icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
12. máj 2015

@peggy589 Ahoj a vitaj

vikina6
12. máj 2015

@rula ďakujem...och bodaj by tu vznikla epidemia,aby si o mesiac každá našla dve čiarky na teste 🙂 nado mnou včera kružili 3 bociany asi 5 minút,až som mužikovi volala, že aj príroda nam toho mesiaca dáva signaly 🙂

mmoni89
12. máj 2015

@rula fiha no to mala super ale fakt nejak skoro 🙂 tak to sme na tom skoro podobne, ajked ja už čakám MS dnes je 28. Kiežby už prišla nech môžme ísť smelo na ďalší pokus

mmoni89
12. máj 2015

@vikina6 tak tak, nech sa o 10mesiacov nemusia v porodniciach nudiť 😉

matikmatuska
12. máj 2015

@rula no ja som este len taka ani nie polovicnaa to bol hadam len obrys kolajnicky, tak sa este na nic nespolieham, foto sem radsej ani nedam lebo ma vysmejete ze kde to vidim ze nic tam neni ale tak kustik nadeje mi to dodalo 🙂

rula
12. máj 2015

@matikmatuska Tak budeme spolu čakať s Tebou, čo sa tam objaví 🙂

mmoni89
12. máj 2015

@matikmatuska a koľký si Dc?

matikmatuska
12. máj 2015

@rula som sa dnes chcela ucit...nic som sa nenucilaaaaaa len rozmyslaaaaam 😠 budem hned informovat a verim ze v maji sa nam vsetkyyyyyyym podariiii 🙂 🙂 🙂 🙂

matikmatuska
12. máj 2015

@mmoni89 14 dpo a meska mi 4 dni. Meskanie som pripisovala inofolicu a stresu zo statnic uvidime ci nieco zosilnie 🙂

ajajaj00
12. máj 2015

@vikina6 no ja som nikdy nemala problemy s ms a inofolic mi to cele posunul..ano beriem ho 2x za den stale vsak dufam ze mi pomoze 🙂 je to sice drahsie ale co by sme nedali za nadej pre bublinku v brusku

danjelca
12. máj 2015

@eri28 kukni pas;))

rula
12. máj 2015

Počujte baby, hlavne druhorodičky, tá moja neter má termím pôrodu 4.7 a nejako jej to nepasuje. Chcem sa opýtať, či ten digi tehu test ukáže týždeň tehotenstva aj v takto vysokom štádiu ? 😕

nicolettka2126
autor
12. máj 2015

Ahojteeee vy moje bruskatice z gangu 😀 😀
Dlhsie som tu nebola, mala som uz konecne ms a uz vcera skoncilaaaaa tak za chvilocku pride skusacie obdobieee 😵
Najprv som cjcela ze zacnem ovu testiky robit v sobotu na 10.DC ale kedte som tento cyklus mala iba 26dnovy tak asi zacnem uz od 9.DC-pre istotu 🙂
No a kto tu je uz teda tehu?? Nech nas vsetky poopluvate aby sme aj my boli 😀

ajajaj00
12. máj 2015

@rula on tusim ukaze len 3-4 max ak si dobre pamatam

eri28
12. máj 2015

@rula podla mna nie, ale neviem.

nicolettka2126
autor
12. máj 2015

@rula maximum co dokaze tusim ukazat je 3+ 🙂

rula
12. máj 2015

Ahaaaa super, ďakujem za pomoc

majuskabobi
12. máj 2015

@rula ahoj,tak este aj dnes sa moje telo cistilo,ja fakt neviem čo to ma byt.ja som testla ovulacny,tam je furt nejaky duch aha 😀 😎 ty este skoro testujees.maas vela testov? 😂

majuskabobi
12. máj 2015

A ved aj na mna zoslite nejaky tehotny bacik,aj ja chcem rodit 😊

rula
12. máj 2015

@majuskabobi 😕 hmmmmm .... to ma tá neter pobláznila, bola zvedavá viac ako ja .....
Vieš čo ? Som taká vytočená, išla som si kúpiť ten Inofolic a lekárnička kuká, tak som jej to napísala na papier a že také v AT nemáme, hľadala niečo náhradné ale ja som jej povedala, že nič iné nechcem....
Tak až za týždeň v stredu budem doma, tak si s mojím pôjdeme pokúpiť vitamínky...Ach, zasa len čakať...

