hlavne bezkaj ten testik kupit a cikaj 😘😘
@sara34valentina anooo moja presne to si vravim aj ja ze maaaaj lasky cas a mimochodom ja si to snazenie veelmi uzivam takze sa tesim na tulenie 😍😍
@rula juuuj rulkaaa to snad nieee, velmi klesla??
@rula zlatko ale ved to este nie je nrjaka velmi nizka teplotka, ci pri takejto uz ti chodieva ms?
@nicolettka2126 nie, este nie, ale uz to pada, takze nic, keby som bola tehu, stupala by hore
@sara34valentina odpadnem 😀
Dakujeeem ❤
@rula no snad este zajtra nejakym zazrakom vyskociii, veelmi v to veriiim🍀🍀
@evi789 zienka, testy kúpené? 😊
@mimikas
@nicolettka2126 počkám ešte do zajtra radšej 🙃 nezabite ma
@nicolettka2126 ja som este nebola kuuuuupiiiiiitttt 🤔😃

@badimeria tak tak ale uvidim co teplota