icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

ajajaj00
30. jún 2018

@nicolettka2126 tak tedaaaaaaa neskutocne sa tesiiiiiim moja krasna❤️❤️❤️❤️

sara22
30. jún 2018

@rula co je s tebou? Ako sa mas?

badimeria
30. jún 2018

@sara22 ďakujem snáď sa čoskoro ukludnim po Sone.. Áno mal samé 1ky pyšná som naňho. A Matko si to plne uvedomuje a veľmi sa teší ze bude mat aj segru.Maximko aj pohlatká bruško pusku dá rozpráva nanu lalinka atd a keď poviem to bude tvoja sestrička a príde a bude tu spinkať tak povie Laura preč braček že on ma bračeka vidím ze on není pripravený a bude žiarliť možno aj plakať trucovať keď bude na rukách mala ale budem sa snažiť mu max venovať a zapájať. A vy babizne ako? DovcA bola super co?

sara22
30. jún 2018

@badimeria hej,dovca bola super, ale baby boli na zabitie 😂 bolo to narocne.. ale uzili sme si.
Viki ked mam na rukach ine babatko strasne ziarli 😂 tie prostredne deti to maju tazke,velakrat sa citia byt nijake, ani najstarsi a prvorodeny,ani najmladsi a najchutnejsi..

mimikas
30. jún 2018

Dievcata, ten cas neuveritelne leti, a dnes mal moj Alanko 2 rocky. Ke to neuveritelny original, extra narocny a extra lubivy.

sara22
30. jún 2018

@mimikas krasny je 😍 cisty cernosko 😂 vsetko najlepsie mu prajeme 😘

mimikas
30. jún 2018

@sara22 ano je a aj taka povaha nevyspytatelna je.

sara22
30. jún 2018

@mimikas uplne iny ako viktorko? A ten uz sa tesi,ze sa skola blizi?

nicolettka2126
autor
1. júl 2018

@ajajaj00 dakujeeeem Barbinkaaa 😘😘

mimikas
1. júl 2018

@nicolettka2126 mojko neaky novy testim si neocikala?

mimikas
1. júl 2018

@sara22 on je uolne iny, aj vyzorom aj povahou. Do skoly sa Viktorko celkom tesi, nastupune fo Felix, dufam ze sa mu bude pacit a bude spokojny.

nicolettka2126
autor
1. júl 2018

@mimikas ale anooo, paci sa, ten spodny je dnesny na 12DPO

sara22
1. júl 2018

@mimikas felix je super skola,vsetci si ju velmi chvalia. Keby moj manzel nebol presvedceny o tom,ze nase deti musia chodit do skoly v Hainburg u, tiez ich tam dam.

melisssssa
1. júl 2018

Baby podavam info 🙂 Tobik bude mat brata 🙂 a ja,ked uz nie dcerku ,tak v buducnosti mozno vnucku 😀

melisssssa
1. júl 2018

@mimikas vsetko najlepsie fesakovi :-*

mimikas
1. júl 2018

@nicolettka2126 krasne silnie, verim ze sa bublinka dobre uhniezdila a si zacina pekne rast 😘😘😘😘😘

nicolettka2126
autor
1. júl 2018

@mimikas dakujeeemyaj ja veru silno verim ze sa jej v brusku paci a krasne nam rastie 😊😊

agathachristie
1. júl 2018

@melisssssa gratulujem to je skvelé 😍

nicolettka2126
autor
1. júl 2018

@melisssssa gratulkaaaaa ku druhemu princovi 😘😘

sara34valentina
1. júl 2018

@badimeria mojko to su hormony, to si Este uzijes 🙂
Neboj mna panika chytila po porode, ked prisiel Eliasko a zrazu to uz nebolo moje malinke babo Ale chlapcek. Bala som Sa ako to zvladnem s oboma. Kazde dieta je dar❤️ uvidis Ked Sa narodi, aká budes stastna, naplni tvoju rodinku stastim a laskou ❤️

sara34valentina
1. júl 2018

@melisssssa jeeeej supiiiiii
❤️ Uvidis Ake to bude kraaaasne

sara34valentina
1. júl 2018

@mimikas aky je fesak
❤️

sara22
1. júl 2018

@sara34valentina mne sa nechce verit,ze toto je jonasko. Ved to bol cisty tvoj muz a teraz druha kopia teba 😂

sara22
1. júl 2018

@melisssssa gratulujem 😊 to si sa pridala k sara34valentina a mimikas,donedavna aj k badimerii. Ved tu su samy chlapi 😅 dufam,ze aspon nikoletka bude drzat so mnou s dvoma babami 😎 ci budes mat parik ako agathachristie? 😂

sara34valentina
1. júl 2018

@sara22 ahooooj Az po 3r
❤️ Teraz chodi kazdy stvrtok na 2hodky s ockom na zwergerltreffen
❤️ Wau ste boli na dovce
My Asi Do kinderhotel Do Alp pojdeme Do prirody, len ma skoro prevalilo z cien
Inak citam super Knihu a Fakt to Funguje

sara34valentina
1. júl 2018

@sara22 Ano Jonas je celyyyyy ja😉

sara34valentina
1. júl 2018
sara22
1. júl 2018

@sara34valentina 😲 ty mas cas citat? Ja nemam cas ani zakladne upratat a nie to este citat 😖 tuto knizku mam aj ja,len neni cas na nu. A este viac sa mi paci tato

sara34valentina
1. júl 2018

@sara22 vyzera dobre, mozno kupim Aj to
❤️

sara34valentina
1. júl 2018

@sara22 Nemam čas na Nic mojko. Ale kazdy druhy den Ked neskladam pradlo alebo vonku Ked maly buva a ocko San ti na ihrisku s Eliaskom Tak ja citam