V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 vyzera to super,drzim palceky 🙂🙂
@nicolettka2126 gratulujem a držím palce 😍😍
@melisssssa
@agathachristie dakujem krasne kočky 😘😘
@nicolettka2126 ooooo super jak sa ja tesimmmmm❤️😘blahoželám koľko dní si od tutu mutu ty si teda super rýchla nech každá čoskoro takto dopadne babule. Všetko nech ide ako má a nech ti je dobre.
@badimeria dakujeeeeeem, tesiiim sa velmi velmi ale este len tak opatrne 😊😊 Prvý dusik sa mi ukazal uz na 7DPO 😲 z coho som este stale v soku 😂 Dnes som este len 9DPO 😊
@nicolettka2126 no tak to máš krásne testiky nato ze si tak malinko ani hľadať netreba pekne to vidno počkaj keď už bude ms meškať to budú kolajnice 🙂 no všetko bude dobre teším sa
@badimeria dakujem moje zlate 😘😘A ty sa ako citis? Ako sa ma Laurinka v brusku? 😊
@nicolettka2126 dákujem za opýtanie dúfam ze dobre už dlho onej nič neviem ako tak oficiálne inak ju cítim ako kopka skacka. 12.7. Mam to sono speci v 30tt tak sa dozviem všetko snáď je všetko ako ma byt 🙂 Ale čomu sa teraz moc teším ze zajtra vysvedcko a mame konečne prazdniny😉15.7. Ideme na tu dovcu co sme si za jednali ale to len tu na týždeň odratavam dní tak sa teším. Ide aj mama snami a rodina tak bude super. Viem ze podstatne je zdravé babetko ale v kútiku duše čosi želáte tentokrát? Bračeka ci sestricku
@badimeria jejoo tak este 2tyzdne vydrzat a vyonete trosicku, zregenerujete sa a zmenite prostredie, isto vam to vsetkym prospeje 😊 A chlapci uz reaguju viacej na malicku v brusku? 😊😊 Fuuuu, si mi dala veru tazku otazku, vobec neviem 😅 V rodine mame naozaj samé dievcatka takze popravde neviem ake je to mat chlapčeka 😆 Ja mam sesternice same baby, sestry sme tri baby, krsniatko nase je dievcatko, a aj my mame nase milovane dievcatko 😊 Cize keby bol chlapcek tak by bolo veru velke prekvapenie 😀 Ale naozaj mi to je jedno, zvedava som jasne ze ano aj ma to uz napadlo, nebudem tvrdit ze nie 😇 ale hlavne nech je zdravucke 😊 Teraz sme s muzom popravde este v takom napati aby bolo vsetko v poriadku, predsa len v tychto zaciatkoch je to este take otazne vsetko ale myslim ze na temu pohlavia babatka sa dostaneme okolo 4.mesiaca 😂 tak to bolo aj pri Laurinke, dovtedy sme to vobec neriesili a ked uz sme videli po par mesiacoch ze teda vsetko ide ako ma a vsetky vysetrenia a vysledky su v poriadku tak sme zacali polemizovat nad tym co sa nam v brusku ukryva 😊 ja som asi od nejakeho 12.tt alebo aj skor, ani neviem teraz presne, zacala mat tusaka ze to bude dievčatko a tak aj bolo 😊 tak uvidime teraz ci pridu na mna nejake pocity casom 😊
@nicolettka2126 úplne presne viem co prežívaš 🙂 unas zase opak len chlapci tak naša princezná bude prekvapko zázrak naše šťastie 🙂 juj no budem zas nedočkava a hlavne pekne po poriadku budeme spolu čakať na každú novinku 😊nech sa tam pekne zabyva
@badimeria dakujem velmi kraaasne 😘😘
@nicolettka2126 supeeeer,drzim palce,aby ste sa mohli tesit uz naplno 😊
@melisssssa
@agathachristie baby,vy ste v ktorom tt a ako sa mate?
@sara22 ja 27tt. Neskutočne to letí. Mám sa dobre nemôžem sa sťažovat len tak to rýchlo letí, že nejak stále nechápem, že mám rodiť 🤣🤣 a ty ako?
@agathachristie ahojky ja mam opačný problém čím viac som tehotná tým má chytá dáky strach 🙂 ja som práve 28+1 dnes a neviem co to ze dáka panika ma prepadá..... A ako sa cítiš @melisssssa a ty ako?
