V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 áno a je to podľa mňa MS. Teraz som volala s doki a vravela že v podstate pozitivny tehu test sa považuje za taký kde tú čiarku normálne vidieť. Možno tam bolo niečo čo sa potom neuchytilo a tak mi prišla mrcha.
Takže bohužiaľ no. Bolí ma normálne ako keď mám mrchu. A mám ju aj dosť silnú. Tak že možno tam bolo niečo ale za fakt pozitívne sa berie silna čiara a to u mňa ešte nebolo.
Takto to malo byť baby, nie som inak smutná... trošku nechápem týmto procesom ale čo už.. ale budem tu nebojte sa. Kontrolovať 😀
baby, prejdite do junoviek, nech tu furt neprebehujem, lebo potom neviem ,čo kde píšem 🙂
Babenky je aj skupina Februarovky 2016?
No, DPO je co? Trochu sa v niektorych skratkach nevyznam 😉
Dni po ovulacii???
@zuzu15 gratulujem 🙂

@evi789 http://www.babyweb.sk/krvacanie-v-tehotenstve-j...
ja by sla ihned ku lekarovi aby si potom nelutovala.........drzim palce ! ☹