V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara005 tak to ti drzim moc moc palce aby mrcha uz neprisla 🙂 no vyskusam si ovu aj ja 1-2 mesiace odsledovat a ked tak to budem potom riesit...ked mi na teste vyjdu dve vyrazne ciarky tak vtedy je ovu ??
@melisssssa vies co mi sme sa snazili rok ale pocas toho roka som si nerobila ziadne ovu testy ani som nevedela kedy mam plodne dni isli sme pre istotu na kliniku kde sa robia umele oplodnenia vysetria u mna ok aj u muzaa potom som si stiahla taku aplikaciu do mobilu a zacala som to sledovat konecne sa nam zadarilo...uz som ani nedufala a potom ze mam mimomaternicove...to bolo v decembri..a od marca sa zase snazime bola som teraz na folikulometri a poslala ma doktorka na hormonalny profil...teraz idem este v pondelok na krv a potom budu vysledky a uvidime co dalej
@melisssssa je mi ľúto,že si sklamaná, ale sme len na začiatku, aj my sa snažíme len od 5.5 , neboj sa, ono to príde. Buď kľudná, mrcha nech rýchlo odíde. Presuň sa pomaly k júnovkám A vzhuru do boje, jde se dál. 😉
@melisssssa ked budu rovnako silne pripadne bude ta druha ciarka silnejsia ako ta kontrolna tak to znamena ze ovu prebehne za 24-48 hodin. Uplne jemny druhy pruzok mozes mat pocas celeho cyklu, to je normalne a neznamena to ovu. Par dni pred ovu zacina ciarka postupne silniet.
Baby som tu na slubene vecerne hlasenie-mrcha nikde, a to dnes mala mat termin 🙂 Snad nedojde a snaad nejaka bublinka vo mne je 🙂 Aaaale som naivna, no co uz snivat sa moooze 😀
@nicolettka2126 uff dufam ze nepriide. Ja sa zatial tiez "drzim"
@nicolettka2126 To je už dobré znamenie 🙂 🙂. Verím, že to výjde -vyšlo 🙂
@sara005 musíme tie nase mrchy poslať kade lahsie 🙂 Drziim palce nech ani zajtra nepride 🙂
@evi789 no ken ja sa bojim rána 😀 Vacsinou nadránom vzdy dostavam MS alebo doobeda takze zase budem so strachom vstavat 😀
@nicolettka2126 stale niic juuj nech to len tak vydrzi
@rula tak snad bude nas jun a zadari sa nam vsetkym , ktorým máj neprial 🙂 tak vy sa snazíte prvý mesiac? kedy nema dojst mrcha?
@sara005 ahaa tak dakujem za vysvetlenie...a tak urcite buchnem fotku nech som si ista 🙂 tak uz len nech ta mrcha hnusna odide 🙂 a tebe kedy nema prist??
@ajajaj00 jaaj tak to mi je moc luto...dufam ,že sa coskoro zadari a vsetko bude v poriadku...a ten rok co sa nedarilo to bol problem v com? ste netrafili ovulku?
@melisssssa hej presnee netrafili sme ovulku
@sara005 mojko toto neni duch ... duch je ked to musime hladat, upravovat, otacat aby sme videli :D ale tu vidime dost jasne 🙂
@nicolettka2126 no halo halo no ako si dopadla dnes rano?
tiez cakam @nicolettka2126 ze ako 🙂
Baby tak dala som si odobrat hcg a je 58. Je to este uplny zaciatok kedze vcera som mala dostat mrchu. Dakujem vam za podporu.
Mna dnes pobolieva brucho tak na mrchu....ktorú by som mala-nemala dostat cca o 3-4 dni..... 😕
Tak uvidíme..ak nie ,tak novy cyklus,nova sanca 🙄 🙂
@nicolettka2126 no ako slečna nebezpečna? niečo nové? 🙂
@ajajaj00
@evi789
@littledesire babyyy vy ste take obrovske poklady ze ma mna myslite 🙂 🙂 Joj ci ste mi len prirastli k srdcu 😀 Takze aktualne info znieeeeee.....zeeee...hmmmm... 😀 😀......Mrcha zatial nikdeeee 😀 😀
@sara005 waaaau tak vidis predsa to vysloooo jupiii gratulujem ti 🙂

@melisssssa ozaj ak ti vyjdu pekne tie ovu testy tak odporucam par mesiacov podla nich skusat a ak by naaahodou aj tak nevychadzalo tak chod k lekarovi, niekedy udajne aj tak nemusi prasknut ten folikul aj ked hormonalne to vyzera na ovu teste ze to prebehlo