@sara22
@badimeria
Ahojte babule,tak ja sa zatial citim fajn,a asi som hnusna,ale akosi to neprezivam ako to prve tehu 🙂
Inak som 21tt ,zajtra morfo,tak mozno sa dozvieme uz co sa v brusku skryva 🙂
A ty moja nepanikaar ,vsetko zvladnes a bude v poriadku 🙂
A inak sa ako mate kocky? Na dovolenky sa chystate?
@agathachristie
@melisssssa my sme dosli pred tyzdnom z dovolenky s mamou,este som si chcela uzit kym mam dovolenku 365dni v roku 😂 o tyzden mame ist s muzom do Talianska, len sme vsetky 3chore 😭 o chvilu sa chystame k dr,som zvedava,co povedia.. dufam,ze stihneme vyzdraviet 😬
Super,ze sa mate dobre 🙂 aj si stihate tehotenstvo uzivat pri detoch,ci moc nie? A ako reaguju na to,ze budu mat surodenca? Tesia sa?
@sara22 juuj ,tak skore uzdravenie babule...treba si veru uzit pokial sa da 🙂
A tak uzivm ako uzivam 🙂 nestazujem sa 🙂 maly je sice dobry,ale vonku je to cista nahanacka s nim 🙂 teraz este zvladam,ale co bude na jesen uvidime 🙂 podla mna maly to akosi nevnima este 🙂 ako ked sa ho spytam kde mame babatko,tak mi ukaze na brusko aj pusinku da babatku,pohladka,ale ci aj vie,ze to babatko tu bude neviem...
Petruska bola tusim vnimavejsia,ked ste cakali Vikinku 🙂
@melisssssa pepe mala sice 17 mesiacov,ked sa viki narodila,ale vnimala to velmi intenzivne. Ona je velmi citliva, tak mozno preto. Ale nemyslim,ze kym bola viki v brusku,si realne vedela uvedomit,ze sa narodi a bude z nej babo, ze uz nebudem len jej a pod. Teraz to uz vnima, v 3rokoch, aj ked sme mali tehotnu kamosku,sa ma pytala,ze kedy sa babo bude von z bruska,ze uz ho chce vidiet.
@sara22 moja si to vôbec neuvedomuje, že sa narodí brat. Nechápe to. Tvoja to chápala? Ako si ju pripravovala?
@agathachristie vzdy ked sme videli nejake babatko,tak som jej povedala,ze take babatko budeme mat aj my,ze je zatial v brusku,tam rastie a ked bude take velke, tak pojdem k tete doktorke a ta mi pomoze ho dostat z bruska von,aby mohla byt s nami a aby sa ona s nou mohla hrat a mojkat. Davala som jej ruku na brucho,ked kopala a hovorila som,ze aha,teraz si s tebou tleskla a tak.. tak interaktivne.
@sara22 super skúsim 😊 moju to zatiaľ vôbec nezaujíma. A prijala ju dobre?
@agathachristie podla mna ano, velmi sa lubia. Aj sa pobiju,ale to podla mna k tomu patri.. ja som si davala velky pozor,aby nemala pepe pocit,ze prislo babo a uz je na vedlajsej kolaji..
@nicolettka2126 gratulujem z celeho srdca ❤️
@sara34valentina dakujem veeelmi pekne ❤️❤️
@badimeria ahojky preco panika? 🤔
@sara34valentina ahoj moja a vieš ze ani neviem prečo iba to tak dáko namna dolahlo prišiel strach a celkovo že tak som si na ňu zvykla nevieme sa dočkať ľúbim ju už teraz moc až sa strašne bojím ze ci to môže byť vôbec takto dokonale? Ze sa nám to splnilo.... A mam veľa myšlienok v hlave co keď to hento a asi aj hormóny somnou plieskaju... Úplne iná som aj inak sa cítim ako pri chlapcoch. A čo tvoje krásne deťúrence? Plánujete čosi cez leto?
@badimeria nestresuj sa, kazdy tvoj stres mala citi. Ja som sa pri viki tiez velmi bala,ze sa zopakuju komplikacie co som mala pri pepe a ze to tentokrat skonci zle. Ale musela som sa naucit ich potlacat a mysliet pozitivne,lebo som vedela,ze to vikinke skodi. Urcite vsetko dobre dopadne, ved su neni ziadne indikacie toho,ze by to malo byt inak.. 😘 a ako chlapci reaguju na to,ze budu mat babatko,segru? Ako matko v skole? Tusim bol teraz prvacik,ze?
@sara34valentina mojoa ty ako? Uz ti chodi eliasko do skolky,ci az od septembra bude? A ako rozprava? Aj po slovensky,ci len po nemecky(ako to pepe vola, po rakusky😂😂)?

@mimikas dakujem kraaasne 😘😘