V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria ahoooj, ja az teraz citam, ze krasavicka nasa dlho ocakavana je uz medzi nami a hned aj foto vidim, mne sa az slzy kotulaju, je PREKRAAAASNA 😍😍 Z celeho srdiecka ti gratulujem k tomuto krásnemu ruzovemu zazraku zivota, prajem vam obom vela vela zdravicka a nech ste cim skor domka medzi svojimi chlapmi ❤️ Bozkavam vas 😘😘
@badimeria mala je nadherna 😃taka chrumka malicka ☺ neboj moja za par dni si doma pri svojich,teraz si este poriadne oddychni..
@badimeria je prekrásna, citim tu jejvôňu až sem❤️nikdy nezabudnem ako Mi podali Eliaska a Jonaska na hrud, tu vôňu citim, to teple telicko a ta laska, ktora Sa neda slovami opisat........,
❤️ Slzy Mi vysli, uzivaj, miluj lulkaj ju, boztekuj
Objimam vas
@badimeria ahooj,no co ako sa mate? Ako fungujete s 3 detmi? Dufam,ze vsetko v poriadku a Laurinka robi len radost ☺😘
@agathachristie jeej moja,gratulujeem☺ krasny chlapcek,krasne miery 😘super,ze ste obaja v poriadku a ty sa citis fit ☺tak nakoniec ste nas s vahou predbehli ☺
@agathachristie jeeej velka gratulkaaa, tak to je super. juuuj ako sa tesim. Je uzasny, krasny. Prajem vela zdravia a nech v noci dobre spinka.
@agathachristie wau,aky velky sa narodil. Skoro ako moje 2 baby dokopy. Mala bola aka velka,ked sa narodila? A samozrejme gratulujem k buchtoskovi 🙂 mala ho uz videla?
Boze aky dokonaly maly buchtik. Len nech je zdravi a robi vam radost a nech v noci vela spinka.
@agathachristie Z celého srdca gratulujem 🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘Je krásny a ty šikovná 🙂
Ďakujem kocky 😘
@sara22 malá mala 3910. Už ho videla nosí mu mlieko a vodu aj keď on sa dojčí 😊😊
@agathachristie zlata 😊 a uz ste aj doma?
@agathachristie no to je krasny macko. Vyzera ko uz trojmesacny🙂
@agathachristie z celého srdca blahoželám nádherný chlapček a netradičné meno.Vepa zdravíčka želám.
@melisssssa ahojky ano všetko oki už som si úplne zvykla na tri deti a spinká krásne večer dá papanie a potom až ráno okolo 4-5 a vy ako?
@badimeria tak to je spokojne bábätko, keď si takto buvinka😍 no my celkom fajn, začínam pociťovať, že som tehotna🤣😂odchádza mi kondícia, ale tak posledný mesiac pred nami 😀

Ďakujem vám tak na príjem som došla o 23:45 a 00:30na svete láska moja ďakujem za každú modlitbu.Prikladam foto