V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 aha no mne sa posunul cyklus z 29 na 30-31 dnovy lebo som prestala brat spirulinu 😉 😉 😉
@epsonka45 drzim teda aj tebe zajtra palce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@evi789 lebo pokial nekrvacas sa nema davat, a moja gyn mi povedala ze prve dva dni sa vobec nema davat...az na 3den........................ prvy den sa len spustaju.....neboj nic nepride, ale mi aspon napis ako sa citis ....brusko ta boli? mna minuly mes bolelo a potom som dostala, niektore zeny sa tak vraj citia na ms dokonca maju niektore silnejsie bolesti a su tehu....no som zvedava co sa bude bud tyzden u mna diat.....ked som bola tehotna ja tak som bola moc unavena,spala som kazde doobedie, kavu som skoro vyplula, ale NIC ma nebolelo........preto sa bojkam trosku lebo ma pobolieva vsetko ..... 😖
@evi789 jeeej kukla som tovj profil mas krasneho synceka, pamätas si ako ti bolo pri prvom? :-=) citis sa teraz ze si tehulka?
@ajajaj00 aha cize mas ovulku skorej , ja tak 16-19den vzdy
@sara34valentina no ovulka mi vysla cca na 15 den...ale necitim sa byt tehu
@sara34valentina Také čudné pocity mám.. prsia ma zvláštne bolia, ale môže to byť od hormónov, vieš. Minulý mesiac som vysadili antikoncepciu.. tak môže byť od toho.. mňa brucho pobolieva už cca 10 dní.. preto je to čudné a aj prsia.. a vysoká sliznica.. takže môže byť fakt všetko 🙂.
Pri prvom pôrode som voooooobec nemala žiadne príznaky.. okrem únavy. Prsia sa mi rýchlo naliali ale neviem kedy presne to bolo.. 😕 som strašne zabudliva. Teraz ma picha tam dole sem tam a potom také mierne kŕče ako pri MS.. Aj prvé tehu bolo také že sme to zistili v 7-8 tt 🙂.
Ja som to citila síce 🙂 len test neukázal a ani doki nevidel nič! Potom mi pichol vyvolavacku a keď ani potom neprišla mrcha som si spravila test a vtedy bol konečne pozitívny!!! No a to som už bola v 7 tt.... takže.. 🙂.
Taký citak mám aj teraz... ale neviem.. radšej sa nevzivam.. ak nie som tak ta dobehnem 😀
@ajajaj00 aha no ja tento mes ovu testy lebo stahovanie a komplet novy nabytok davame 🙂 takze na sex ani som nepomyslela 😀 😀 dali sme sexik ale len den pred poz.testikom rano a na druhy den po poz.teste poobede 🙂
@evi789 super , tesim sa ak je sliznica takto podal mna budes tehu, a hend po vysadeni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drzim palce
@sara34valentina ďakujem 😀 ale to môže byť ze vraj od MS tiež... takže 50-50... 🙂
@evi789 aha 🙂 vraj sa to da zistit pomocou krcka maternice ak je dolu a je mäkky dostanes ms ak je uplne vzadu a tvrdy si tehu ....ty mozes skusit kuknut, ja si musim pockat 🙂
@sara34valentina vsak aj vtedy mohla motyka vystrelit😉
@ajajaj00 ved ano 🙂 len sa bojim kedze mam zase predmes.bolesti hned po ovulke par dni ze zase dostanem
@sara34valentina mna zase dneska picha pri lavom vajecniku
@ajajaj00 boze ked som brala na detox tela rok spirulinu nemala som ZIADNE predmenstruacne bolesti !! ani prsia, tento rok neberiem lebo beriem femibion uz druhy mesiac .-) aby som nebola previtaminikova🙂 ale citim aj ovulaciu ( abnormalne silna bolest 3dni !!) a od ovulacie az po ms mierne stupnujucue bolesti do ms,,,,a prsia ani dotknut sa nemozem.... 😠
@sara34valentina kokos to vazne..moja zlataa..ja odkedy beriem inofolic tak dost citim ovu
Baby ... Storý dňa... Neuverite... Kamoska ma 2 deti, jedno 2 ročne, v decembri dobrala chemo kvoli rakovine,
Neplánovali babǒ... Sexovalí 14 dni pred ovu... A otehotnela...spermie zAzracne prežili 2 týždne ... A čaká babo zdravé .... Toľko o neplodných dňoch ... Podla mna je to zázrak
@ajajaj00 tento rok budeme obe tehulky 🙂
@miamoja2012 moja kamoska 2dni pred ms :P
@sara34valentina bodaj by si mala pravdu moja
@sara34valentina
@ajajaj00
ja baby tak 12 az 13.6 ale test asi az 14.6 alebo 15.6 ak nepride to vidim ;)
@littledesire no ja mam dostat ms 16.6 wrr aky magicky datuum
@ajajaj00 mame este cely tyzden pred sebou..bude to dlhy predlhy tyzdem.. sa boiim ze sa budem velmi pozorovat hm..
@littledesire ja to neriesim nemyslin nato vobec
Ahojte, no štvrtok bola ovu, sex stredu a piatok a asi aj dnes bude ;)
Kedy by tst ukázal tehu ?
@sara34valentina huuu to nezvladnem asi 😀

@sara34valentina prečo ne dobre 😀?
Už nemaaam vybrala som 😀
Ach to čakanie... Hm... dlhé, že? Ja mám tiež pocit žeby... ale no... aj zároveň že nie som... takže 😀