V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Dobré ránečko , tak už máme štvtrok, pekne pracujeme a učíme sa, šup šup do roboty. Štátnice volajú... 😉 Prajem veľa síl a aby to hladko išlo.
ženy neviete mi poradiť? hlavne tie čo už máte deti, čo si môžem dať na bolesti hlavy? strašne ma začala bolieť hlava, čo som tehu, a nechcem si dávať lieky, tak či nemáte nejaké vychytávky :D
@rula vela elánu,ja mam konečne volno 😄
@vikina6 začni ako ja 10dc,prip.11dc 😀
Jem stále práveže, priateľ sa už smeje, že som prvý a posledný krát tehotná lebo že si bude musieť nájsť ďalšiu prácu, lebo všetko prejem :D a aj veľa pijem, čo som pred tým nezvykla ale potom mi stále treba cikať 😒
ale mávala som aj pred tým migrény takže teraz sú ešte silnejšie, spať si nemôžem dovoliť presne o týždeň štátnice a potom šup do roboty ťahať 10 hodín denne :/ takže skúsim aspoň magnézium, to som čítala že by mohlo pomôcť..
@ivkanb nemam odskusane, nakolko migreny nemam, ale nedavno som citala tento clanook....kuk http://www.badatel.net/v-jednoduchosti-je-sila-... za skusku nic nedas 🙂 pekny den
My sa tiež snažíme od marca 😉 zajtra idem na folikulometriu... nemam pocit ze ovulujem 😒
@juliett99 ja tiez budem testovat cely mesiac, aby som zistila, ci ovula prichadza. Od tohto mesiaca uz aj meriam BT, tak uvidime. Neviem, ci ovulujem, snazime sa treti mesiac. Necitim nijake ovulacne bolesti. MS mam pravidelnu i plodny hlien, ale ovulaciu...to neviem. Idem zajtra na folikulometriu, nech nestracam cas..
@mirrina no.... dlhé roky dúfania, že si ma panáčik vezme a budememe rodina , no nič z toho nebolo.Proste sa bál zodpovednosti a budúcnosti a asi mu aj vyhovoval ten stav,v ktorom sme boli, neľutujem to, všetko je tak ako má byť a ja si teraz veľmi vážím toho, koho mám pri sebe. Sú úplne odlišní a ani zrnkom ich nemôžem porovnávať. Až na jedno... majú to isté krstné meno 😀 irónia osudu.
Jake prekvapko? Aj ja chcem 😇
Ahoj kocky :D ja som tu nova tak este tu velmi neviem chodit :D ale chcem sa k Vam pripojit do snaziliek :D Mali sme 2.5. svadbu a hned sme sa zacali snazit o baby tak uvidime ako to dopadne :D
Ahojte baby, pridavam sa k vam ;) tiez sa snazime od marca, ako to tu baby pisali na zaciatku tiez. V marci sme ale zrejme netrafili ovu, v aprili som uz mala aj ovu testiky, ale dnes 1DC, mavam 14 dnovu LF na den presne, ale kedze beriem gs mimistar, tak mam pocit ze mi to posunulo ovu o par dni skor. Predtym som mala cykly 30 - 31,tento mesiac 28 Dnovy. Takze tento mesiac cca 29.5 - 31.5. by mala byt ovu, opat budem testovat. Akurat sme sa s manzelom vratili z dovolenky, som aj chora, takze mozno lepsie ze sa nezadarilo teraz. Ale rozmyslam, ze mi akurat dojde gs mimistar, tak by som presla na nejaku cistu kys. listovu, mozno s b6 a s b12. Co myslite? Ostat pri mimistar ci prejst na inu listovku? A berieme gynex s manzelom obaja. Takze verim ze do tretice nam to vyjde 🙂
@mirrina Presne, ten môj sa za babami moc neotáčal , do 30 to neriešil vôbec,občas mal nejaké partnerky....nikdy sa neplanoval ani oženiť a po 6 mes. to na mňa rozbalil, že on chce som mnou peknú rodinku a dieťatko. Sme spolu 7 mes a ja prežívam niečo, o čo som snívala v puberte, vo svojej mladosti a zrazu to prišlo... ten človek je tu a ja som šťastná. Takže od 1.5. sme sa začali snažilkovať. Je to úžasné, keď to navrhne muž. Bol to príjemný pocit, že mi dal lásku takto najavo.
@majuskabobi no predsa pozitívny teh.test 😉 , neboj , všetky budeme mať prekvapko čoskoro 🙂
@stanuska777 jeeej vitaaaj, aj ja chcem svadbuuu, gratulujeeeeem... To je super, tu sme v Gangu a tu budeme všetky tehu, tomu ver !
@rula to mi jasne,preto sme v tejto teme 😂 tak supito snažiť sa 💋
@rula Ano, je to najkrajsie, ked to navrhne muz. U nas to bolo tiez tak, ze moj zacal s temou dieta prvy. Potom zacal o svadbe, ze mna si vie predstavit ako svoju manzelku. My sme tiez vedeli uz po takych 5 mesiacoch ze chceme spolu zostarnut. Proste sme sa konecne nasli. Radsej neskor ako nikdy nie? 🙂 No, je to krasne a tiez kvitnem od stastia. Povedali sme si, ze ostaneme spolu ci dieta prijde, alebo nie. Snazilkujeme treti mesiac. A idem zajtra k lekarovi na folikulometriu, nech viem, co je s ovulaciou..
@rula dakujem, dufam ze to naozaj tak bude xixi

@matikmatuska Tak dnes som bola v ďalšej lekárni, tam ma ale lekárnička veľmi dobre pozná, ukázala som jej to v mobile ale v PC nič nenašla a že ani pod nemeckými výrobkami. Takže vonku Inofolic ešte vôbec nie je,, pustený,,. Musím si ho kúpiť až doma. ☹ Ale už mi je nejako divno, asi dostanem ms 😒