icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
11. júl 2018

@sara22 ako krasne si to napísala, dakujem ti velmi velmi ❤️ No popravde moc si zelam aby co najskor sa podarilo dalsie babenko ale teda bude to aj obrovsky strach.. Predsa len sa to vsetko neda z mysle vymazat a budu tam tie obavy aby sa to nedajbože nezopakovalo znova.. No isto budem aj silno verit ze to vyjde, budem v tie orve mesiace ako rozdvojena osobnost podla mna.. Jedna sa bude nesmierne tesit z fazuľky a verit ze vsetko bude v najlepsom poriadku a ta druha sa bude obavat ci sa nestane zase nieco zle.. Ked sa nam Laurinka podarila po tom prvom potrate tak mi odlahlo az na prvom sone ked dr zahlasila ze babenko je tam kde ma byt a ze mu aj krasne bije srdiecko.. Od toho okamihu som vedela, bola som si uplne ista ze uz bide všetko ako ma byt a tak aj bolo ❤️

badimeria
12. júl 2018

@nicolettka2126 dovolím si tvrdiť ze presne viem co prežívaš telom aj mysľou. Človek keď to zažije až potom si uvedomí a vie aké to naozaj je a čo prežíva iná žena. Nikca a stou rozdvojenoou osobnosťou sme kamošky dodnes😊ja kým ju nebudem držať v náručí stále v mojej hlave sú dve strany jedna sa teší a druha premýšľa co ak to hento.... Som rada ze si nemala tie vypudzovacie kontrakcie a bolesti. Ale my ženy sme také potvorky silné vždy keď padnes dole vstanes a ide sa ďalej. Nevzdávam sa 💪Všetko zlé je na niečo dobré. Som toho istého názoru babenko bolo slabe alebo chorúnké a aby ta netrápilo celý život pošle Laurinke zdravého a silného súrodenca.

sara34valentina
15. júl 2018

@nicolettka2126 ahoj mojko
❤️
Teraz až citam, reku nazriem Co mate nove......,
😔😔😔😔😔😔
Mrzi ma to, viem Co prezivas....,
Mas skveleho muza a milovanu dcerku..
❤️ Mysli pozitivne, da Ti to silu, aby to dalsie bolo zdravunke a bude ak budes Teraz trosku relaxovat, dovolenke oddychovat
❤️
Vsetko ma svoj čas.......
Nevieme preco, Ale doveruj Bohu ❣️
Objimam Ta silno
❤️

sara34valentina
15. júl 2018

@nicolettka2126 posielam fotecku mojich certikov ❣️cmuk

eliska1986
15. júl 2018

@nicolettka2126 Myslim na Teba!Držím palčeky nech sa čim skor zadari drobček🙂vela odychuj🙂

nicolettka2126
autor
15. júl 2018

@sara34valentina dakujeeeem moja z celeho srdca, myslim pozitivne, som aj tak naladena, cize osychika je myslim uz v dobrom stave, a dakujem aj za krasnu fotecku drobcekov, uzasni su spolu, tie ich vzajomne pohlady 😍 Kraaasa ❤️

nicolettka2126
autor
15. júl 2018

@eliska1986 dakujem krasne, vazim si to velmi ❤️

sara22
30. júl 2018

@rula mojka ako sa mas? Dlho si sa neozvala

sara34valentina
2. aug 2018

Takze
Kamaratka po umelom,,,, 2pokus uspesny
je tehotnaaaaaaaaa
❤️
@rula vsetko Sa da, Ked Sa chce

rula
2. aug 2018

ahojte
v maji sme boli Ferticente, kde nedali ziadnu sancu, vzhladom na moj vek,navrhli hned darovane vajicka, napriek tomu sme v juni sme zacali stimulaciu no nevytvoril sa mi ziadny folikul, co je haluz, vzdy mam podla utvz aj dva...no... nevyslo to. Prestali sme to riesit, mam 44 a zdravy rozum. Je to tak a Pan Boh vie, preco.

sara22
2. aug 2018

@rula cize nepojdes ani na to umele? Nerozumiem,ako je mozne,ze ti v kochu videli folikul a tu sa ziaden nevytvoril 🤔 a ako bolo na dovci? Uzili ste si to?

rula
2. aug 2018

@sara22 no ved ta stimulka bol zaciatok IVF, pichala som si drahe injekcie...., dokonca uz som mala hotove predoperacne vysetrenia, kvoli odberu vajicok. aj manzel mal vysetrenia hotove... no... a nic z toho... zial....

sara22
2. aug 2018

@rula nechapem,ako je mozne,ze do teraz nikto na to neprisiel.. joj,rulka,ja som tak verila,ze pomocou ivf sa to podari 😟

rula
2. aug 2018

@sara22 ja neviem, mam sice nizke AMH, velmi, ale otehotneli baby aj s nulovym. Ja neviem, co sa stalo, vzdy aj u dr. Smolika som mala pekne folikuly, proste som na tu stimulku zareagovala presne opacne.

