V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 ďakujem snáď sa čoskoro ukludnim po Sone.. Áno mal samé 1ky pyšná som naňho. A Matko si to plne uvedomuje a veľmi sa teší ze bude mat aj segru.Maximko aj pohlatká bruško pusku dá rozpráva nanu lalinka atd a keď poviem to bude tvoja sestrička a príde a bude tu spinkať tak povie Laura preč braček že on ma bračeka vidím ze on není pripravený a bude žiarliť možno aj plakať trucovať keď bude na rukách mala ale budem sa snažiť mu max venovať a zapájať. A vy babizne ako? DovcA bola super co?
@ajajaj00 dakujeeeem Barbinkaaa 😘😘
@nicolettka2126 mojko neaky novy testim si neocikala?
@mimikas ale anooo, paci sa, ten spodny je dnesny na 12DPO
Baby podavam info 🙂 Tobik bude mat brata 🙂 a ja,ked uz nie dcerku ,tak v buducnosti mozno vnucku 😀
@mimikas vsetko najlepsie fesakovi :-*
@nicolettka2126 krasne silnie, verim ze sa bublinka dobre uhniezdila a si zacina pekne rast 😘😘😘😘😘
@mimikas dakujeeemyaj ja veru silno verim ze sa jej v brusku paci a krasne nam rastie 😊😊
@melisssssa gratulujem to je skvelé 😍
@melisssssa gratulkaaaaa ku druhemu princovi 😘😘
@badimeria mojko to su hormony, to si Este uzijes 🙂
Neboj mna panika chytila po porode, ked prisiel Eliasko a zrazu to uz nebolo moje malinke babo Ale chlapcek. Bala som Sa ako to zvladnem s oboma. Kazde dieta je dar❤️ uvidis Ked Sa narodi, aká budes stastna, naplni tvoju rodinku stastim a laskou ❤️
@melisssssa jeeeej supiiiiii
❤️ Uvidis Ake to bude kraaaasne
@mimikas aky je fesak
❤️
@sara34valentina mne sa nechce verit,ze toto je jonasko. Ved to bol cisty tvoj muz a teraz druha kopia teba 😂
@melisssssa gratulujem 😊 to si sa pridala k sara34valentina a mimikas,donedavna aj k badimerii. Ved tu su samy chlapi 😅 dufam,ze aspon nikoletka bude drzat so mnou s dvoma babami 😎 ci budes mat parik ako agathachristie? 😂
@sara22 ahooooj Az po 3r
❤️ Teraz chodi kazdy stvrtok na 2hodky s ockom na zwergerltreffen
❤️ Wau ste boli na dovce
My Asi Do kinderhotel Do Alp pojdeme Do prirody, len ma skoro prevalilo z cien
Inak citam super Knihu a Fakt to Funguje
@sara22 Ano Jonas je celyyyyy ja😉
@sara34valentina 😲 ty mas cas citat? Ja nemam cas ani zakladne upratat a nie to este citat 😖 tuto knizku mam aj ja,len neni cas na nu. A este viac sa mi paci tato
@sara22 vyzera dobre, mozno kupim Aj to
❤️
@sara22 Nemam čas na Nic mojko. Ale kazdy druhy den Ked neskladam pradlo alebo vonku Ked maly buva a ocko San ti na ihrisku s Eliaskom Tak ja citam

@nicolettka2126 tak tedaaaaaaa neskutocne sa tesiiiiiim moja krasna❤️❤️❤️❤️