rula
12. máj 2015

Ideme spinkať, dobrúúú

matikmatuska
12. máj 2015

@rula ja som si bola predvcerom kupit inofolic nove balenie...taktiez kukali po mne ako vybite. ze co to od nich vlastne chcem ze co to je ....pozeram ze co im mam povedat tak ze kyselina listova v podstate, tak si to naťukala do compu zistila ze nieco take existuje a dodala som vas zle pocula, som pocula daco ine :D ale do pc to napisala dobre 🙂 cheeee

majuskabobi
12. máj 2015

@rula podla mna je to placebo,skus radsej len listovku a ovul.testy 😄 i ja idem na loze,možno muzik dojde v noci 😙 bruuu

sara34valentina
13. máj 2015

ahojte ''majove'' snazilky, sa pripojim aj ku vam 🙂 my sme to v aprili nestihli, brala som antibiotika tak som nechcela riskovat sme sa uz ''asi'' po ovulke milovali................. tento mes dva dni pred, lebo mna v ''ten'' den OVU boli hrozne brusko a nedokazem sa milovat, (mala som tento mes uz zakupene ovu testy ) cize ovu bola do 48hod.. co dva dni vydrzali sa uvidi bud tyzden, dnes som 26 DC ovu bola na 19-21den, sexik bol na 17den 😅 mam naliate prsia, a bolia ma priserne bradavky .....( lenze ja nerozpoznam predmes.syndrom a tehu ..) bude to moje prve dieta tak viem ze to mozno aj potrva, kedze mam uz 34r 😕 ovu testy su fakt super, uz len dufam ze som to stihla, teda obaja, ))))boli ma uz podbrusko ale len tak mierne, MS mam prist az 19.5. utorok cize stvrtok 21.5. testnem , ak mrha hnusna nepride 🙂 citim sa dobre, vsak este nic nemozem citit na 6-7den, ci????? budem rada ak tehulky napisete svoje priznaky este pred ms, a va vswetkym co sa vam podarilo gratulujem, a ''nam'' ostatnym prajem nech sa nam tiez na teste zjavia kolajnicky ako tu pisete ( je to mile) a nech mame zdrave deti!! 🙂 🙂 🙂

juliett99
13. máj 2015

@sara34valentina silno drzim palceky aby to boli tehu príznaky 😉 ..No ja pri mojom prvom tehu som veru nevedela ze som az kym so si neurobila test ked mi mrscka meskala 5 dni. a potom som zacala citit prsia a navaly hladu cukor mi kolisal, Negrckala som (az na 1x) 😀 a ale ze hrozne som bola ospala zaspala by som postojacky..
Teraz sa aj mi nadalej snazilkujeme ovulka bola podla vsetkeho cez vikend .. testik na ovu som si robola ale asi podla vsetkeho az po ovulke.. mna bolelo podbrusko piatok,sobota,nedela tak hadamm sa nieco usadi ak nie skusime to v dalsom mesiaci a to si chcem urobit ovu testiky na cely mesiac aby som zistila kedy ovulka prichadza.

vikina6
13. máj 2015

no dnes som nechala v lekárni skoro 30 eur ale stojí mi to zato ak mi pomôže k otehotneniu, hned dnes začínam piť inofolic, ovulka by mala prísť cca o 10 dní, od ktorého DC sa mi oplatí testovať ovulaciu?

majuskabobi
13. máj 2015

@vikina6 podla toho aký mas cyklus,ja zvyknem od 10😙

vikina6
13. máj 2015

@majuskabobi tak až vdaka duphastonu mam cyklus a tento bol 28 dňový

mimikas
13. máj 2015

@sara34valentina ja som pri prvom nemala ziadne priznaky, mne len kamoska povedala ze vyzeram inak a ze ci nie som tehu 🙂 chystali sme vtedy svadbu a neako mi to nedoslo, este den pred svadbou som sa mame stazovala ze mi zas narastli prsia 🙂 no a ja som uz bola v tom 🙂. Inak mne byvalo zle strasne, cele tehu este v den porodu som sa rozpravala zo zachpdom. Ale stalo to za zo 🙂

sara34valentina
13. máj 2015

@mimikas no sme kazda ina, mna bolia priserne prsia, ani lezat neviem na nich................zvyknu ma boliet pred ms ale nie az tak tak si este pockam