sara22
2. aug 2018

@rula a keby nestimulovali a len ta sledovali a ked bude folik,tak ti zobrat vajicko?

rula
2. aug 2018

@sara22 tak o takom dacom ani nebola rec a ani naznak ochoty. dokola som pocuvala o darovanych vajickach. Panko mi predpisal na 3 mesiace kopu hormonov na vytvorenie umeleho prechodu a ze v septembri sa mam potom ukazat. Asi si mysli, zesi to rozmyslim. No cela zmeravena a frustrovana som odtial odisla a celu dialnicu prerevala.Tie lieky som si ani nevybrala. Cele to bol pre mna zly zazitok. Preto som sa dlho neozvala, nezvladla by som Vase otazky.

sara22
2. aug 2018

@rula a nechces skusit ine centrum? Toto mi pride dost nelojalne, mozno ten martin,co baby odporucali. Ja by som si isla za svojim a vykaslala sa na nejakych trulov. Nic by ma nezastavilo. Ale ja som tvrdohlavec tvrdohlavy, no velakrat sa mi to oplatilo a dakovala som vesmiru(kedze v boha neverim), ze som sa nenechala nicim a nikym odradit..

rula
2. aug 2018

@sara22 vies. je to hlbsie, nieco sa tam vo mne zlomilo, akokeby zo mna odisla posledna nadej. Uz sa snazeniu nevenujem, nemeriam...proste nic nic nic. Boli sme Chorvatsku, v Tatrach, mame pekne leto s manzelom, mam kopu prace, davam svoju energiu ludom okolo mna. Snaha o dieta ma uz vycerpavala a vela casu som stratila....

sara22
2. aug 2018

@rula ked je to takto, tak sa na to nesustred. Hlavne treba robit tak,aby si si v starobe nevycitala a aby ste s muzom boli stastni. My sme mali susedku taku 95 rocnu babicku, minuly rok zomrela. S muzom nemohli mat deti. Tiez s tym bola zmierena. Mne jej bolo hrozne luto, ked som ju videla, muz jej zomrel cez 10 rokov dozadu, lebo bol uz davno mrtvy,ked sme 2010 pozemok kupovali. Mala len svoje macky a obcas my sme s nou "pokecali". Sestrine deti za nou prisli raz za rok. Vtedy som si povedala,aky je to dar mat deti. A ti,ktori ich maju si to castokrat neuvedomuju a beru to ako samozrejmost.. ☹

rula
2. aug 2018

@sara22 ano, skusili sme ivf. nevyslo. Nebudem si nic vycitat, urobila som za 3 roky vela. doteraz po tej laparke nemam ,,normalny,, cyklus, vsetko sa mi to rozhadzalo, dovtedy som aspon ,,fungovala,,. A mozno som naozaj v prechode. Som stastna, ze som sa vydala a mam super manzela... Vdaka Bohu aspon za to. ze som neni sama tychto krasnych rokoch.
Inak, 2 zeny nezavisle od seba mi povedali, ze budem mat dceru.

sara22
2. aug 2018

@rula natalku chcete,ze? Ja ti to z celeho 💟 prajem 😘

rula
2. aug 2018

@sara22 ano, Natalka pride, urcite. Dakujem Ti. 😘❤

badimeria
2. aug 2018

@rula ahoj zle sa mi to aj čítalo 😥nechápem prečo sa to cele takto obrátilo. Škoda ze si sa neozvala keď ste šli do Tatier mohli sme v kecať sa spolu pocajikovat atď no snáď ešte bude príležitosť ❤️Zlatko rob čo cítiš a ocom si presvedčená. Mňa iba mrzí ze ste nešli do centra sem do MT a takto vtom si iba za hodila šancu a vyhasla. Ak tak budem stále veriť a držať palce....

mimikas
2. aug 2018

@rula mojko skus ine centrum, vybavime dobreho doktora v Martine, mozno navrhne nieco ine a mozno sa bude spravat ludskejsie, pripadne si zobrat dietatko z domova? Skus ineho lekara, iny nazor a uvidis. Pre svoj vlastny pokoj v dusi aby si bola bez vycitiek.

rula
3. aug 2018

@badimeria ahoj, do Tatier sme isli niekolko rodin spolu, tak sa moc nedalo, stale sme mali nejaky program. Snad inokedy. Dakujem.

rula
3. aug 2018

@mimikas Uz nejdem nic skusat, velmi ma to vycerpalo, min. 15 x som bola v centre, kopu penazi sme platili... ale aspon mi poriesili endokrinologa, mam talbletky na stitnu, hadam sa to uz upravilo, pojdem na kontrolu.

majuskabobi
3. aug 2018

@rula ty si uz aj po ivf?

rula
3. aug 2018

@majuskabobi, zacali sme ivf. ale nevytvorili sa mi folikuli.

agathachristie
3. aug 2018

@rula úplne ťa chápem, že máš toho plné zuby. Je to veľa aj na koňa. Ja verím tomu, že krásny a šťastný život sa dá prežiť aj bez detí.

rula
3. aug 2018

@agathachristie áno, vystihla si to.presne.