icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
27. sep 2018

Ďakujem vám tak na príjem som došla o 23:45 a 00:30na svete láska moja ďakujem za každú modlitbu.Prikladam foto

kakatulik
27. sep 2018

@badimeria 😘😘♥️♥️😍😍 ak nie toto,čo je už potom zázrak? Včera ešte natlačené v brušku na mini priestore a dnes v plnej paráde už medzi nami...
Tak to bola iná rýchlovka. Krásne ste to zvládli Ako sa cítiš?

evi789
27. sep 2018

@badimeria jeeeeemiinenku ,rozplývam sa ❤❤❤❤👀👀 bože ťa je krásna! Cozeeee??? To bol extra rýchly pôrod moja,waaaaau,klobúk dole :-O . Dúfam že sa máš dobre,posielam Vám objatia ❤❤❤❤❤😊😊😊😊😊🤗🤗🌞🌞🌞🌞

nicolettka2126
autor
27. sep 2018

@badimeria ahoooj, ja az teraz citam, ze krasavicka nasa dlho ocakavana je uz medzi nami a hned aj foto vidim, mne sa az slzy kotulaju, je PREKRAAAASNA 😍😍 Z celeho srdiecka ti gratulujem k tomuto krásnemu ruzovemu zazraku zivota, prajem vam obom vela vela zdravicka a nech ste cim skor domka medzi svojimi chlapmi ❤️ Bozkavam vas 😘😘

rula
27. sep 2018

@badimeria taaa je prekraaasna, ruzova, vonava, Bozi dar, co ozivi a zjemni vas domov . Som stastna, ze ju mate po tych vsetkych utrapach.

mimikas
27. sep 2018

@badimeria boze ta je uzasna, nadher a, vonava, izivajte si ten malocky uzlok stastia.

badimeria
27. sep 2018

Ďakujem zlatíčka ja som daka slaba asi aj málo železa mám take stavy do toho asi depka plač za deťmi neviem tu vydržať ale vás poteším foto

evi789
27. sep 2018

@badimeria mala si ťažký pôrod moja? Neboj,potrebuješ si oddýchnuť ,zotavit sa trošku ,nabrať silu.❤❤❤
Všetko bude dobré, myslí pozitívne. O pár dni budeš so svojimi domka ❤❤❤😘😘

melisssssa
27. sep 2018

@badimeria mala je nadherna 😃taka chrumka malicka ☺ neboj moja za par dni si doma pri svojich,teraz si este poriadne oddychni..

rula
27. sep 2018

@badimeria aaale, chlapi to zvladnu, neboj sa, uzivaj si klud a malu. Musis sa zotavit, takze Tvoje telo aj dusa potrebuje spanok a odpocinok.

kakatulik
27. sep 2018

@badimeria ešte budeš nostalgicky spomínať na tento pokoj 😍😘♥️

sara34valentina
27. sep 2018

@badimeria je prekrásna, citim tu jejvôňu až sem❤️nikdy nezabudnem ako Mi podali Eliaska a Jonaska na hrud, tu vôňu citim, to teple telicko a ta laska, ktora Sa neda slovami opisat........,
❤️ Slzy Mi vysli, uzivaj, miluj lulkaj ju, boztekuj
Objimam vas

badimeria
2. okt 2018

Ďakujeme krásne za všetky pekné slová som šťastná že vás mám tak to dobre padne si vždy prečítať.V celku všetko stíhal až som prekvapená 🙂Laurinká Maximko škola krúžky Foto dal vám sem ja alb nemám ešte žiadny 🙂pekný den

rula
2. okt 2018

@badimeria jeeej, mala je ozajstna princezná, aj so suknickou, perfišna je. Po chlapcoch, prijemna zmena. Konecne mad partacku doma. Prajem vela pohody a mala nech v noci dobre spinka.

kakatulik
2. okt 2018

@badimeria aká krásna buchticka.😘
Ty sa ako cítiš?

evi789
2. okt 2018

@badimeria je krásna 😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗

badimeria
2. okt 2018

@kakatulik ďakujem za opýtanie.Tam dole som mala 4stichy a vôbec mannic neboli pekne sedím chodím super.Takze cítim sa fajn keby som nemala krvácanie ani neviem že som rodila 🙂Akurát ten chrbát sa ozýva riadne no ešte musím vydržať trošku.A ty moja ako?

kakatulik
2. okt 2018

@badimeria noo super. Ale,ja mam v poslednej dobe hrozne Vela kyseliny,furt mi je nejako zle od zaludka...zu si predstavujem vseliake diagnozy......ale mozno to je aj od chrbtice....mam aj tu hrudnu nejaku hin.

melisssssa
8. okt 2018

@badimeria ahooj,no co ako sa mate? Ako fungujete s 3 detmi? Dufam,ze vsetko v poriadku a Laurinka robi len radost ☺😘

agathachristie
9. okt 2018

Baby 6.10 o 7:15 sa nám narodil náš syn Vladislav. Čakali sme, že bude veľký, ale aj tak prekvapil mierami 4450 g a 54 cm. Ja som úplne fit a on tiež.

melisssssa
9. okt 2018

@agathachristie jeej moja,gratulujeem☺ krasny chlapcek,krasne miery 😘super,ze ste obaja v poriadku a ty sa citis fit ☺tak nakoniec ste nas s vahou predbehli ☺

rula
9. okt 2018

@agathachristie jeeej velka gratulkaaa, tak to je super. juuuj ako sa tesim. Je uzasny, krasny. Prajem vela zdravia a nech v noci dobre spinka.

sara22
9. okt 2018

@agathachristie wau,aky velky sa narodil. Skoro ako moje 2 baby dokopy. Mala bola aka velka,ked sa narodila? A samozrejme gratulujem k buchtoskovi 🙂 mala ho uz videla?

mimikas
9. okt 2018

Boze aky dokonaly maly buchtik. Len nech je zdravi a robi vam radost a nech v noci vela spinka.

evi789
9. okt 2018

@agathachristie Z celého srdca gratulujem 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘Je krásny a ty šikovná 🙂

agathachristie
9. okt 2018

Ďakujem kocky 😘
@sara22 malá mala 3910. Už ho videla nosí mu mlieko a vodu aj keď on sa dojčí 😊😊

sara22
9. okt 2018

@agathachristie zlata 😊 a uz ste aj doma?

kakatulik
9. okt 2018

@agathachristie no to je krasny macko. Vyzera ko uz trojmesacny🙂

badimeria
11. okt 2018

@agathachristie z celého srdca blahoželám nádherný chlapček a netradičné meno.Vepa zdravíčka želám.
@melisssssa ahojky ano všetko oki už som si úplne zvykla na tri deti a spinká krásne večer dá papanie a potom až ráno okolo 4-5 a vy ako?

melisssssa
13. okt 2018

@badimeria tak to je spokojne bábätko, keď si takto buvinka😍 no my celkom fajn, začínam pociťovať, že som tehotna🤣😂odchádza mi kondícia, ale tak posledný mesiac pred nami 😀